0 oy
540 göst.
Diğer kategorisinde (834 puan) tarafından
simdiye kadar tek basima yaptirmayi hic denemedim kuvete mi oturtayim yoksa fileye mi yatirayim bilmiyorum siz nasil yaptiriyosunuz

32 Cevaplar

0 oy
(1,294 puan) tarafından
Küvet ya da normal banyo fark etmez altına iki tane havlu koy oturt yıka mis gibi düşerse bile kafası falan direk yere gelmesin 
-Reklam-
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Canım bebeğin kocaman olmuş banyoda oturt yanına altına bez ser kaymasın, öyle yıka ben birlikte yıkanıyordum o aylarda bebeğimle.
(834 puan) tarafından
bebegim kocaman miiiiiiii
0 oy
(3,292 puan) tarafından
Ben anam babam usulu leğende yikiyordum banyoda kayar düşeriz diye
(834 puan) tarafından
ben de banyoyu tehlikeli buluyorum bi düşse sert zemin Allah korusun
(3,292 puan) tarafından
Bencede en azından odada en fazla hali laminant ıslanır
0 oy
(13,695 puan) tarafından
Küvete oturtmalisin file için artık büyümüş hiç yapamam dersen al kucağına gir banyoya hangisi rahat gelecekse
(834 puan) tarafından
kucagima alip banyoya girmek guzel fikir ama havanin daha ısınması lazim
(13,695 puan) tarafından
Sobalı mi ev canım veya ısıtıcı varsa onu da kullanabilirsin (banyodan hemen önce kapat tabiki) fıskiye ile sürekli vücuduna temas ederse o zaman üşümez
0 oy
(1,132 puan) tarafından

Banyo oturağı ile yıkıyorum ben oturma kısmına havlu koyarım kaymasin diye o kadar banyoda oturtup yıkıyorum.

image

(834 puan) tarafından
bunu magazada gorunce ne oldugunu anlamamistim iyiymis
(1,132 puan) tarafından
Rahat oluyor gerçekten ama altına havlu koymak lazım mutlaka kayabiliyor köpüklenince
0 oy
(11,486 puan) tarafından
Biz ikimiz giriyoruz düşün altına küveti 3 aylıktan sonra bıraktım 
0 oy
(272 puan) tarafından
Birlikte banyo yapın onu kucagina la kucağında yıka kendinde yıkan. Eğer o zor gelirse çamaşır sepeti oluyorya onun içine at çocuğunun zıbınını üstüne oturt kaymaz zaten yanlardan tutunur benim kızım 2 yaşında hala sepet içinde yıkarım 
0 oy
(1,170 puan) tarafından
E bebek de banyo sumgeri satiliyor ben ona oturtup yikiyorum 1 yaisna geldi hala onda yikiyorum gezmeye giderken de yanimda tasiyorum onu banyoya koyup ona oturtup oyle yikiyorum.Buyuk kuvet boy bir sunger
0 oy
(702 puan) tarafından
8 aylık bebek oturuyor küvette tabiki cnm en rahatı eglenirde 
0 oy
(442 puan) tarafından
Banyo oturağı al canım önden açılıp kapanabilenlerden. Başka türlü riski kayıp düşebilir Allah korusun. 
0 oy
(4,273 puan) tarafından

Benden sana tavsiye mama sandalyen uygunsa ona oturtup yaptır çok rahat oluyor :D

0 oy
(4,455 puan) tarafından
Ben oturmaya başladıktan sonra filede yıkamayı bıraktım. Bebek oturağı aldım önden açılıp kapanandan. Hayatımda aldığım en mantıklı şey diyebilirim asla onsuz yıkayamam kesinlikle almanı tavsiye ederim büyük rahatlık hatta banyodan sonra yıkayıp evin içine alıyorum mama sandalyesi olarakta kullanıyorum şu an oğlum 19 aylık rahat 3 yaşına kadar sığar 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 579 göst.
5 Kasım 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftm1234 (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 225 göst.
11 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (433 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 411 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (526 puan) tarafından soruldu

409,795 soru

12,320,059 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...