0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Acep var mı benim gibi bilgisayar oyunu seven oynayan :D

4 Cevaplar

0 oy
(13,419 puan) tarafından
bir ara çok oynadım:) sims2 ve 3 favorim ama:)
(13,419 puan) tarafından
2 çok güzel ve içindeki ailelerin hikayesi var:) kan davalı iki ailenin aşk yaşayan çocukları bir de aşkı memnu gibi bir hikaye var, zengin yaşlı adamla evlenip onu aldatan genç kadın Bella Goth ve yasak aşkı, yine bu yasak sevgili yaşlı adamın kızıyla nişanla:) komedi:)
(2,349 puan) tarafından
Kız o urusbu Bella ortalığı karıştırıyor sonra uzaylılara gidiyor uzaylılar tarafındada azrailin aşık olduğu bir karı vardı kimseyle aşk yaşamasına izin vermiyordu azrail
tarafından
Aman ya Rabbi:D ben bunları bilmiyorumm
(13,419 puan) tarafından
dhahajaha sims 3te hikayeyi düzenlediler ama gerçekten komik hikaye:) uzaylılar erkekleri hamile bırakıyor falan:))
(2,349 puan) tarafından
3 teki hikayeleri sevmedim hiçbiri 2 inin yerini tutamaz hepsini okudum çok iyi ya
-Reklam-
0 oy
(696 puan) tarafından
Çocuklarım yokken oynuyordum çok sardırmıştı çok güzeldi :)) :D
tarafından
Ben de portatif beşik var onu önüme aldım uyutuyorum uyutunca işten güçten fırsat buldukça oynuyorum :D
0 oy
(2,064 puan) tarafından
Var ben :) hem sims 4 hem de sims 3 yüklü işim oluyor bilgisayarda arkada açıyorum arada bakıyorum çok severim oynamayı 
tarafından
Çok iyii arkadaş eklenebilse keşke
(2,064 puan) tarafından
Ya keşke
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Ben  oynuyorum paketlerini aldım hep ama dolar usulü satılmaya başlayıncs olanlarla idare ediyorum
tarafından
Öyle mii ben almak istiyorum ama nasıl yapıcam ha bir de bilmediğim yerleri sorabilir miyim :) hatta arkadaş olarak eklebilse eklerdik
(2,349 puan) tarafından
Ben steam sitesi üzerinde aldım paketleri ama şuan inanılmsz pahalı tabi sorabilirsiniz bildiğim bişey varsa yardımcj olurum
tarafından
Mesela oyunda işe başlatıyorum o işi sırf bıraktırmayı bilmediğim için başlatmıyorum işi nasıl bırakır başka işe geçer
(2,349 puan) tarafından
Karakterlerin altında telefon işareti var ordan Quit job yazar ona basın işe bırakır onu bulamazsanız find a job yazar ona basın yeni işe geçer yada simin bilgisayarı var bilgisayar tıklayarakta bu seçeneği bulabilirsin bak bakalım bulamazsan bi ara foto atarım öyle hallederiz
tarafından
Buldum teşekkürler:)) bu arada Türkçe yama diyorlar ondan yaptı eşim sims Türkçe benim
(2,349 puan) tarafından
Ben türkçesini oynamıyorum canım oyüzden bişey demem zor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 259 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Anneymben (869 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 659 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde DENO00 (293 puan) tarafından soruldu