+1 oy
76 göst.
Aile kategorisinde (1,436 puan) tarafından
Yaklaşık 3 4 gundr öksürük ten uyuyamıyorum kizlar.  Dün ile bugün biraz daha rahatm . En son acilde serum ile hava takıldı oyle kendime geldim. Ama hala döşumde hirilti sesi geliyor . Nefes aldıkça ve yatınca daha iyi duyuyorum. 15 gundr hastaym. Perşembe günü Pet cekimim var. Çok şükür kemoterapi ler bitti. Bundan sonrası ameliyat inşallah.. bugünde uykm gelmedi nedense.. buraya da bayadr bakmıyordm bakaym dedm. Siz neden uyumadınz?

4 Cevaplar

+1 oy
(9,261 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum 

Eeee demislerki derdi olan gece uyumaz diye gerçekten uyuyamıyor derdi olan
(10,198 puan) tarafından
Boğazım düğümlendi esmoş um... Herkesin imtihanı derdi kendine zor Rabb'im sabırlar versin inşallah
Hastalara da şifa versin
(9,261 puan) tarafından
Öyle illet birsey ki bu dert ya deli gibi uyutuyor yada uyutmuyor :_/ arqsi yok :(
-Reklam-
+1 oy
(10,198 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.

Bende bugün biraz rahatsizdim hiç eve bakamadım kaç gündür de sürekli disardaydik ev aldı başını gidiyor du katlanacak 3 4 makine çamaşır vardı onları katladim mutfak ve salonu topladım bebeler uyuyunca sakin kafayla iş yapmak da güzel oluyor 
+1 oy
(77 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun Valla Benim 2 bebelerim uyumadilar daha hayla ayaktalar benimde yavaştan uyku geliyor bakalım Başlarinda bekliyorum Hem onlar Oynamışken hem evi topladım hem Çayımı içtim Şimdi bekliyoruz Bakalım ne zaman Yatacaklar :DD
+1 oy
(1,394 puan) tarafından

Allah şifani versin inşallah 

Korku filmi izliyorduk birden pat elektrik gitti salona yatak açtım bebemide aldım yanıma uyku tutmuyor sabah 7de uyandıracak beni biliyorum ama uyuyamıyorum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 308 göst.
12 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,436 puan) tarafından soruldu

407,184 soru

12,221,652 cevap

36,817 kullanıcı

...