0 oy
46 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (92 puan) tarafından
Kaç zamandır başım dönüyordu hatta post Bile açmıştım nörolojiye gittim emar çekti bugün sonucumu aldım beynin de 2 yerde damar zedelenmesi var dedi şok oldum kötü bir şey mi dedim bi hafta sonra kendi doktoruna sıra al gel dedi geçen hafta gittiğim doktor yıllık izne çıkmıştı bende Baska doktora sonucu gösterdim dua eder dua beklerim Google de baktım güzel seyler yazmıyor hayırlısı

1 cevap

0 oy
(112 puan) tarafından
Darbe mi almışsınız, bir açıklama yapılmadı mı? 

Ben bu sebeple sol gözümün görmesini yitirdim maalesef ve epilepsiye sebep oldu bende 
(92 puan) tarafından
Bilmiyorum ama başımda 3 dört yerde nohut kadar şişlikler oluşmuş sizde de olmuş muydu yağ bezesi gibi misal peki neden öyle hasar bıraktı sizde belirtiniz neydi de doktora gittiniz şimdi den teşekkürler
(112 puan) tarafından
Ben 6-12 yaş arası kafama bir darbe almışım ve kafa tasımda minimal iki çatlak oluşmuş fark edilmemiş. Bu da iki ayrı damarda zedelenme yapmış. Çocukluğum berbat geçti sürekli başım dönerdi yataktan kalkamazdım. 15 yaşımda bayılmalarım başladı ve burnumdan sürekli kahverengi bir sıvı akıyordu o zaman başladı hastane süreci. Hiç bir şey bulamadılar. Bir sene içinde de sol gözüm hızla kapanmaya başladı. Annem rahmetli Ankaraya, Antalyaya kadar götürdü ama yok teşhis koyamadılar. 17 yaşımın başlarında Aydın Beyatlı diye bir göz doktoruna denk geldik. Onun sayesinde açığa çıktı. Ama sağ gözüm için yapılacak bir şey kalmamıştı. Normalde görüyormuş ama görüntüyü beyne iletmiyormuş. 20li yaşlarımda da epilepsi meydana çıkmaya başladı. Şuan 30 yaşımdayım hamdolsun sağ gözüm sağlıklı. Sol gözümün görüntüsü de normal ben demesem kimse anlamıyor. Epilepsi hastalığımın sıkıntısını çok çektim ama hamdolsun onunla mücadeleyi de öğrendim çok kriz geçirmiyorum şimdilerde
(92 puan) tarafından
Rabbım yardımcınız olsun hakkımızda hayırlısı
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 490 göst.
0 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
4 cevap 126 göst.
13 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy