+1 oy
392 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (902 puan) tarafından
Dün post açmıştım eşim ayrı yatıyor diye bugün sabah dedi bebeği tartmaya götürelim bakalm kilo alımı yaşıtlarına yetismismi prematüre doğdu ilk ay hiç kilo almamıştı tamam dedim oda annesine ilaç yazcakti gittik 15gunde 1kilo almış hemşire gayet iyi dedi eşim dedi karım iki saatte bir emziriyo 15gundur çok uykusuz düşüyor kilosu iyiyse 3saatte bire çıkarabilirmi diye evet dedi bu ay için yeterli kiloya ulaşmış dedi çıktık ordan dedi bak geçti düzeldi çok şükür bende daha ona kirgindim senin umurunda değil nede olsa öbür odada kafayı vurup yatiyosun doğumdan beri dedi keyfimdenmi yatıyorum sanıyorsun bir yandan dikislerin var bı yandan bebek için iki saatte bir alarm çalıyor uyaniyosun uykusuz kalıyorsun bende yatakta yerini daraltmak istemedim senden ilişki beklentisine girmek istemedim dedi öbür çocuklar uyanınca senden önce ben koşuyorum ama bebek için elimden birşey gelmiyor dedi anlayışlı olmaya çalışıyorum dedi öyle devam et dedim akşam oğlanı yerine al artk yanında yatırma yerimde yaticam dedi bişi demedim bende daha fazla uzatmadim hesabıma beş bin TL yatırmış evlilik yıl dönümümuzde annemlerdeydik bişi alamadım orda dedi ihtiyaçların varsa sipariş ver dedi tatlıya bağladı 

6 Cevaplar

+2 oy
(773 puan) tarafından

Ne guzel tatliya baglanmasina sevindim enistede dusunceliymis Rabbim huzurunuzu bozmasin insallah :)

(902 puan) tarafından
Saol cnm keşke baştan böyle anlatsaydi sebebini beni o kadar huzursuz etmeseydi
-Reklam-
0 oy
(2,304 puan) tarafından
Çok güzel düşünmüş keşke dile getirseymis ....Rabbim yuvalarimiza huzur versin
(902 puan) tarafından
Saol cnm Allah razı olsun
0 oy
(164 puan) tarafından
Eşin neden seninle beraber uyanmıyor hep sen mi bakıyorsun çok yorucu olur bu da 
(902 puan) tarafından
Bebeğe ben bakıyorum çok küçük ama eşim diğer üç çocuğa her saat bakıyor uyanırlar gece lavaboya götürür oğlanın sütünü içirir gündüz gün boyu yanında oyalar onları bebek uyudumu sende uyu diyo bırak işi gücü amacı bu zor süreçte yerimi daraltip benden ilişki istememesiymis
(164 puan) tarafından
Bebek küçük de olsa emzirme dışında baba her şeyi yapmak zorunda hatta sen çok yorgunken süt sağ o besleyip gazını alsın uyutsun. Ayrıca anne rolü var diye kadın rolü bitmiyor. Cinsellik bir ilişkinin temel taşıdır.
(902 puan) tarafından
Öbür bebeğimde aliyordu gazını çıkarıyor du ama bu 34haftalik doğdu 46cm korkuyorum diyo kucağıma almaya cinselliği bende istiyorum ama kilosunu toparliyana kadar sürekli emzirme halindeydim gece gündüz oda yanaşmak istememiş
(2,569 puan) tarafından
Adam üç çocuğa bakıyormuş zaten . Daha napsin bazen de çok abartiyorsunuz.... Ne güzel eşin sana çok yardımcı oluyor birbirinizin kıymetini bilin
(902 puan) tarafından
Yok cnm o konuda hakkını yemiyorum elinden gelenin fazlasını yapıyor sadece ayrı yatmasinin nedenini söylemiyordu anlamış oldum
0 oy
(474 puan) tarafından
Allah ağzınızın tadını bozmasın maslalah  size alalh yavrularımızın size sizi onlara bağışlasın 
(902 puan) tarafından
Saol cnm Allah razı olsun
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Keşke daha önce söyleseydii de sende bu kadar üzülmeseydin 

Allah mutluluğunuzu daim etsin
(902 puan) tarafından
Aynn ama hala kırgınım söylediği sözden dolayı
0 oy
(842 puan) tarafından
Senin adına çok sevindim huzurunuz daim olsun:) 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 194 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 600 göst.
0 oy
11 cevap 656 göst.

410,927 soru

12,365,974 cevap

42,021 kullanıcı

Kategoriler