tabii ki hayır, hepsi doğuştan bu şekilde değil. kerimcan ve kankileri tayfası hiç öyle değil bunu bir akım gibi yaratıp bu işten para kazanma kafasında. bunları tabii ki işin içine katmıyorum, sapkın onlar ve zayıf karakterde olanları cezbedebilirler. sırf bu şekilde iyi para kazanılıyor diye sadece görüntü olarak o hale gelen tipler de var.
ya da bir gün kadınla birlikte olup ertesi gün erkekle birlikte olanlar. bi seksüel mi ne deniyor, onların da sapkın olduğunu düşünmüyorum. insan ya kadından hoşlanır ya da erkekten.
bu cinsiyet değiştirme işine gelirsek, zaten bu tarz talepte bulananlar ciddi bir terapi görüyor, hormon testleri vs yapılıyor. bu kişi gerçekten mi böyle yoksa dediğin gibi işi moda için mi yapıyor. dönüşüm ameliyatı bu psikiyatrik tedaviler falan 2-3 sene sürüyor ve baya sancılı bir süreç olduğundan bahsediyorlar. Türkiyede bu ameliyatı yapan iki tane üniversite hastanesi var.
ayriyeten tıp dünyası bunu hastalık olarak görmüyor, eskiden psikolojik bir rahatsızlık olarak tanımlarken artık normal kabul ediyor.
son olarak evet sağlıksız beslenme, doğal hiçbir şey bulamamak birçok sorunu beraberinde getiriyor. otizm gibi, diğer genetik rahatsızlıklar gibi bu durumunda sebeplerinden biri bu olabilir, bu konuda katılıyorum sana