0 oy
512 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından
Eşimin işyerinde genç bir oğlan intihar etmiş nedenini bilmiyorum ama kim bilir ne derdi vardı da intihar etti böyle şeyler duyunca hiçbirşeye hevesim de kalmıyor...Lütfen kimse bakıp koruyamayacağı iyi bir dini eğitim vermeyeceği çocuğu doğurmasın ondan sonra olan çocuklara oluyor :(((( Dünyaya getirdigimiz her çocuğun vebali bizim üzerimizde yani bazıları çocuğu doğurup evin bütün yükünü çocuğa yüklemeye çalışıyorlar her derdini çocuğa anlatıyorlar çocuğun yanında kavga ediyorlar yani daha bir sürü şey var say say bitmez...

13 Cevaplar

0 oy
(3,021 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin malesef en buyuk suc kendi hayatini kendin bitirmek en buyuk gunahlardan biri 
(720 puan) tarafından
Anası babası öğretti mi acaba en büyük günahlardan olduğunu...
-Reklam-
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Bazen iyi bir eğitim versen de Allah alırsa alıyor 

Buyuttukten sonra ne asilarsan asila çevre arkadaş derken değişim olanaksız 

Rabbim yasatmasin elbette ama.Rabbim can alırken nedensiz almıyor 
0 oy
tarafından

Rabbim gunahini affetsin uzucu bi durum:'(

0 oy
tarafından
Sen bir cocugu gül gibi yetistirsende hem dini hem ilmi olarak en iyi eğitimi versende o cocugun karsisina onu kotu yollara sevk edecek insanlar ciktimi kaderi tamamen degisir.Annem her kapidan cikarken bana ALLAH SENİ İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN KIZIM derdi...O kadar önemli ki bu...Oyle berbat aileler gordumki ayrica cocuklari cicek gibi...Oyle egitimli anne babasi duzgun aileler gordumki cocuklarii madde bağımlısı yani vesselam aile cocugun tahtını yaparda bahtını yapamaz canm...
0 oy
tarafından

Örnek vereyim annemin tanıdığı bir kadının oğlu vardı okadar terbiyeli okadar eğitim görmüş kişiydiki ama ne olduysa kendi içinde ne yaşadı bilinmez intihar etmiş oyüzden aile ile alakası yok bence 

0 oy
tarafından
Neden sebebini aileye attn ki simdi. Kim bilir ne kadar üzüldüler nasil yürekleri yaniyo şimdi
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Sana katılmıyorum  

Okumuş  egitim li kaç kişi intihar  etti biliyormusun  

Okumakla imkan vermekle alakası yok bu işin  

Kaç defa intiharı düşündüm  araştırdım  nasıl yapabilirim diye ama vazgeçtim  

ALLAH katında  çok günah  olduğu  her zaman aklımda idi din  zayifligiyla  alakalı  

Ruhsal  sorunları saymazsak  tabi  
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Kim bilir hangi çıkmaz yoldaydı Rabbim taksiratını affeylesin
0 oy
(903 puan) tarafından
Allah tahsilatını affetsin can bu ya 
0 oy
tarafından
Bende intihar ettim esim yetistirdi hastaneye ya yetistiremeseydi ailem nasil perisan olurdu yanibsimdi annesi babasi nasil perisan olmuslardir.. simdi cok.pisamnim birdaha asla yapmam evlatlarim icin annem babam icin birdaha asla üzmem..
0 oy
tarafından
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun Ailesine sabır versin maalesef ki bizim toplum öyle yapıyor çokta görüyoruz haberlerde vs ama sadece yazık deyip geçiyoruz kimse kimseden örnek almıyor ne yazık ki
0 oy
(409 puan) tarafından
Biİm dershabeden de bi genç terastan atlamıştı düşün 15 kat falan böyke o aklıma geldı şimdi görünce birde baba süreklı baskı yapıyormuş şu bölümü tutturavaksın dıye bunalıma gırmış ondan dolayı olduğunu aöylemiştı hocalarımız anne baba ya buyuk gmrev düşüyor eger dunyaya getrdıysek her turlu destekçileri örnek alacaklatı kışşler biz olmalıyız
0 oy
tarafından
Kim bilir ne derdi ne sıkıntısı vardı bak ben 20 yaşındayım hala da annemle babam kavga ettiğim de biz anlamayız hiç belli etmezler şimdi babalardan bunları gördüm aynısı biz yapmayı düşünüyoruz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 171 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 497 göst.
+1 oy
8 cevap 199 göst.
5 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 420 göst.

Kategoriler