0 oy
323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından
Size günlük rutinimizi anlatayım kızçelerr oğluşum sağolsun 6.30da kalkar iki saat oynarız sonra kalkar kahvaltı yaparım eşim işte olur temizlik birax oğlımu uyuturm komşuyla buluş bi şy yap  eve  gel akşam yemepi  oğlımu uyut akşam benim pil bitiyo bide biz yeni taşındık ve çok bi seçenek yok burda günümün hepsini temizlik ve oğlışım harcıyo ay yazarken bile yoruldm yaa her yerşm sızlıyo sizde durumlar nasıl

9 Cevaplar

0 oy
(45,017 puan) tarafından
Ben yeni yeni rahatlıyom seneye inşallah çok daha rahat olurum
(143 puan) tarafından
Büyüdükçe rahat mı olıyo
(45,017 puan) tarafından
Kizim 6 yaşında her yönden ondan yana çoktan rahatladım oğlum 2 yaşında yaza cişten kesersem şükür herşey bitiyo e yani mesela artık daha geç uyaniyo kendi kendine vakit geciriyo  bende herşeyimi rahatça yapiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Akşamdan işlerimi hallediyorum genelde gündüzleri rahat oluyor
0 oy
(48 puan) tarafından
Fena yoruldum desem. sağolsun oğlum pacami bırakmıyor yapışık geziyoruz evde.
0 oy
tarafından
Bende sana anlatayım 6.30 da basladi ağlamaya bir saat susmadı memede emmiyir diğer çocukların okul saati geldi kahvaltıyı güç bela hzirladim oğlum ben ne giyeceğim diye agliyor eşim geckalsim niye kaldirmadun diye trip atıyor bebeği uyuttum  idi bağırırken uyandirdilar bu sadece sabah ritüeli gerisini yazamam çok uzun
(143 puan) tarafından
Ay sennin yerinde olsam çıldırırdm galiba
tarafından
Ben sadece hasta oldum
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Mükemmel olmaya çalışırsan hayattan bişey anlamazsın, dünyaya bir kere geliyorsun git gez süslen boşver, bende haftanın 6 günü ev, çocuk,temizlikti biraz kendime ve eşime de vakit ayırcam
(143 puan) tarafından
Ya ayırsanda  gene çocuktan kısacan mecbur büyüyene kadar böyle
0 oy
tarafından
Eskiden 8 9 cocuk dogurup hayvana tarlaya bostana giden evi cekip ceviren  kadinlar ne yapiyorlardi acaba bizde mi var bi tembellik ben de ayni senin gibiyim halim kalmiyo tek cocukla bile 
(143 puan) tarafından
Valla  benim kaynanm 6 tane getirmiş ama hiçbiri senin oğlun gibi değildi diyp eskiden bebekler akıllıymış kaç aya kadar beşikten bile çıkarmazlar bizim bebekler kırkı çıktığı gibi gözleri açılıyo
0 oy
(137,247 puan) tarafından
ben hep rahatim  
0 oy
(757 puan) tarafından
1 çocukla yorulma lütfen biz napak 
0 oy
tarafından
1.sınıfa matematik daha zor cnm :)) geçtim o dönemlerden çok şükür biri 7 yaş biri 2.5 yaş kanki olduk çocuklarla :)

İlgili sorular

+6 oy
5 cevap 215 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 328 göst.
0 oy
20 cevap 649 göst.
0 oy
21 cevap 1,074 göst.

413,856 soru

12,457,130 cevap