0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Merhaba benm ikizlerim olacak acaba tahmn edebilen var mı keselerden flan çok ayrıntılı fotoğrafları yok ama fikri olan varsa sevinirm

image

5 Cevaplar

0 oy
(153 puan) tarafından
Bir kız bir erkek doğdu içime sağlikli olsunlar inşallah
(4 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(411 puan) tarafından
Allah kolaylık versin sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin benimde içime bir kız bir erkek gibi doğdu kaç haftalık halimesiniz ben 11 haftalıkken birinin cinsiyetini öğrenmiştim 13 haftalıkken de digerinin  p
(4 puan) tarafından
Şuan 13+2 perşembe kontrolüm var inşallah söyler bu görüntü 11 haftalkken sizin cinsiyetler neydi
(411 puan) tarafından
İkiside kız demişti Dr hiç degismedi kızlarım 2 yaşındalar suan
0 oy
(1,851 puan) tarafından
11 haftalık cinsiyet belli olmaz ikizler de ben 16 da öğrenmiştim ikiside erkek 4 yaşına girecekler inşallah 
0 oy
(1,648 puan) tarafından

Sağlıkla kucağınız alın İnşallah ben de  1buçuk yaşında ikiz annesiyim buraya cinsiyet tahmini sorduğum günler geldi aklıma bu postu görünce, ama çevremden de gördüğüm kadarıyla çift yumurta ikizlerinde genelde bir kız bir erkek oluyor niyeyse bana da bir kız bir erkek gibi geldi sağlıkla büyüsünler zamanında gelsinler inşallah<3

0 oy
(326 puan) tarafından
Benimkiler de ikizdi canım eğer çift yumurta ikizi ise büyük ihtimalle biri kız diğeri erkek oluyor dedi doktor benimkiler şuan 1 buçuk yaşında sağlıkla kucağına al 
(4 puan) tarafından
Evet çift yumurta ikizi
(326 puan) tarafından
%90 biri kız diğeri erkektir canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Topraksafak (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Topraksafak (4 puan) tarafından soruldu
0 oy