0 oy
280 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Annem vefat ettiği için annem yok kaynanamda çok sevmem ya gıcık ediyor biri biras ama arasam kutlasam mi sisce siz kutladınız mi

6 Cevaplar

0 oy
(6,059 puan) tarafından
Ee kutla ne olmuş sevmiyon diye saygı duymak zorundasin sevmek zorunda deglsn ama ara insanlık sende kalsin
(13 puan) tarafından
Sen aradinmi
(6,059 puan) tarafından
Daha yeni uyandım calisyor akşam aaracam cnm
(712 puan) tarafından
Bu arkadasin dediği doğru. Bende sevmiyorum kayinvalidemi bende kutlamak istemiyordum ama bu yazıyı okuduktan sonra sevmesekte saygı duymak zorundayız. Onlarda bizim esimizin anneleri onlar için o saygıyı hak ediyorlar. Çok büyük sorun olmadıkça
-Reklam-
0 oy
(4,608 puan) tarafından

Ben kutlamıyorum o yüzden birşey diyemiyorum eşinle aran bozulmayacak sa gerek yok 

(13 puan) tarafından
Neden kutlamıyorsun
(4,608 puan) tarafından
Uzun hikaye ben evine gitmem evime almıyorum çocuğumu bile göstermiyorum o yüzden arayipta biyerlerini kaldıramam
(3,552 puan) tarafından
Büşraaaa adamsın cansın sen
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Yuvana karşı yılanlığı yoksa kutlayabilirsin 
(13 puan) tarafından
Biraz var ya
0 oy
tarafından
Ben olsam yerinde yine de Allah rızası için kutlardim 
0 oy
(12,967 puan) tarafından
Benim ki nankörlük 2 yüzlülük yaptığı için kutlamıyorum hakedene yapılır bazı şeyler seninkinin zararı yoksa kutla benim ki çift başlı yılan gibi bu aralar da 
0 oy
tarafından
Ikisinede hediye aldım kutladım 
tarafından
Gittim geldim ablaa :((
(5,122 puan) tarafından
İyi hadi kuzum gozun aydın zor olmuştur ama dimi rabbim Temelli kavuşmayı nasip etsin
tarafından
Daha kendime gelemedim sanki ilk günkü gibi zor oldu
(5,122 puan) tarafından
Bilirm canım çok iyi bilirim kardeşim de konya dan burdura yolaldilar ölüm gibiydi onu orda bırakıp gelmek o yol bitmzedi
tarafından
Yol boyu ağladım zaten :((

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 632 göst.
12 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde ☆☆☆hry☆☆☆ (3,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 280 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
38 cevap 378 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu

411,411 soru

12,384,526 cevap

43,431 kullanıcı

Kategoriler

...