+6 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yoruluyoruz , bir kadın olarak her şeye yetişmeye çalışmak ile yoruluyoruz..

Aşına eşine ev işine yetişmeye çalışarak yoruluyoruz hep en sonda kalan biz oluyoruz sofradan en son Kalkan uykuya en son da lan biz oluyoruz..

Sürekli ayakta kalan 'yoruldum' cümlesini tekrarlasak dahi bir şey olsa aniden kalkıp fırlayan yine biz oluyoruz..

Sürekli düşünen mantıklı cevaplar verip yürütmeye çalışan yine biz oluyoruz..

Bunca yorgunluğun karşısında sadece iki tatlı güzel bir söz duymak istiyoruz..

Oysa ki kimi kadın duyuyor, kimisi bundan mahrum kalıyor.!

Tek ortak yanımız hepimiz kadın olarak her şeye , her bir şeye rağmen koşuyoruz.. :(

5 Cevaplar

+1 oy
(3,122 puan) tarafından

Çok fedakarlık yapıyoruz ama gören yok  :dizzy:  oysaki bilseler gönlümüzün sadece güzel bir söze bile havalara uçacağını 

Güzel sözüde mahrum ettiler küçücük bir ilgiyide :(

hakediyor mu uğruna yorgun düştüklerimiz :sleeping:

tarafından
Yok bacım her şeye rağmen yine biz onlara hiçbir şey yapmamışız gibi oluyor nasıl oluyor ben de bilmiyorum:/
-Reklam-
0 oy
(638 puan) tarafından
Yorgunluk bizi yormuyor . Anlaşılmamak yoruyor . 
tarafından
Sözün bittiği yer:/..
0 oy
(136,257 puan) tarafından
cok minik yazmissin kiz 
tarafından
Benim bir günlüğüm var oraya yazıyorum bunu da oraya yazdım sonra buraya kopyalayıp yapıştırdım böyle olmuş
0 oy
(119 puan) tarafından
Biraz önce eşimle konusuyoruz ben yeni doğum yaptım 40 imiz yeni çıktı ev işleri bebek felan hepsine yetişemiyorum hala alışma süreci var tam oturmadi eşime diyorum yetersizlik hissediyorum felan diye kendisi bulaşıkları halletti akşam mutfağı süpürdü çamaşırları makineye atıp yıkadı ben de kızı uyutuyordum beni çağırdı çayımı verdi oturup sohbet ettik çok şanslıyım bu konuda çünkü beni teselli eden de eşim. Dedi ki bulaşık yikanmadiysa yıkanır ev temizlenmediyse temizlenir sen bakimsizsan bakım yapılır kiloluysan kilo verilir bunlar canını sıkacak şeyler değil daha alışma surecindesin. Aşık olarak evlenmedim ama çok doğru bir eş seçimi yaptığımı düşünüyorum iyi ki var<3
tarafından
Aman maşallah Maşallah diyelim de nazar değmesin❤️
(119 puan) tarafından
Diyelim diyelimm☺️
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Ah ah o kadar doğru ki :(( yani insan bir güler yüz, tatlı söz bekliyor bu kadar basit. Onlar olsa yorgunluğun farkına bile varmayız ki... 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 161 göst.
0 oy
8 cevap 307 göst.
0 oy
9 cevap 235 göst.
21 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hira Su (33 puan) tarafından soruldu

412,974 soru

12,433,624 cevap

45,747 kullanıcı

Kategoriler