0 oy
1,490 göst.
Diğer kategorisinde (478 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

pazar günu bebegim 20 aylık olucak ben şuan kesinlikle kardeş istemiyordum eşimde öyle. bebegim dogdugundan beri çok sağlam korunuruz yani benim bildigim kadariyla korunma yöntemi eskiden böyleydi geri cekilme olarak biliyodum.şuana kadar hep geri çekilme ile korunduk. ve bu zamana kadar hamilelik olmadi. iyi dogru gidiyoruz dedim neyse. adet te olmadim gecikti. yalandan test yapayim dedim erken gebelik testi yaptim cift çizgi çıkti şok oldum ben bunu nasıl kaldırıcam ilkine zor bakiyorum zaten eşime hemen haber ettim çok dikkat ettik ama Allahtan gelen bisey bi şekilde büyütücez dedi birazdan özelde kan vericem iyice netlesmesi icin

image

53 Cevaplar

0 oy
(1,721 puan) tarafından
4 yıl geri çekilme ile korunduk. Korunmayı bıraktıktan sonra 6. Ay hamile kalmılştım. 
(478 puan) tarafından
iste cnm bizde geri çekilme ile korunduk çok afedersin hep dışarıya boşalma oldu biz kendimizden eminiz şuana kadar hep öyle korunduk hamilede kalmadim ama simdi bu nasil olir aklim almiyor
(1,721 puan) tarafından
Anlıyorum seni eşinden emin olduğun için çok şaşırdın. Hatta ben hamile kalmak isterken kolay kalamadım. 6 ay geçmişti. Eşime demiştim. Yahuu insan 4 yılda hiç mi hata yapmaz. Keşke habersiz hamile kalsaydım. Bak uğraşıyoruz olmuyor demiştim :)))) neyse hayırlısı olsun cnm. Üzülme arkadaş gibi büyüyecekler. Emin ol ilerde sana hiç bulaşmdan evde oyunlar oynayacaklar. Tek çocuk daha zor.
(478 puan) tarafından
ama daha tuvalet eğitimi bile vermedim onuda vermis olsaydim zorlanırim diye dusunuyorum ki hala uykusu düzensiz kanda daha vermedim vericem netlesmesi icin
(1,721 puan) tarafından
Doğurana kadar 28 aylık olacak. Herşey olacağına varır. Tuvalet eğitimi aşırı zor değil. Kızım 34 aylık olunca başladım. Hemen alıştı tuvalete. Bunları düşünme bence. Zmaanla hepsi oluyor
(478 puan) tarafından
işte ben kızıma tuvalet egitimi atiyorum 30 aylik ken baslasam hangisiyle ilgilenicem onunlami yoksa yenidogan bebegimlemi :(
-Reklam-
0 oy
(696 puan) tarafından

Bayağı destekli olmuş bacım :D

Şaka bir yana hayırlı olsun. Üzülme olan olmuş zaten. Ben de 20 haftalık hamileyim ve kızım da 21 aylık olmak üzere. Ve cidden yeri gelince çook zor bir bebek oluyor ama ona rağmen ikisi büyür diyorum en azından birbirleriyle oynarlar. Ne bileyim zorluğu var illaki ama Allah da bir kolaylık verir 

0 oy
(6,694 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin güldürdün beni :D 

Bizde çok sağlam korunduk 3. Kardeş geliyor çocuklarıma :D geri çekilmeyle ! 

Sağlıkla doğsun bişey olmaz yeterli sağlığı yerinde olsun
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Sağlam korunduğun yöntem geri çekilme mi ay kendimi gördüm resmen kızıma öyle hamile kaldım bende ilkten şok oluyorsun tabi ama olan olmuş artık Allah kolaylık versin biraz erken olmuş ama beraber büyüyecekler öyle düşün benimkilerin arası 3 yaş 
(478 puan) tarafından
ben öyle bilirdim geri cekilmeyi korunma yöntemi bilirdm hep ama şuana kadar geri cekilme ile korundugumuz icin hamilelik olmadi ama simdi böyle olunca şok oldum ister istemez
(2,569 puan) tarafından
Yok canım korunma yöntemi değil tabiki de çok şükür ki daha erken kalmadın yine doğana kadar 3 olucak nerdeyse
(478 puan) tarafından
evet cnm bende oyle dusunuyorum dogana kadar cocugum 3 yaşa doğru ilerliyor
0 oy
(18,105 puan) tarafından
Zevk suyunda bile sprem var illa içine boşalması gerekmiyor ki. Bence şimdi neden oldu demek yerine çok şükür ki şimdiye kadar olmamış çocuk yine büyümüş diye sevinmelisiniz :)
(478 puan) tarafından
öylemi diyosun
(18,105 puan) tarafından
Üzülüp dertlenmenin kimseye faydası yok
0 oy
(9,996 puan) tarafından
Bende sandım tüplerini baglatmissin geri çekilme ile koruyorsun geri çekilme korunma yöntemi değil.bu kdr şaşırmana şaşırdım bende alt tarafı geri çekilme ile korunmussun gayet doğal gebe kalman
(478 puan) tarafından
ama benim anlamadigim bebegim 20 aylik olucak o zamandan bu zamana kadar geri cekilme ile korunduk hamile hic kalmadim ama şimdide ayni devam ediyoduk adetim geciktigi icin yaptim cift cikti som oldum korunmasak bu kadar sasirmazdim
(9,996 puan) tarafından
Bende 10 senedir geri çekilme ile koruyorum 2 çocuğumda istiyerej oldu ama ben her zmn şuna inanirim herkes beceremiyo geri çekilme ile korunmayı yani erkeklerden kastım. Ondan korunma yöntemi değil dedim. Her baba yiğidin harcı değil geri çekilme:):))))
0 oy
(322 puan) tarafından
Ayy korktum bi an ya :( bizde aynı şeklide gidiyoruz 3 yıl oldu sıkıntı yaşamadık adetim az kaldı göğüslerim acıyor şüphelendim şimdi 
(478 puan) tarafından
ben hala şoku atlatamadim bi tane cocugum bar 20 aylık olucak şu zamana kadar hep geri çekilme ile korunduk hamile kalmadım da ama şimdi böyle olunca sasirdim
0 oy
(5,811 puan) tarafından
Bende öyle yapıyordum şimdi oğlum  yanımda pek tutmuyor o yöntem nasibi varmış bnmki daha kızım 9 aylıktı bn gebe kaldım düşün artık . Hiç sıkılma endişe etme hatta alışmayabikirsin bn öyleydim çünkü ama bı dünyaya gelsn ayyyy çok güzeller  o kokusunu al bı onada nasıl bağlancan sağlıkla gelsin inşallah 
(478 puan) tarafından
daha tuvalet egitimi bile vermedim dogana kadar 29 aylik olsa onami bakcam bu cocugumami zorlanırım kesin orasi :(
(5,811 puan) tarafından
Allah'ım izniyle alışır bnm kız 32 aylıkken bıraktı yani 2 ay önce falan oldu oğlum şuan 14aylik
(478 puan) tarafından
karnım şişken nasıl ögretecem iyice zorlanıcam
(5,811 puan) tarafından
Bebiş doğduktan sonra ogretirsin cnm zaten hazr deilse zorlama ters etki yapar hiç bırakamaz  görümcem çok zorladı kızını w ay çıkmadılar evden kızı 3 yaşındaydı yinede bırakmadı hatta konuşmasında  gerileme oldu .bn kizimi 2 buçuk yaşında başladım maşallah 2 hafta olmadan söktü büyük abdestini biraz zorlandı ama şimdi iyiyiz çok şükür.

Sende hiç kendini kasma ne zmn hazr hissederseniz başlayın
(478 puan) tarafından
zaten şuan hazır oldugunu sanmıyorum daha konusmuyor kendini ifade etmiyor doğum yaptiginda baslarsin diyosun ama yeni doğan bebegimlemi ilgileneyim tuvalet egitimimi vereyim kızıma Allahim kolaylik versin
0 oy
(343 puan) tarafından
20 aylık kızım var 30 hafta 4 günlük hamielyim bende bizede sürpriz oldu. Normal spiral hap igne ile hamile kalan var 
0 oy
(2,438 puan) tarafından
Geri çekilmek bayaaa bir korunmak olmuyor ne yazıkki geri çekilme korunma da değil şimdi boşuna isyan etmeyin baştan düşünülecekti 
0 oy
tarafından
Bende 3 senedir geri çekme yöntemi ile korunuyorm şuana kadar olmadı umarım olmaz :) 

Olan olmuş hayırlı olsun 
(478 puan) tarafından
iste bende bunu anlatmaya calisiyorum bizde geri cekilme ile korunuyorduk 20 ay  boyunca hamile kalmadim da ama şimdi bu nasıl olur anlamadim
tarafından
Korunduğumuzu sanıyoruz demek ki korumuyor :)
Umarım bende kalmam
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Yıl oldu 2024 geri çekilmeyi hala korunma sananlar var bide çok sağlam demez mii 
(478 puan) tarafından
ne bilim cnm ya biz suana kadar geri cekilme ile korunduk hamile hic kalmayinca o yuzden oyle yazdim ama simdi bu sefer nasil oyle olur anlam veremiyorum
0 oy
(340 puan) tarafından
Hayırlı olsun canm bende hap kullanırken hamile kaldım 3. Bebeğime ve çok isyan ettim niye oldu istemiyorum falan diye çok dovundum sonuç şu anda bir yasinda meleğim çok pişmanım söylediklerim için çok seviyorum bebeğimi iyiki dogurmusum o yokken ben ne yapiyodum falan diyorum bazen yanj hiç üzülme doğsun bak nasıl da iyiki olmuş diyeceksin 
(478 puan) tarafından
korunmasak bu kadar sasirmazdim 20 ay boyunca bu sekilde geri cekilme ile korunduk hamilelikte olmadi ama bu sefer oldu şok oldum hala şoktayim :(
(340 puan) tarafından
Nasip işte canm diyorum ya bende hap kullaniyodum
0 oy
(149 puan) tarafından
Geri çekilme kesin korunma yöntemi değil kaçak yapı olmuş yapacak birsey yok Allah yardım ediyor 8 aylik bebeğim vardı hamile kalmıştım baktım büyüttüm arada koydum şimdi 3 gelmek üzere ben 6 yıl prezervatif ile korundum geri çekilmeye bi damla bile olsa hamile kalınır 
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Zevk suyunda bile sperm var geri çekilme korunma yöntemi mi şaşırma bence 
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Çok sağlam korunuyoryz dedin bende sandım 2 yada 3 yöntem ile korunuyirsun dedim neyse benim kızım  4 yaşındaydı konunmayi bıraktım ama çünkü ikimizde korumaktan bikmistik dedik geri çekilme ile korunalim ama kesinlikle bebek istemiyordum neyse iki yıl hamile kalmadım hiç ummadığım bı anda baktım hamileyim o kadar üzüldüm ağladım eşimle tartıştım felen derken alışmam 4 ayı buldu şimdi Rabbim e şükürler olsun tosunum 9 aylık ona baktıkça utanıyorum nasıl öyle düşündüm şükürler ediyorum iyi ki olmuş sende moral bozma iyi yönden bakmaya calis dogurdugunda bı kaç yöntem aynı anda dene
0 oy
(320 puan) tarafından
Beyan kaç çıktı canm
(478 puan) tarafından
anlamadim beyan derken
(320 puan) tarafından
Betan cnm
(478 puan) tarafından
1 saat önce aldim sonucu 4000 hamileymisim
0 oy
(237 puan) tarafından

Çokta sağlam korunamamışsınız:D hayırlı olsunn

0 oy
(2,832 puan) tarafından
Hayirli olsun ama geri cekilme bi korunma yontemi degil
0 oy
(2,562 puan) tarafından
11 aylikken 3.ye bole hamile kaldim asla inanmiyodum yanlislikla olayina ve isteyerek oldu diger ikisi insan sok oluyor demmekki cok guvenmemeliymisiz seninki yine 20 aylik memeden aglayarak biraktirdim simdi dogum yapicam ve ne yapacagimi bilmiyorum anlicagin kotunun kotusu var uzme kendini olan olmus saglikli sihatli gelirler insallah

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 614 göst.
0 oy
12 cevap 331 göst.
23 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde gulistaN18 (2,218 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 707 göst.
11 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 381 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,105 soru

12,295,587 cevap

38,316 kullanıcı

Kategoriler

...