Dün post açmıştım eşim ayrı yatıyor diye bugün sabah dedi bebeği tartmaya götürelim bakalm kilo alımı yaşıtlarına yetismismi prematüre doğdu ilk ay hiç kilo almamıştı tamam dedim oda annesine ilaç yazcakti gittik 15gunde 1kilo almış hemşire gayet iyi dedi eşim dedi karım iki saatte bir emziriyo 15gundur çok uykusuz düşüyor kilosu iyiyse 3saatte bire çıkarabilirmi diye evet dedi bu ay için yeterli kiloya ulaşmış dedi çıktık ordan dedi bak geçti düzeldi çok şükür bende daha ona kirgindim senin umurunda değil nede olsa öbür odada kafayı vurup yatiyosun doğumdan beri dedi keyfimdenmi yatıyorum sanıyorsun bir yandan dikislerin var bı yandan bebek için iki saatte bir alarm çalıyor uyaniyosun uykusuz kalıyorsun bende yatakta yerini daraltmak istemedim senden ilişki beklentisine girmek istemedim dedi öbür çocuklar uyanınca senden önce ben koşuyorum ama bebek için elimden birşey gelmiyor dedi anlayışlı olmaya çalışıyorum dedi öyle devam et dedim akşam oğlanı yerine al artk yanında yatırma yerimde yaticam dedi bişi demedim bende daha fazla uzatmadim hesabıma beş bin TL yatırmış evlilik yıl dönümümuzde annemlerdeydik bişi alamadım orda dedi ihtiyaçların varsa sipariş ver dedi tatlıya bağladı