+2 oy
355 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sinirden kendimi kemiriyorum herkes abartıyorsun diyor ama piskolojim bozuldu. 8sene olucak evlendiğimiz 1tane kızımız var. Kocam olucak o adam geçen sene mart ayında kardeşinin yanına Bostona uçtu ben gidemezdim çünki işten kalamam 1haftaya döndü şübhe çekmeden düz normal eski hayatımıza döndük. Dün erken uyudu kızımda uyuyordu canım sıkıldı telefonuna baktım meraklı biri olduğumu biliyor o yüzden şifresinide gizlemiyorum mesajlarda indiğimizde Beril adında biri vardı tıkladım en son 2024te mesaj iletilmişti Türkiyede sabahın 7si Bostonda gece 12 tahminen. Gittim uyandırdım telefonu gözüne soktum beyefendi diyor ki düşündüğün şey için çağırmıştım sonra vazgeçtim. Kızımın uyumasını bile umursamadan sesimi yükselttim bağırdım gitmek istedim savunması şu ki beni bu hale sen getirdin kafamı...  Kafam dağılsın diye birşeyler içtik orda tanıştım midesiz anlatıyordu gecenin köründe konu komşu umursamadan bağırdım çağırdım gönderdim evden çünki o gitmeseydi ben giderdim sabaha kadar uyuyamadı gece kimseyi aramak istemedim sabah erkendwn geldi kalkmadım bile üzerini değiştirdi defolup gitti. Sabah arkadaşımı aradım konuştum boşan nafaka al sürünsün dedi beyaz bayrak gibi kuzeni geldi utanmadan onun tarafını tuttu aradan çok sular aktı abartmana değmez ondanda nefret ettim tiksindim kavga ettim bana dedi  ki git tedavi ol onlar hasta etti beni

Biz öncesinde kavga ettik diye gidip biriyle yatman mı gerekiyor bende gidip sana mı ihanet edeyim bir gece de soğuttu kendini ona karşı asla eskisi gibi olamam anlaşmalı boşanmak istiyorum ama boşanmayacak zorluk çıkaracak kızının üzerinden tehtid edicek 

9 Cevaplar

+4 oy
önce (415 puan) tarafından

Ben niye bu kadar sinirlendim ya ahir zaman herkes sapıttı temiz su içmek varken kanalizasyon suyu içmeye benziyo onun ki pislilkler nefsine sahip çıkamayan evdeki kadına hiç bakamaz Allah değerini anlamadan öldurmesin onu .........

önce tarafından

Elimde bomba kumandası olsa üzerine bomba yapıştırıp düşünmeden patlatırım

önce (415 puan) tarafından

Ölsün istiyorsun en azından nerede olduğu belli dersin .,.....

-Reklam-
+3 oy
önce (1,207 puan) tarafından

Bir boook yiyemez mesajı alsaydın keşke elinde kanıt olurdu 

+2 oy
önce (329 puan) tarafından

Rabbim hayırlı kapı açsın inslahh bu mübarek kandilde

+2 oy
önce (1,369 puan) tarafından

Allahim nasıl midesiz bir herifmiş. Asla ama asla yerinde olmak istemezdim. Ne yapabilirsin bilmiyorum ama sabır diliyorum  .

önce tarafından

Allah hiçkimseye yaşatmasın 

+2 oy
önce (895 puan) tarafından

Ben anlamadım kızla yatmış mı? Yoksa orada bi kızla tanışıp arkadaş olup oturup birşeyler mi içmişler?

önce tarafından

Anlattığına göre kızı o maksatla çağırmış ama sonra vazgeçmiş gitmiş 

önce (895 puan) tarafından

Ani karar verme derim canım.

önce (274 puan) tarafından

Ne kadar verirsin bilmem ama olurda evliliğine devam edersen kesinlikle çocuk yapma

+2 oy
önce (3,879 puan) tarafından

Hem pislik yapmış hemde utanmadan anlatmış bide suçu sana atmış kızını senden alamaz sonuçta bu evlilikte sen sağdık bir eş olmuşsun iyi bir anne olmuşsun aileyi dağıtan eşin olmuş 

+2 oy
önce (617 puan) tarafından

Bir şey yapamaz ihanetin affı olmaz yatması gerekmez sonuçta görmüşsün onları kendine fotoğraf çekip aldın mı ? 

Bir kere yapan bir daha yapar hiçte hastalık değil seninki.. birde pişkin pişkin anlatıyor utanmaz ya 

+2 oy
önce (18,940 puan) tarafından

Böyle birinin hayatındaki varlığına çokta ihtiyacın yok bence. Aldatılmak büyük bir yıkım ama aldatanın senin yüzünden diye kendisini haklı çıkarmaya çalışması arsızlık pişkinlik baska bir şey değil böyle birine hayatımda yer vermek istemezdim 

+1 oy
önce (377 puan) tarafından

AA bide anlatmış şuna bak imkanın varsa hemen boşa bence hayatını ve seni daha fazla soldurmasina izin verme lütfen hadsiz ya her kafamız dolduğunda o bu şu olsa ihtiyaç duysak oooo

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 774 göst.
24 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Aaayys (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Altnr_svg (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 420 göst.
14 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,206 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,816 soru

12,428,811 cevap

45,590 kullanıcı

Kategoriler

...