Kusma olmadı şöyle anlatayım, gece gittik yatış verdiler, gece 12 ye kadar katı 12 den 3 e kadar sıvı alabilir dediler. Sonrasında hiç bisey yiyip içmek yok. O gün benim hayatımdaki belki en zor gunum oldu çünkü hiç ayrılmadım oğlumdan ben. Sabah bekledik bekledik yok ilk bizi alacaklarını söylemişlerdi halbuki. Saat 13:30 da aldılar, 40 dk getirdiler iki kelimede damar yolu açmışlardı çok ağladı oğlum geldiğinde inliyordu üstünü giydirdim 2 saat sonra şu meyve suyu verdik narkozun etkisi geçince kendine geldi sanki hiç sünnet olmamış gibiydi koşup oynuyordu. Zorlamadı beji sadece krem sürmek zordu tabi ağrı kesici filan akıyordu. Eve geldiğimiz gibi pansumanı açılmıştı zaten doktor demişti açılırsa götürüp yaptırmayın dıe şükür öyle atlattık. Bi problem yaşamadım aslında güzel geçti ama oğlumun aç kalmadı bide gotururlwrken çok ağladı bir saniye bile kimseye emanet edip bir yere gitmedim ben halen öyleyim o yüzden başkalarımd durmaz beni görmese ağlar..hic korkma yani 40 dk da bitiyor bezli olduklarından gerçekten hemen iyi oluyorlar.