0 oy
434 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (74 puan) tarafından

Öncelikle merhaba bu soruyu sorarken o kadar canım yaniyorki ne yapacağımı bilemiyorum eşimin daha önce başka kadınlarla konuştuğunu biliyorudm yazistiginda biliyordum ama bugün öyle bişey öğrendim ki herşey tepe taklak oldu hayatında biri varmış ve unuversteliymis eve geldiğinden beri nasıl davranacagimi bilemedim kendimi o kadar çaresiz hisetimki sanki canım yerinden çıktı ama iki çocuğum var hiç bişey diyemedim sen bunları yaptın senin hayatında biri var diyemedim

Girdim bı çıkmazın içine ne sağa gidebiliyorum nede sola elimde bi kanıta yok sadece bunun bi arkadaşı var dükkana gitiginde telefonla konuşurken denk gelmiş bizimki de biri var birlikte olduğum biri demiş banada o dedi yenge gözün kulağın açık olsun dedi olanları anlatı bende ondan sadece bi kanıt istedim sadece resim.
Sonrası Allah kerim.

7 Cevaplar

+1 oy
(32 puan) tarafından
Ah ne istiyorlar yuva yikmaktan anlamıyorum aynı durumun içindeyim öğrendim ve evden kovdum bosanmadik ama ayrı yasiyoruz
tarafından
Kız 4 ay öncesinin postunu nerden bulup hortlattın acaba , eski postları hortlatmak yasak engel yiyebilirsiniz bilginiz olsun
(32 puan) tarafından
İnan tarihi hiç dikkat etmedim özür dilerim
-Reklam-
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Eğer maddi imkanın arkanda bı ailen varsa ayrıl gitsin yoksada görmemezlikten gel canın daha çok yanar 
tarafından
Eski postmuş ya bende yorum yaptım
(1,203 puan) tarafından
Eski post nasıl böyle yeniymis gibi çıkıyor bende sen söyleyince fark ettim
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canım çok zor bir durum Allah ıslah etsin inşallah kocanı , hakkınızda hayırlısı olsun çok üzülüyorum böyle şeylere . Evinde gül gibi eşin var ne arıyorsun dışarıda ya acaba kız evli olduğunu biliyor mu
0 oy
(1,667 puan) tarafından

Ne yaptın acaba bacım inşallah senin için güzel şeyler olmuştur :'(

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun 
0 oy
(4,437 puan) tarafından
Yazik be post atıldığında kimse cevap vermemis :(
0 oy
(554 puan) tarafından
Ne demek hesap soramadım o arkadaştan bir kanıt işte foto birşey iste onuda delil olarak sakla telefonuna uygulama indir yâda yakala o kızında kendinden gir suralesinden çık rezil et esinide rezio et sen susarsan kabullenmiş olursun yine yapar Allah bizi eşinizi çocuklarımızı kötü yola koymasın uzak tutsun dünyanin çivisi çıkmış ne yaptın cnm postunu yeni gördüm önceden de görseydim cevaplardim cnm 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 358 göst.
16 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ferdane (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 934 göst.
27 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ceyda123 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,338 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,786 soru

23,670,331 cevap

309,536 kullanıcı

...