0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (571 puan) tarafından

evlenirken evlilik paketinden almıştık süpürgeyi iyice çekmez oldu.Bide günlük çok iyi olmayan dik supurgem var eskilerden yani oda arızalandı kaç kere .Süpürge almam gerek şuan olmasada araştırıyoruz.3 çocukla çok zor.Dyson çok pahalı ve Philips özellik olarak daha etkili ondan sanki.Hem uygun hemde çekimi kuvvetli,şarj ömrü bakımından tecrubeleriniz neler? Tefalde dahil tabi,bilgiye muhtacım :)

2 Cevaplar

0 oy
(1,855 puan) tarafından
Philips 8000 serisi kullanıyorum çok iyi çekim gücü artı yerleri de siliyor aparatı var. Kolaylık ağır değil ama şarjı 3+1 evi süpürmeye yetmiyor ya düşük devirde calistirirssan ancak o da zaman alıyor 
-Reklam-
0 oy
(4,274 puan) tarafından

Ben de 3 çocukluyum aralıktan beri dyson v8 en alt seviye yani, kullanıyorum elim ayağım resmen. Evim 4+ 1 dubleks ilk seviyede süpürürsem neredeyse yetiyor şarjı. Üstelik elimden düşürüp bozdum sonra kendim tamir etmek için bir yığın zarar verdim filtrelerine filan. Şansımı deneyip müşteri hizmetlerine garantiye yolladım hiçbir şey sormadan parçaları yenisyle değiştirip kontrollerini yapıp jet hızıyla geri yolladılar ve her aşamada bana haber verdiler. Arkadaşımın philips ilk aydan şarj almama sorunu yaşadı götürdü ama kırk takla attılar değiştirmemek için en sonunda cazgırlık yapıp da değiştirdi. Ki dysona göre philips olsun fakir olsun bana çok hantal ve manevraları zor geliyor. Tefali hiç bilmiyom:):ermm: tecrübelerim bunlar hatta açtığım konum bile var bununla ilgili :) seçim senin kolay gelsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
5 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Beyza (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
5 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Beyza (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 715 göst.

409,817 soru