Antibiyotikler vücuttaki yararlı ve zararlı tüm bakterileri öldürdüğü için bağışıklık zayıflar hastalık yapan bakteriler biter ama bağırsak da yararlı bakteri kalmayacağı için diğer hastalıklar için ortam oluşur. Dogal yolla kesilmeli evet, tabi bazı rahatsızlıklar için olmazsa olmaz onu yapınca da prebiyotik probiyotik ağırlıklı beslemeniz lazım.
Ben balgam için genelde göğsü sıcak tutuyorum boll sıvı veriyorum. Bebeğim küçükken sıvı verdikten kısa süre sonra kucağıma alirdim hani böyle yüzü karşıya dönük tutariz ya çok hafif mideye baskı yapınca ogurur tüm balgamı atardı. Tabi uzun süre geçmeyince böyle yapardım
Evde antibiyotik yapıyorum
Soğan , sarımsak, zencefil, tarçın, hakiki bal bunları güneş görmeyen serin yerde 4 5 saat bekletip iciriyorum günde 3 4 kez. Dut suyu enfeksiyon için harika. Yiyebilirse ayına göre yaşına göre yanı yediriorum yoksa suyunu iciriorm soğutup tatlı zaten içiyor
Hasta ikenn propolis miktarını iki katına çıkarıyorm doğal olacak propolis. Karışım bal veriyorum içerisinde arı sütü muhakkak olur. Sindirimi asla zorlamiyorm. Yemek yemek istemezse zorlamiyorm eğer emziriosam sürekli emzirmeye çalışıyorum maksimum bı hafta içinde düzeliyor. Antibiyotik tedavisi de zaten maksimum bir hafta. Ne okusuruge müdahale edip onu cigerde biriktirip zatürreye dönüştürme ihtimali oluyor ne başka bişi. Ben bu şekilde elhamdülillah 3 evladımı da ilaçsız büyüttüm diyeblrm
İlaca karşı değilim tâbi bazı hastalıklarda dediğim gibi olmazsa olmaz. Mesela kızım idrar yolu enfeksiyonu oldu mantar vardı. Antibiyotik kullandm ama probiyotik takviyesi de verdim. O şekilde