0 oy
469 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (333 puan) tarafından
Kizlar doğum yapınca eşiniz ne hediye etti size bana fikir olsun

34 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bu doğumda hediye alma olayı bir bana mi sacma geliyor ya o zaman biz de babalara hediye alalım sonuçta o bebek karnimizda biranda belirivermedi babanın katkısıyla oldu. İlla neden karşıdan hediye bekliyoruz anlamıyorum. 
(1,279 puan) tarafından
Çok saçma bir yorum.
Baba mı karnında taşıyor 9 ay ?
O doğumdaki sancıları baba mı çekiyor?
Gece gündüz demeden o mu bakıyor bebeğe?
Ne yapıyor söylesene 15 dakikalık zevkten başka
(392 puan) tarafından
Sizin eşiniz öyle olabilir :)  cevabı veren arkadaş haklı bence. Sadece onun 15 dakkalik zevki mi ? Siz anne olmak istemediniz mi? Annelik demek fedakarlık demek. Eğer anne olmayı secmisseniz yapacaginiz her şeye fedakarlık göstermeniz gerekiyor. Benim 7 aylık oğlum var tek çocuk şuan ve doğum 25 dakka sürdü (vajinal doğum) eşim aşağıda bekledi almadilar içeri zaten de o sıra ben istemem yanımda olsun. O halimi görsün. Ben doğurdum ama bir de ona sorun o benden daha çok doğurmuştur. Benim için Meryem suresi okumus sigaranın birini yakıp birini sondurmus volta atmış kafasından neler geçiyor ben hiç tahmin edemiyorum bile. O yüzden erkeklere 15 dakkalik heves olarak bakmak bana çok saçma geliyor. En önemlisi bizim ihtiyaçlarımızı karşılamak için şahsen benim eşim gece gündüz çalışıyor. Ekonomi malum birşeyler alabilmek için millete boyun eğip çalışıyor adam. Dışarıda çalışmak zor bence. Ben ticaretle uğraşıyordum bekarken kendi ürettiğim ürünleri satıyordum hem işi yaomak hem millete ağız burun eğmek ozellikle erkek musterilerimin yeri geliyordu tacizine uğruyordum sözlü. Para kazanmak için mecbur göz yumuyorsunuz. Dışarıda çalışmanın şartları ağır. O yüzden olaya böyle bakmayın derim ben.
(610 puan) tarafından
Sen bekleme o zaman canım yani çocuğun yüzde 99 zorluğu annede gerek hamilelik gerek doğum bir hediyeyi hak ediyor uz bence
(945 puan) tarafından
Tartışmaya gerek yok, annede isterse babaya hediye alabilir :))
tarafından
Hediye için doğuracağıma hiç doğurmam daha iyi. Siz sanırım hediye alabilmek için doğum yapıyorsunuz yorumunuzdan onu anladım.
Eşimle birbirimize en büyük hediye kızımız oldu. Beraber büyütüyoruz, ihtiyaçlarını beraber karşılıyoruz, her şeyi beraber yaptığımız için yorgun  ve stresli anne baba olmuyoruz. Bu yüzden çocuğumuz bize göre en iyi şekilde büyüyor. Tavsiye ederim size de. Bence doğumda bir yüzük bir kolye beklemek yerine, alın eşinizi karşınıza konuşun. Maddi hediye değil manevi hediye bekliyorum yani tüm sorumluluğu paylaşalım bana yeter deyin.  Görün  hediyelerin şahı nasıl geliyor o süreçte.
(392 puan) tarafından
Temeraire kesinlikle size katılıyorum. Bizde eşimle böyleyiz.
(610 puan) tarafından
Canım çocuğu doğurtup hediyeyi gerip kenara çekilmiyor tabiki kocalarımız ben beklerim sen beklemezsin bu kadar basittir yeri gelince eşim daha fazla ilgilenir kızımla 2 yaşında ve babasına çok bağlı
(1,279 puan) tarafından
Yahu hediye için  mi doğum yaptın manasını nerden çıkartınız
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Altın sonsuzluk işaretli kolye almıştı canim
(135,706 puan) tarafından
oooooooo
tarafından
Sevdoş ❤
(135,706 puan) tarafından
Ex dünür❤️❤️❤️
tarafından
☺☺❤❤❤
0 oy
(3,887 puan) tarafından
İlk doğumda araba, ikinci doğumda iki burma bilezik. Önce arabayı sattı sonra bilezikleri :) 
(13,001 puan) tarafından
Benimde hamileyken aldığı bilezikleri doğumdan sonra bozdurdu:D
(3,887 puan) tarafından
Çok beklemiş kız.  Çok sabırlı adammış :)
(13,001 puan) tarafından
Mayista hamile kaldım Eylül de aldı ocakta doğurdum şubatta bozdurdu:D
(3,887 puan) tarafından
Altın şişmemiş bile :)
(13,001 puan) tarafından
O kadar düşünceli işte kocam :D
0 oy
tarafından

Oğlum da bileklik altın çiçek aldı oğlumun adını koyduk 

Kızımda set alti mutfak için kızımın adını koyduk çiçeğe 
0 oy
(742 puan) tarafından

Yani al bu dogum hediyen diye bisey olmadi cok önem vermeyiz ikimizde ama yaptigi her seyi aldigi her sey de benim bizim icindir dogumdan bir kac ay sonra bilezik aldi ondan sonra iPhone 13 aldi el süpürgesi istiyordum gırgır niyetine onu aldi oglumuz 18 aylik oldu anneler günü geldi ne alcan diye sormadim sormam suan yeni ev aldik borçlarımız var illa şu günün hediyesi olsun diye şartlamadim kendimi ;) 

0 oy
(5,517 puan) tarafından
Cicek aldi dogumdan sonraki ilk dogumgunumde de 5 taş aldı hem dogum hediyen hem dogumgunu hediyen demisti annem künye bozdu bana
0 oy
tarafından
Ben isimli kolye istemizsim gümüş aldık karardı öylece hiç takamadim 
0 oy
(471 puan) tarafından
Koskoca bir hiç aldı hiç birşey almadı bana zaten çocuğa dogru dürüst oda bile kurmadi kiyafet almadı evliyken cekdirdi bana hamile kaldım gene aynı vicdan yok doğum yapdim herşeyi burnumdan getirdi , hastaneden cikdim eve gdip annemle eşyalrimi aldım annemin evine getirdi haberi yokdu dava acdim bir senedir dava sürüyor çocuğum 1 yaşında şuan ne bak sizlere eşleriniz biseyler almiş hediyede önemli değil iyi davransinlar yeter bence
0 oy
(611 puan) tarafından
Allah'ın izniyle benim ilk doğumum olacak temmuz ayı sonu yada Ağustos başı gibi işte eşimden altın yonca kolye istedim isimli olacak tabi nasip bakalım (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤
0 oy
(2,043 puan) tarafından
2 tane bilezik aldı sonra araba için ben verdim eşime o istemeden. Ne istesem aldı bu güne kadar hiçbir şeyime yok demedi. İlk bileziklerimi geri aldı. Şimdi ikinci doğunca bunun için de 2 tane alacak. Ama ihtiyacı olsa yine veririm 
0 oy
(2,132 puan) tarafından
Gümüs bileklik birde cicek almısto tabii günler sonra :) 
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Önceki 2 hamileliğimde eşim ve kardeşleri ortaktı hiçbirşey almmamıştı 3. Dogumda 5 çeyrekli  kolye yapmıştı bana şimdi yine hamileyim bakalım ne alıcak bilmiyorum 
0 oy
(5,136 puan) tarafından

İlkde yoktu askerdeydi ikincide bilezik almıştı 3. De telefon almıştı 4 de adam bitti artık güzel bı çiçek yaptırmıştı :D

0 oy
(330 puan) tarafından
Hic bisey hediye olayini ne ben nede o sevmiyo cikariz dışarı o bsy bgenirse ben alırım ben beğenirsem o alır paramız olunca öyle anlasiyoruz
0 oy
(4,456 puan) tarafından
Ilk oglumu dogurdugumda telefon almisti. O zamanin iyi bi telefonu, ben istemistim. Kayinvalidem de tugra kolye hediye etmisti. Ikinci oglumda 1 bilezik ve 2,5 resat kolye aldi esim, kayinpederimde 1 bilezik aldi, kendi babamda 1 bilezik aldi.
0 oy
(13,824 puan) tarafından

Canlı saksıda çiçek almış  :) (anneler gününde doğum yaptım onun icin)

0 oy
(674 puan) tarafından

Eşim 2 oğlumun doğumunda da hediye almadı genel de hediye alır ama belki doğumum da almayı akıl edemedi bende fazla beklenti içerisinde değildim ama tabi ki alsaydı mutlu olurdum. Ama ilk doğumum da bana kayınvalidem bir çeyrek vermişti. Eşim ise Allah razı olsun maddi ve manevi hep yanımdaydı biran olsun yanlız bırakmadı beni, ilgisini, şefkatini hiç eksik etmedi üzerimden <3

0 oy
(2,693 puan) tarafından
Ilk kizimda telefn 2.kizimda araba 3.oglumda 2bulezik 1bileklik 1altin kolye
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Hiç bir şey hediye etmedi canım :) ben çok seçen biriyim altın filan sevmem. Çiçek böcek sevmem. Papatya severim o da dalında yani. Öyle papatya göndermişti. Teşekkür edip bir daha çiçek göndermemesini söylemiştim.
0 oy
(142 puan) tarafından
İlk bebegimizdi ve her şey için çok hevesliydik ama dönem maaş alamamıştı 2 ay kadar, o kadar şeyi alır veya alırız normal zamanda ama olacak işte doğum hediyesi hoşgeldin bebek yazan bir fanus bebekli çicek aldı başka bir şey alamadı. Yine de benim için her şeyden aldığı tüm pahalı hediyelerden kıymetli o fanus. Yok zamanında düşünmesi yeter :) <3

İlgili sorular

0 oy
64 cevap 738 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,615 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 373 göst.
0 oy
2 cevap 193 göst.
0 oy
8 cevap 190 göst.
25 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sustumm.. (455 puan) tarafından soruldu

411,583 soru

12,390,091 cevap

43,733 kullanıcı

Kategoriler

...