0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bebek tedavisi ne giderken emar da tesadüf öğrendim beynim de kist varmış doktor birden beyin kanaması geçirebilrsin bu Allaha kalmış bişey dedi 6 ayda bir kontrole gelmen gerekiyor dedi alınacak kadar büyük değil daha demişti 3 sene oldu ben hala gitmedim kontrole Allaha emanet yaşıyorum anlıcanız tüp bebek girmişti araya o yüzden gidemedim en kısa zamanda doktora emara gidicem etrafında böyle olan var mı acaba ne gibi yol izledi 

4 Cevaplar

0 oy
(1,384 puan) tarafından
boyle ciddi birşeyi ihmal etme kesinlikle. Çok geçmiş olsun. Bir bilgim de yok postun çıksın.
tarafından
Kimse bana önem vermediği gibi kendimi bende boşluyorum
-Reklam-
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Eşimde de var canım 4 5 sene oluyor çok fazla baş ağrısı oluyodu doktor tehlikeli yerde değil demişti baş ağrıları azaldı 
tarafından
Benim baş ağrılarım çok şiddetli ilaçla geçmiyor bile
0 oy
tarafından
İhmal etme canım korkutmak için yazmıyorum ama eşimin akrabası gencecik çocuk günlerdir yoğun bakiminda bugün belki çıkarırlar Allahim acısını göstermesin kimseye yaşatmasın 
tarafından
Ya çok geçmiş olsun sizede
0 oy
tarafından
Annemde de vardı valla noldu ki o aklıma düşürdün araya başka sağlık sorunları girdi ameliyat falan oldu daha başka hastalıklar girdi yıllar geçti unuttuk 10 sene olmuştur 
tarafından
Sizde Bi doktora götürün

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 90 göst.
22 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NM 2018 (1,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde geberikgelin01 (400 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
16 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,564 soru

12,449,777 cevap

46,270 kullanıcı

Kategoriler

...