0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Dün post açmıştım gorumcemler oturmaya gelecek diye kahvaltıya gelelim dediler normalde 5 çayı yapacaktik iyi dedim farketmez bana.bu akşam kaynanam diyor ki doyurucu şeyler yap ıvır zıvır şeyler yapma da onlar çok yiyorlar aç kalmasınlar. Onların arada bir yaptiklari bı şey var kahvaltılık ondan yap diyor bilmiyorum ben onu dedim ben yapayım veririm sana dedi yok dedim istemiyorum ben kendime göre menü hazırladım kimse aç kalmaz dedim.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kadın kötü bir şey dememiş ki :))
(1,622 puan) tarafından
Daha ne desin aç kalmasinlar diyor ben aç mi biraktim onları da ilk defa evime gelmiyorlar.niye öyle diyor ki.
tarafından
Sjsjsjs sana ben yapıp getireyim dediğinde he deseydin. Yorulup dursaydi. Sen yorulacagina azıcık da o yorulsun.
(1,622 puan) tarafından
Yo hiçte istemem kendi evinde yapsın kendi kizlarina benim evime karışamaz ben kafamda belirledim her şeyi
tarafından
Heee iyi o zaman afiyet olsun
(1,622 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaynanalar neden böyle ya???
(1,622 puan) tarafından
Yani sanane sana mı kaldı bana menü fikri söylemesi ben kendime göre olan proje yaptım bugün gittim bir sürü alışveriş yaptım sırf kahvaltı için çeşit olsun eksik olmasın dolu dolu olsun diye. Öyle desem ayıp olur tütün çenenizi kaynana ya
tarafından
Her şeyi bildiklerini sanıyorlar ya
(1,622 puan) tarafından
İnşallah kaynana olunca böyle kızdığım şeyleri yapmam. Bana uzak olsun istediği zaman gelsin gitsin gelin.
tarafından
Inşallah ya olması gereken bu zaten
0 oy
(2,368 puan) tarafından

Kaynanalar susmuyor :) sen bildiğini yap boşver misafir umduğunu değil bulduğunu yer

(1,622 puan) tarafından
Yani aç karnını doyurma niyetiyle gelmesin benim evime zaten ben alışveriş yaptım sırf kahvaltı için çeşit çeşit olsun diye
0 oy
(18,442 puan) tarafından
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer deseydin
(1,622 puan) tarafından
O kadar.oyle demek lazım da ayıp olur işte lafı çok veriyorlar böyle ağzıma da diyemiyosun işte
(18,442 puan) tarafından
Kız niye olsun dik dik deme güle güle de terslemedigin sürece sorun yok :)
(1,622 puan) tarafından
Ben yapamıyorum maalesef gayet ciddi söylüyorum salağa yatmak lazım da yapamıyorum işte öğrenemedim daha
(18,442 puan) tarafından
İnce ince laf sokmayı seviyorum ben hazır cevap bir yapım var. Ama durduk yere kimseye sataşmam
(1,622 puan) tarafından
Asla hazır cevap değilim ses çıkarmam genelde eşim halleder ama ben kimseyle muhattap olmam.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 634 göst.
6 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,342 puan) tarafından soruldu

411,063 soru

12,373,210 cevap

42,580 kullanıcı

Kategoriler

...