Kızlar bilen bilir eşimle üçüncü çocuk istediği için bir aydır neredeyse ayrı yatıyoruz aramız limoni o istiyor üçüncü çocuğu ben istemiyorum çocuklarım ufak diye o da böyle bir şart koştu neyse bu sabah işe gitmiş ama temiz kıyafetlerle temiz iş yaptığı zaman temiz kıyafetler duvar kağıdı olsun Neyse sabah uyandım saat 9:00 eşim girdi birden içeri üzerinde temizlik kıyafet gece de işe gitmişti iki çocuğumuz da alıp Aynı işin devamını getirmiş bitirmiş nereden geliyorsun diye sordum neyse aşırı derecede mutluydu ama cocuklarimizi gördüğü zaman da mutlu olur çok sevinir ilk defa görmüş gibi olur sordum hatta dedim hayırdır niye bu kadar mutlusun işte dedi ben çocuklarını gördüğüm zaman her zaman mutlu oluyorum diye ben tek sebebi bu dedim evet dedi Acaba birinin yanına mı gitti bir şey mi oldu eşim Bitcoin çok oynar en son çok sevindiği zaman Bitcoinden kazandığı zaman sevinmişti para onu çok mutlu eder ben mi içime vesvesee düşüyorum çünkü şifresi ortada telefonu ortada hatta geçenlerde telefonu evde unuttum ben seslendim balkonda kalsın geleceğim zaten dedi bir şey olmaz diye