0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (2,895 puan) tarafından
Kendiliğinden geçiyor mu hiç bir sey yapmazsak eğer

4 Cevaplar

0 oy
(4,626 puan) tarafından
Bendee bekleyim şurada barı ya bı cektirdim ben tırnak batmasını sonra tekrardan olusuyor napcam bilmiyorum çokta kötü ağrıyor kendiliğinden geçmeyi geçtim tekrardan basladi
(2,895 puan) tarafından
Evet ya illet bi şey
-Reklam-
0 oy
(286 puan) tarafından
Doğru şekilde keserden geçiyor canım kesmek için uzamasını bekle bide varsa balaban krem o iyi geliyor 
(286 puan) tarafından
Canım benim çok kötü batıyordu doktora gittim bana. Batticon verdi bile balaban krem önce batticonla siliyordim sonra üstüne balaban kremi sürüyordum uzamasını bekledim uzatınca da hep üstten kestim dibe girmedsn bu kremle batticon ağrısınj da aldı zamanla da düzeldi uzadıkça ama dipten kesmkceksin üsten böyle kesmek için kes sadece
(2,895 puan) tarafından
Peki batikonla krem neden acaba
(286 puan) tarafından
Tam hatırlamıyorum hamileydim o zaman galiba biraz iltihap oluşmuştu temizlensin diye
(2,895 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(286 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(784 puan) tarafından
Kardeşimde olmuştu tırnağı temiz ve kuru tutman gerekiyor tırnağı altina pamuk koymuştu sürekli temizleyip fazla onan eti kesiyordu öyle iyileşti şimdi çok dikkat ediyor çok kısa kesmiyor tırnaklarını 
(2,895 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(784 puan) tarafından
Rica ederim ☺️
0 oy
(1,241 puan) tarafından
İyi bir pedikür yapptir kuaforde çok derin deilse rahatlar .ben  2 kere amall yat oldum birinci de tırnaklar kökten alındı sonra tekrar çıktı çıkan tırnak yine battı 2.ameliyati oldum şimdi hepten alındı tırnak yok yani tekrar gelmiyor sinirleri alininca

Ama dikkat et tirnaklaina iyi bak pedikurle kurtarmaya calis.ameliyat sonrası iyileşme süresi çok çok zor bak sezeryan doğum yaptım ama tirnak ameliyatı 3 kat daha zor ve acılı diyebilirim iyileşme surecinde
(2,895 puan) tarafından
Teşekkğr ederim

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
4 cevap 119 göst.
0 oy
5 cevap 260 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 213 göst.