0 oy
471 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
Kirada oturuyorum ama okadar pis kokuyoki evin içine yayılıyor koku eve ilk girince o koku geliyor burna ne kadar yıkasam gitmiyor koku bi çözümü olan varmı belki işe yara giderlemi alakalı bilmiyorum çöp filanda öyle biriktirmek hemen atarım artık evden tiksindim

13 Cevaplar

0 oy
(8,355 puan) tarafından
Tikanmislik olabilir belki
(310 puan) tarafından
Su döküncehemen gidiyor tıkanma  olsa nasıl açabilirim acaba
-Reklam-
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Lavabo açıcı dökün. Bide bu gider kapakları var ya hava geçirmeyen onlardan alın. Ucuz zaten. Ama mutlaka lavabo açıcı da dökün 
(310 puan) tarafından
Var kapağı
(2,071 puan) tarafından
Lavabodan geliyordur koku
0 oy
tarafından
Sadece gidip yönüne açılan gider kapakları var baya kesiyor kokuyu deneyebilirsiniz..
(310 puan) tarafından
Klozet var
(57 puan) tarafından
Klozetten geliyordur büyük ihtimalle. Benim evde banyoda kötü kokuyodu giresim gelmiyordu. Meğer alt kat klozeti kullanınca koku direkt bizim banyoya bende poşeti doldurup tıkadim. Kullanmıyorum. Koku gitti.
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Sirke karbonat dök gidere arkasından kaynar sü dök
(310 puan) tarafından
Denicem
0 oy
(679 puan) tarafından
Ben küçük bir fayansla üzerini örtüyorum giderin, birde giderin deliğini bir bez parçası yada süngerle tıka sonra üzerini fayansla ört koku kalmaz. 
(310 puan) tarafından
Kapağı var aslında
(679 puan) tarafından
Olsun sen deliğine birşey tıka bak koku nasıl kesiliyor
0 oy
(417 puan) tarafından
Giriş kat mı senin.
(310 puan) tarafından
İkinci kat
(417 puan) tarafından
Genel olarak giriş katların giderleri koktuğu için sordum. Giderlerin banyoyu lavaboyu kullandıktan sonra giderlerin üzerini bir şeyle kapat bu şekilde kokuyu engellemiş olursun
0 oy
tarafından
Bence bir tesisatçı çağır baksın 
(310 puan) tarafından
Geçen sene yapıldı
0 oy
(349 puan) tarafından
Bizim ev de oyle lavabo acici dokuyorum surekli afedersin les kokusu gibi igrenc koku oluyor surekli giderden oluyor o koku 
0 oy
(127 puan) tarafından
Sirke ile karbonot dök ondan sonra vernel dök çamaşır yumuşatıcı ne varsa mis gibi kokuyor 
0 oy
(13,521 puan) tarafından
Canim lavabo açıcı kullansan tıkandığı için değil ama bazen gelebiliyor ne yazikki o koku ve Wc fircasinin içine yüzey temizleyici veya yumuşatıcı gibi bisi dök her fircalamada o kokuyu alırsın girişe kokular koyabilirsin. Banyoya da koyabilirsin giderden gelen kokular kalıcı geçmiyor maalesef
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Gider ile ilgili bir problem olabilir diye geldi aklıma
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Borularda sıkıntı vardır bı usta çağırın canim temizlesin.bina eskiyse de olur komşularla bı konuş bakalım onlarda da varmı yoksa sadece sende miymis
0 oy
(4,133 puan) tarafından
Giderle alakali muhtemelen.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 303 göst.
1 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 625 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde KadrATr (52 puan) tarafından soruldu

407,121 soru

12,219,218 cevap

36,812 kullanıcı

...