Niacinamide eksik güzelim.
Sabah kalkıp yüzünü temizleyeceksin ki kirlerden arınsın.
Sonra niacinamide süreceksin ben 2 parmak kuralıyla sürüyorum, yüzüme tam yetiyor israf olmuyor. 2 parmağıma sıkıp diğer elimin 2 parmağıyla birleştiriyorum ve pat pat şeklinde her yere değdirip masaj yapar gibi aşağıdan yukarıya yediriyorum. Yukarıdan aşağıya yapmıyorum ki sarmaya yardımcı olmasın.
Kendi kendine emdikten sonra (takriben 5 10 dk) gündüz L ascorbic yani c vitaminini sürüyorum. Bunu buzdolabında muhafaza et ve her gün mutlaka kullan, bitir. Çünkü açıldıktan sonra 1 2 aya son kullanma tarihi geçer. Göz altlarına da sürülür.
Emdikten sonra veya emmeden önce (fark etmez) Hyaluronic asit, hepsinde olduğu gibi bunda da 2 parmak kuralıyla yine. %200 nemlendirme etkisi var, derken üstüne EMDİKTEN SONRA nemlendirici.
AKŞAM DA Hyaluronic asitten önce aha bha serum yine 2 parmak kuralıyla, emdikten sonra da arbutin. Göz altlarına sürme ve güneşe asla maruz bırakma. Diğer rutin hep aynı.
Retinol hemen başlama derim, önce bu rutine bir bak. Sonra retinol araştır, öğren. Yüzün düzelmezse retinole başla.
Sabah akşam da mutlaka GÜNEŞ KREMİ SÜR.