Normallestirmesine izin verme süründür.biraz hemen afettme ama bu sende güven eksikliği olusturdu demi sürekli acaba yapiyomu yine die bakacaksın sürekli
Gerçekten kötü bir olay. O şeylere bakmak biraz bağımlılık gibi geliyor bana. Ben eşimde hiç gormedim baktığını. Aslında alıp kurcalamakta istemem ya görürsem diye çünkü biliyorum bosarim direk (7 aylık oğlum var ) eşim de benim huyumu bildiği için bakmaz ya da bakamaz, ne bilim işte beni bildiği için bı tarafı yemez yani. eğer boşanmayacaksaniz bu tür araştırma kurcalama yapmayı bırakın derim.
Ama eşinizin yaptığı da çok pis bişe bence. Şöyle; sizin acınız var babanız vefat etmiş o gitmiş o sitelerde kendini tatmin etmiş. Sonra doğum yapmışsınız lohusalık çocuk vs derken ihmal ediliyor edilmiyor değil. O yine kendini tatmin etme derdine düşmüş. Madem bu kadar düşkunsunuz uçkurunuza çocuk yapmayın. Çünkü bazı ebeveynler var ki hamilelik süresi 9 ay ve lohusalık 40 gün ilişki yasak olanlar var. Düşük tehlikesi vs vs. O zamn böyle olan kadınları aldatmak mi gerekiyor. Erkeğin yapısıyla alakalı bir durum bence bu.. eşim çok yoğun çalışıyor. Tatilde bile boş durmaz telefonu susmaz. E bebek oldu ağlıyor duruyor bazen 1 ay yakinlasamiyoruz hemen o ya da ben kendimizi tatmin mi etmemiz gerekiyor.
410,663 soru
12,355,609 cevap
40,944 kullanıcı