Ben tek çocuk olarak büyüdüm, işte annem çalıştığı için ikinci çocuk istemedi belki kardeşim olsa o yaşlarda farklı olurdu bilmiyorum ,herşeyi tek başıma göğüsledigim için de bu duygu bende kalmış olabilir ,kardeşim olsa o yaşlarda belki çok daha farklı hissedebilirdim ,annem iş hayatına ara vermemek için ikinci çocuk istemedi , evde ben çok yanlız büyüdüm ama ekonomik yönden süper büyüdüm zaten babam iyi bir geliri vardı ama para vs bazen bazı şeyleri kapatmıyor kendim yaşadığım için hala bazen kendimi yanlız hissediyorum
Bu arada ben üniversiteye gidince annem emekli oldu ,benim 20 yaşında kardeşim oldu :D hayatındaki aldığı en iyi karardı annemin bence
o çok şanslı mesela şuan 15 yaşında, ben 35 oldum,onlar annemle çok bağlılar ,malesef annemle benim aramda o bağ yok ,çünkü ben hep herşeyi kendi başıma halleden cocuktum ,benden o zaman o beklendi , öyle yetiştim büyürken annem çalışıyordu ,bana fazla vakit ayiramiyordu, o yüzden aşırı bağlı değiliz , ama kardeşim emekli olunca doğduğu için üzerine çok düştüler, bütün vakitleri onunla geçti , onlar annemle aşırı bağlı birbirlerine ,benle annemde o bağ yok malesef.
Birde ben bayanların çalışmasına karşı değilim, sadece iki şeyi beraber sürdürebileceklerse yapsinlar, annem gibi çok uzun saatler çalışıp ,çocuk da yanlizlik hissi oluşuyorsa kötü ,çocuklarına ve ekonamik koşullarına göre davranılmalı anneler, çalışma saatleri özellikle ,bizim ailede babamın çok iyi geliri vardı ,annemin çalışmasına ihtiyaç yoktu, benimle vakit geçirebilirdi, bende onun kızgınlığı var kısacası anneme karşı ,ben anneme ihtiyaç duymuştum , yani vaktinde bunu söylediğim zaman beni pek dinlemediler ,o yüzden bu durumu pek çocuğuma yaşatmak istemiyorum.