+1 oy
55 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (9 puan) tarafından

Anneler oğlum 1 yaşına girecek .önce park beşşkte yatıyordu sonra yer döşeğinde yatmaya başladık .oğlum,da yanımızda yatıyor.park peşinde yatmıyor.Soru şu oğlum 40 dk uyuyup uyanıyor 40 çıktı böyle önceleri gece 3 4 defa uyanıyordu.Sonra 7 8 aylıkken diş çıkardı çok fazla uyanmaya başladı bense sürekli emzirdim.emzik tutmadı hiç.Özelllkle 8. Aydan bu yana gece 8 9 defa kalkıyor.ya sürekli 40 dk nçbir uyanıyor hadi uyandı hemen kucağıma geliyor emzirmemeyw çalışıyorum tekrar uyutmaya çalışıyorum çok zorlanıyorum  .Gündüz 2 defa uyuyordu 40 dk falan bire düşürdüm akşam 12 1 gibi yatıyordu 10 da uyutmaya çalışıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok, diş falan ,oda ısısı iyi  ama hala uyumuyor .uyanınca uyumuyor uykuya dalamıyor kucağıma geliyor.gerş yerine koyuyorum susmadan volümü arttırarak ağlıyor ,ayakta sallamaya çalışıyorum yine ağlıyor ,karnı tok ,altı temiz calpol verdim yine aynı 40 dk uyanıyor ya,bir çocuk er 40 dk uyanır mı 2 saat uyumuyor ne yapacağım nerede yanlış yapıyorum bana akıl verin.Birde memleketten uzağız ,memlekete gitmedik oğlum tek evde beni görüyor ,babası çok geç geliyor onunla biraz oyun oynuyor o kadar .oğlum bana öok çok düşkün 1 yaşına girecek hala başka odaya gideyim ağlayarak peşimden geliyor Sürekli emmek istiyor bende emzirmemeyw çalışıyorum . O kadar çok yoruldum ki yardımcı olacak kimsem de yok

4 Cevaplar

0 oy
önce (150 puan) tarafından

Normal 40 dk canım düzene oturur yavaştan 

İllaki vardır bı sıkıntısı dis cikariyorsa eğer yatmadan bide calpol ver bakalım nasıl olacak her bebe aynı olacak diye bı kural yok canım 😊

önce (9 puan) tarafından

Valpol verdim yine aynı bunu alışkanlık haline getirdi 40 dk uyuyor ya uyandı hemen kucagıma gelip emmek istiyor

Olur canım ya biraz dışarıda temiz hava aldirsan yorulsa parkta belli dönem oluyormuş böyle anneyi kaybetme hissi

Benimkide 9 aylık şuan uykuya dalamiyor salliyom 😬

önce (9 puan) tarafından

Canım uyku uyumadığım için gün içinde peşimde mızık mızık dolaşıp ağlıyor gün içinde dışarı çıkartıyorum sürekli eve geliyor esniyor esniyor uyuyor 40 dk uyanıyor hep uykulu tekrar uyutmaya çalışıyorum uyumuyor hep uykusu var hep mızık mızık hep bana bağımlı

-Reklam-
0 oy
önce (838 puan) tarafından

Belki bir yeri ağrıyordur uyuduğu yeri sevememiştir . Yada uyku gerilemesi vardır eğer önceden uykusu normalse. 

önce (9 puan) tarafından

7 8 Aydan sonra oldu diş çıkartıyordu sürekli uyanıyordu ağlıyordu bende hep emzirdim .4 5 aydır böyle yoruldum artık hep uykusu var gündüz de mızık mızık peşimde hep.calpol verdim yine aynı.kendi yatağıma da,alıyorum yeri değişiyor başka misafirliğe gittiğimizde komşu da falan 35 40 dk uyuyor

Emzik deneseniz belki sakinleşir. Gündüz de oyalanacak oyuncaklar falan verin oynasın TV izletin azıcık belki durur 

önce (9 puan) tarafından

Emzik tutmadı hiç bazen eline veriyorum ısırıyor TV çok az izletiyorum genelde yemek hazırlarken onun dışında hep onunla vakit geçiriyorum diğer işleri uyuyunca yapmaya çalışıyorum yetiştirebildiğiim kadar artık 

Anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah 

önce (9 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşallah

0 oy
önce (6 puan) tarafından

Emiyormuş emdigi için sizi emzik niyetine kullanıyor olabilirmi benimkilerde ikiz 1 yaşında saat başı uyanıyor lar emmiyorlr emzik verip sallıyorum

önce (9 puan) tarafından

Zaten beni emzik niyetine kullanıyor hep uyanıyor emzirmeden uyutuyorum gün içinde de fazla emzirmemeye çalışıyorum ama yine aynı

0 oy
önce (1,061 puan) tarafından

Kendi kendine uykuya dalmayı bilmiyor o yüzden uyumuyordur. Desteksiz uyutmaya alıştırırsan uyku sorununu çözersin. 1 yaşından sonra gece emzirmeye ihtiyaç yok. Emmeden uyuması için alıştırmaya çalış canım. İnternetten nasıl yapabileceğini yöntemleri araştır. 1 yaşındaki çocuk için 40 dakika az. Geceleri en azından daha uzun uyumalı. Bazı çocuklar uykuyu sevmez bu da bir gerçek tabiki

önce (9 puan) tarafından

Sıkıntı bu zaten kendi kendine uyuyamıyorum ayrı yatmıyor.mesela uyandı hemen kucagıma atlıyor gözünü açmadan ,kucağıma almadan bekliyorum kendi kendine uyusun diye dönüyor dönüyor ağlıyor.Ağlamaya başlayınca asla susmuyor daha da şiddetli ağlıyor.Uykuya dalamıyor çok fazla uykusu var sarhoş gibi geziyor ama uyutmaya çalıştığımda uyumuyor.2 saat uyutmaya çalıştığım zamanlar oluyor sabrım kalmadı artık ağlıyorum onunda benim de gözlerimiz şiş.Babasında falan da uyumaz geve uyandığında babası kucagıma alıp uyutmaya çalışsın bas bas bağırıyor ben alınca susuyor

önce (1,061 puan) tarafından

Gece emmeden uyumuyor mu

önce (9 puan) tarafından

Yok asla uyumaz 8 9 defa kalkıyor 4 5 defa emziriyorum 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 118 göst.
+1 oy
3 cevap 116 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.