0 oy
141 göst.
Aile kategorisinde (1,133 puan) tarafından
Kizim daha yeni uyuyacak inşallah uyursa. Valla bu uyku düzensizlignden yildm. Hamilym bide karnım ağrıyor Bi yandan. Ev desen mutfak oyle banyo oyle çamaşır var katlanacak. Uyusa bend3 uyucam direk ev umurumda degil. Yarın kuaföre gitcem.  Eşim kızı kaynanamgile götürecek toplarm ama uyumadi daha. Bide sinirlendm kizdm uyu diye. Bağırdım şu saatte apartmana rezil oldk.. 2 yaşında. Ne zaman düzelecek bu uykusu. Ger halde duzelene kadr benim ömrüm biter  :(

11 Cevaplar

0 oy
(52 puan) tarafından
Bebeğim 2gundur çok huysuz uyandı onu salliyorum normalde kendi uyurdu diş cikaricak o yüzden huysuz 
(1,133 puan) tarafından
Allahim şifa versn canım. Diş donemide baya zor oliyor
(52 puan) tarafından
Allah razı olsun zor valla
-Reklam-
0 oy
(234 puan) tarafından

image

ahada hala uyumayan 20 aylık kızım ve diğer yandan 30 hafta 2 günlük bebeğim (siyah olan karnımdaki bebiş)

(1,133 puan) tarafından
Sallamayi bırakmıştım kendi uyusn diye en sonda aldm ayağıma salliyorm
(234 puan) tarafından
Benim kızımda bir ara kendisi uyuyordu kendi kızıma kendim nazar deydirdim kim soruyorsa kendisi gidip uyuyor diyordum nazar değdirdim 1 hafta 10 gündür ben sallayarak unutuyorum gerçekten hasetin uykusu hafif.
0 oy
(11,094 puan) tarafından
Sabah erken uyandırıp öğlen uykusunu kısa tutarsan akşam da erken yatar. Ama hamilelikte düzen kurmak zor olabiliyo o yüzden ya kabullen böyle gitsin ya da kendini biraz zorla ve en geç bi haftaya düzen olsun.. 
(1,133 puan) tarafından
Valla baslicam Bi yerden de nasl yapcam hiç bilmiyorum  . 2. Olunca benm halim daha beter olur. O dogmadan düzene koymam lazm. Daha 3 aylık olcam
(11,094 puan) tarafından
Halin varsa hemen başla. Hamilelik ilerledikçe zor olur. Yapılacak şey belli. Uykusuzluğu göze alıp erken uyanacak ve çocuğunu uyandıracaksın. Öğlen uykusunu ikindiye bırakma, yine geç uyur. Akşam da rutininiz olursa uykuya geçeceği zamanı bilir sen uyutmadan o uyur bi süre sonra..
0 oy
(301 puan) tarafından
Bebeğimin oyuncaklarını dezenfekte ediyorum. Sabaha hazır olsunlar diye :) 
(2,477 puan) tarafından
Diş kaşıyıcı falan ver havuç ver iyi gelir. Dolaptan havuç veriyordum hem yiyemez soğukta iyi gelir. Kolay çıkar inşallah. Biz 11 aylık çıkardık ilk dişimizi.
(301 puan) tarafından
Aylardır herkes " bugün yarın diş çıkarır" dedi ama daha yok bakalım :) Bizimde sizin gibi geç çıkabilir. Sizin zor mu çıkardı? Ve geç çıkarınca art arda hemen dişler geldi mi ? Teşekkür ederim bu arada tecrübelerinizi paylaştığınız için.
(2,477 puan) tarafından
Evet biraz ağrılı oluyor.şuan 2 yaşında geçenlerde ishal oldu baya hasta oldu. 4 köpek 4 azı dişi hepsi bir anda çıktı. Kıyamam çok ağrılı oluyor huzursuz oluyor. Hepsi bekledi diyorum bir anda çıktı. Bazen ne yapacağını şaşırıyor çocuk. Zeytinyağ ve az karanfil yağı karıştırıp sürdüm ara ara.
(301 puan) tarafından
Kıyamam. Ah , inşallah bizim zor gecmez. Çok naif bir çocuğum var. Her şeyden hemen etkileniyor. Allah yardımcıları olsun, onlar için çok zor.
(2,477 puan) tarafından
İnşallah inşallah Allah yardımcınız olsun. Gerçekten öyle. Bir iki gündür dişim ağrıyor. Çocuklar iyi sabrediyor yinede diyorm
0 oy
(12,748 puan) tarafından
Canım inşallah girer düzene. Üzülme,bebişde his eder Allah yardımcın olsun

Anca yattı benimkiler de koca ayiyi bekliyorum yarım saatte evdeyım dedı burda takılayım
(1,133 puan) tarafından
Belim karnım.bi acayip ağrıdı bugünde. . Senin oğlan da büyüdü canım maşallah
(12,748 puan) tarafından
Ayakta kalmaktan yorulmuş olmalısın
Evet ama çok miz miz memnuniyetsiz bir dk yerde durmuyor hep kucakta
(1,133 puan) tarafından
Galiba can8m hiç oturamiyorm ki gündüz..
Oyle de zor olmalı canım ya. Defneye kim bakiyor kim ilgileniyor yani onunla. Diğeri hep kucakta diğeri ilgi bekler
(12,748 puan) tarafından
Olduğu kadar ilgilenmeye çalışıyorum haftada bir iki babbannesinde kalıyor zaten eskiden de kalıyordu
0 oy
(54 puan) tarafından
Arkadaşlarım baybay night diye bir uyku ilacı kullanıyor bazen içinde melisa falan var. En geç 40 dkaikaya uyku yapıyormuş bebeklerde. Böyle 2 veya 3 e kadar uyulmadığınsda kullaniyorlar genelde. E bebekte de satılıyor. İşe yaradığını söyleyen çok biz denemedik henüz bebeğim çok küçük benim. Öyle bir söyleyeyim dedim zor zamanda yardımcı olur belki 
(1,133 puan) tarafından
7 8 aylıkken deneyecektm eşim aldırmadı küçük diye. Valla iyide olur aslında ama eşim yine yok der biliyorm
(54 puan) tarafından
İçeriği temiz diye biliyorum siz de bir bakarsınız. İki arkadaşım da 9 aylıkken vermeye başladılar her zaman kullanamazsınız zaten.
0 oy
(5,541 puan) tarafından
Küçük kızım daha yeni sallıyorum uyucak inşallah büyük kızımda idrar yolu enfeksiyonu var sanırım iki gecedir acıyor kaşınıyor diye ağlıyor yarın polikliniğe götürmek istiyorum bakalım nasip olursa 
0 oy
tarafından

Bı vakitten sonra uykum kaçıyor mutfağı halledim , namazı eda edim derken bu saate kaldm:'(

0 oy
(700 puan) tarafından

Kızım uyandı uyutuyorum :'(

0 oy
(254 puan) tarafından
Gündüz geç yatıyorsa ondan geç uyuyor. Geç kalıyorsa yatırma oyala . Sabah geç uyansın ki gündüz uykusuna ihtiyaç olmasın gece erken uyusun.
0 oy
(2,477 puan) tarafından
Bi sıkıntısı mı var acaba, hep mi geç uyuyor. Allah yardım etsin. Uyutmasak hiç uyumak istemiyorlar. Benim oğlumda zorla uyuyor 
(1,133 puan) tarafından
Hiç bir sıkıntısı yok çok şükür. Gündüz 11 de kalkti gün içinde beni hiç bırakmıyor hiç bisey le oynamıyor illa benmle oynayacak. Bende en sonunda azarladm kucağımda uyuttm  5 de yatti 7 de kalktı.  Uyutmayacaktm Gündüz ama gerçekten artk burama kadar getirdi. O yüzden 2 de uyudu.
(2,477 puan) tarafından
Hm evet geç uyanınca öyle yapıyorlar. Benim oğlumda bu aralar gündüz uykusunu geç yapıyor 7 8 de kalkınca uyutmak zor oluyor. İnşallah düzelir iyi olsunlarda.

İlgili bir soru bulunamadı

381,786 soru

11,429,809 cevap

34,989 kullanıcı

...