0 oy
154 göst.
Aile kategorisinde (47 puan) tarafından
Kızlar icradan anlayan bı avukat tandingnz falan varmı zor durumdayım icra dosyam vardı ödedim biri senet biri fatura gibi bı kagitti ikisinide avukattan elden teslim aldım dosyalarında haricen tahsili yapıldı kapatıldı avukat tarafından borcum bitti bitmişti yani başka bir avukatta benim bu odedigim fatura olan şeyi senedi bende diyor onlar sizden nasıl parasını almış diyor dava açmış bana taa 2020 de işin garip kısmı da benim bu borcu ödenip kapatılan dosyada iki vekil ismi vardı biride bu adam ama kapatıldı onlar adam sadece kendi adına başka dava açmış ama senet aynı senet borç aynı borç valla ha bişey anlamadm avukata anlattm durumu bekleyin donecez diyip duruyorlar ama asli bende diyolar ödeme yaptığım avukatı da aradım onlarda hayır bizdeydi bize ödediniz borcunuz bitti diyor kim çin kim şeytan 

2 Cevaplar

0 oy
(722 puan) tarafından
İki alacaklı birbirlerinden ya habersiz ya yada iki alacaklı kim kaparsa onda kalsın hesebani yapıyor. Tanıdığım avukat yokta bu ispatlanmayacak bişey değil rahat ol sen çözülür o iş. 
(47 puan) tarafından
Hayır anlamadığım aynı senet üzerine iki farklı kişi hem ayrı ayrı hemde aynı vekil olarak nasıl dava aciyolar onu anlamadm ben ödeme yaptığım yer diyor hayır borcunuzu ödediniz evrakların aslını elden aldınız size verdiğimiz asıl sozlesmeydi diyor otekide hayır bunun üzerinde fatura yazıyor diyor bende imzalı senet var diyor onuda atmıyor tabi ne imzasiysa borç ne borcu diyorum aynı sozlesmenin üzerinde yazanları okuyor tamm işte ödedim diyorum hayır diyor bizde orjini var diyorum bendede orjinali var hatta resimlerinde attım diyor evet inceledik ikimizdede aynı şey nasıl oluyo diye kendilerini sorguluyp bu sefer müdürlerimiz toplantıda ariycaz sizi diyolar dünden beri sadece bunu diyolar öteki tarafta hayır ödediniz iki borcu da diyor bunlar ayrı ayrı iki senetti
-Reklam-
0 oy
(1,881 puan) tarafından
E devlet den baksana var mı öyle bir borç 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 187 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,142 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,261 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy