Pazar günü saat 11 de kalktım kahvaltıyi hazırlayana kadar yat dedim zaten bende oyalandim falan saat 12.30 çağırdım kalk kahvaltı hazır diye geldi kahvaltı yaptık sonra her pazar gibi koltuğa geçti yattı daha sonra aşırı sinirlendim çünkü her pazar hava güzelde olsa kötü de olsa yatıyor akşama kadar uyuyor. Görümcem yenge hadi sizi anneler günü için tatlı yemeye götüreyim iyi dedim tamam yine de sordum buna yok ben yatcam dedi neyse biz gittik gezdik bir şeyler yiyip geldik saat 10 buçukta başladı bu gezmelere doydun mu rahatladın mi falan dedim evet dedim cikicam gezcem hep dedim bu da bana heh işte böyle ol git çık dedi ben çıldırdım ben çocuğumu alıp tek başıma gideceksem her şeyi tek yapacaksam bosanalim dedim güldü döndü götünü yattı. Dün akşam işten geldi neyse ben yine düzgün şekilde karşıladım kapıda yemek falan yedi sonra arada bakıyorum ters ters bakıyor hareketler falan yapıyor bende sordum senin benimle derdin ne ne istiyorsun bende diye bana diyor ki sana çok yüz vermeye gelmiyor azitıyorsun diyor çok dokundu bu lafı bana çabaladıkca daha çok dibe batıyorum yoruldum artık bir şeylere çabalamaya anlatmaya çalışmaktan bir de gelmiş birlikte olmak istiyor bıraktım çıktım yanından söylendi durdu yoruldum ben kizlar yoruldummmmmmm
1,507,788 soru
24,610,872 cevap
364,075 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın