Valla trajikomik belki ama, ben eskiden annesi düzgün giyinmiş ve yanındaki çocuğu pespaye birini görünce kınıyor^dum.
Ben kızımı pamuklara sarardım, 6 aylık kel bir bebeğe çeşit çeşit tokalar alırdım, benden çok giysisi vardi hala daha öyle ama o giysileri giyen yokk.
İlk diş çıktığından beri sabah akşam diş fırçalardık pijama giyer kremler sürer öyle uyuturdum, 1 kere çiş yaptığında bezini alırdım, disari çıkarken muhakkak kombin yapardım. Saçları her gün ayrı model yapardım meraktan
Şimdi ne mi oldu, kızım tamamen değişti ha dostlar 27 aylık, demin 15 dk ağlama krizi geçirdi kakali bezimi geri tak diye o derece .
Sacini zaten gram elletmez gözüne giriyor bari 2 toka takım diyorum yok asla olmuyor. Pijama ile sokağa cikicam diye ağlıyor, ki cikmisliğimiz var, hele bir üzerini değişmeyi deneyen olsun asla susmuyor.
Şimdi daha da ilerledi bezini bile aldırmıyor. Cidden annelik zor meslek ve çocuğu olmayan anlayamaz veya daha küçük ise bebeği.
İnşallah şu sendrom mudur nedir bir an önce geçer bıktık sendromlardan yahu
Yanlış anlamayın bu arada yoksul insanlardan bahsetmiyorum hani hali vakti yerinde belli onlardan bahsediyorum