+2 oy
1,418 göst.
Diğer kategorisinde (14,468 puan) tarafından

Seçim zamanıydı kızım da yeni 2 aylik olmuştu ve gündüzleri hiç uyumaz ya da çok zor uyurdu benim lohusalik daha geçmemiş sürekli seçim arabaları müzikler bangır bangır ben deliriyorum zaten zar zor uyuyor cildircam evde cadde kenarı sürekli geçiyor 1 tanesi evin önünde durdu son ses çalıyor çocuk uyandı başladımi deli gibi ağlamaya bende dolaptan yumurtaları çıkartıp tek tek arabaya attım adamlar ne yapıyorsun ablacım delimisin demeye başladı beni siz delirttiniz gidin başka yerde çalın müziğinizi dedim herhalde karşı partiden abi gidelim deliyle uğraşmayalım diyip gittiler aday da eşimin akrabasıymis ben yabancı gelinim bilmiyordum adam özellikle parti arabamızı yumurtalamissin hiç yakıştı mı gelin demişti çok utanmistim :D:woot:

30 Cevaplar

0 oy
(923 puan) tarafından
Dershanede sınıfta ders işlerken hoca bana soru sordu tam cevaplayacakken rehberlik hocası geldi bana dedi ders bitince gel kitaplarını al tamam dedi gitti bende susuyorum tahtaya bakıyorum eee dedi hoca bende dedim eee cevap versene dedi bende dedim konu neydi ki rezil oldum ya herkes güldü unuttum çünkü 
(14,468 puan) tarafından
Hahhah:D
-Reklam-
0 oy
(845 puan) tarafından

Çoook var ama benim aklımdan çıkmayacak olan. Kızımın doğum süreci. Suyumun geldiği andan tut da doğurduğum ana kadar. Suyum geldiğinde marketteyim. Ne bileyim ilk çocuk. İçimden sıcak sıcak bir şeyler aktı. Eşim de karşıda bir şeyler seçiyor. Aşkım bir şey akıyor dedim ama sesli bir şekilde. Sonra dank geldi ayy suyum geldi diye bağırdım marketin içinde. Ne bağırıyorsun bacım bas git hastaneye :D doğum zamanında da doktora dediklerim tam bir rezillikti. Kadına daha önce hiç duymadığım küfürleri ettim. Bir de doğum sonrası özür diledim allahtan olsun normal şeyler dedi kadın :D

(14,468 puan) tarafından
Ben sezaryen oldum ama onda bile Dr a laf yetistiriyordum o çok başka psikoloji kadın dikkatimi dağıtma asistanlara sor ne sorxaksan demişti:D
(1,720 puan) tarafından
Ahahahhaha patladım vallahi :D
0 oy
(1,720 puan) tarafından

Eşimle Kaçtığmız gün kimin evine kaçmıştım ordaki kadın akşam uyumaya gidince bana beyaz bir parça vermisti :D:Oay hala dşündükce yinede kotu oluyorum hahshshah

(14,468 puan) tarafından
Anam anlamadım fesat günümde değilim herhalde normalde böyle şeyleri hemen anlarım:D
(1,294 puan) tarafından
Kızlık muhabbeti için vermiş galiba ben şok
(14,468 puan) tarafından
Abowww ona neymiş gı kimse bize öyle bisey vermedi annem de yapmamış onda bile rezil olmuştum ay aklıma geldi :D
(1,720 puan) tarafından
Evet kiz hala var oyle biseyler hahahah eşimin yemgeside yanimizdaydi altdan gülümesdi bana bakıp cok kotu olduk
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Benimki doğum süreci galiba ya rezillik değil de utanç diyelim vajinal muayeneye gelen kadına yavaş ol diyip küfür etmiştim bir dahaki gelişinde öç alır gibi daha beter yapınca kadını ittim bağırdım dedim ki bu buraya grlmeyecek istemiyorum. Sonra doğumdan sonra ağlak bi kafın oldum adansöre bindik srzaryen olmuşım çok kötü doğum süreci geçirdim kimseye tahammülüm yok adam asansör yukarı mı çıkıyor dedi yok dedim iniyor bindi tıkış tıkış bi de. Oyurdum bi de ona ağladım ayy neyseki çabuk atlattım lohusalığı 
(14,468 puan) tarafından
Onuda ablam soktu aklıma arıyorlar falan diye arayan soran da olmadı lohusa karıya denir mi öyle şeyler
(2,377 puan) tarafından
Yani tövbe az kalsın boşuyordun he tövbeler tövbesi ucuz atlattık desene
(14,468 puan) tarafından
Ben bosasam aycukum bosamaz sever beni sagolsun :D
(2,377 puan) tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım :)
(14,468 puan) tarafından
Ay cümlemizin canım çok teşekkür ederim:*)
0 oy
(7,222 puan) tarafından
Eşime çok rezil oldum ben ya :D yeni evliyken şakalaşıyoruz işin boyutu artık aştı gıdıklıyo sürekli benimde gaz sancısı geldi her an pırt çıkabilir dur yapma diyorum yapıyor yapma diyorum yapıyor artık en sonunda dayanamadım çıktı :D o gülüyor ben utancımdan kacacak delik arıyorum :D 

Bir kere de yeni doğum yaptım kayınvalide çocuğu verecem birden yine bı pırt sesi benim doğumlardan sonra vajinal gaz çok oluyo tam o sırada olmasın mı oda hemen duymuş çocuk mu o.sur.du diye soruyo bende evet çocuk yaptı dediydim 
(14,468 puan) tarafından
Osurmak kadar doğal bisey yok çokta şaaapmamak lazım:D
(7,222 puan) tarafından
Hala tek utandığım şey diyebilirim :D
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Rezillikleri okumaya geldim☺️.     
(14,468 puan) tarafından
Eşim çok izler onu bir gün gidersek bunu anlatalım der hep :D
(3,282 puan) tarafından
Kanka hangi birini anlatacan sen  adamın programı size bi bölüm sana ayırması lazim
(14,468 puan) tarafından
Hep okumayın sizide sahalarda görelim 1 tanede sizden bekliyorum :D
(3,282 puan) tarafından
Başka psotta inşallah hiç havamda deglm canim
(14,468 puan) tarafından
Peki nasıl istersen
0 oy
(3,982 puan) tarafından
Ay ben üniversite de hoca eğitim veriyordu bahçede, sedye taşıyacaktık. Hastayı koyduk. Arkadaşımla birlikte kaldırdık arkadaşıma ağır geldi birden elini çekti sedyeden. Ben de karşı tarafa uçtum ağırlık bana gelince, tamda hocanın canlı ders kaydı acikti bir alt sınıflar dersi online izliyordu. Omzum vs hep yere sürttü hoca yerden kaldırdı tam bir rezillik:D 
(3,982 puan) tarafından
Ay içim gitti gelmis geçmiş olsun. Hahaha yine unideyken arkadaşım fotoğrafımı çekiyordu güzel hazırlanmıştım topluca ders arasında cardaklara çıkmıştık. Sonra ayağım arkada ki kaldırım taşına takıldı yuvarlanarak alt kata indim. Her yerime diken battı tüm arkadaşlar şok ben acıdan kahkaha atınca onlar da gülmeye başladı dikenleri temizledik. Akşamına acillik oldum acıdan serum yedim :D sırt ağrısı
(14,468 puan) tarafından
Bayramda arkadaşlar toplanıp paintball a gitmiştik allahin köylülerin neyinize paintbol gidin şeker toplayinsaniza akşam hepimiz acillik benim yine parmak çıktı ablamın sırtına gelmiş mermi sirtinin her yeri mosmor bir arkadaşın poposu birinin bacağı derken Dr noldu dize diyor hepimizin yarası da yuvarlak şeklinde toplu ayin mi yaptınız böyle böyle oldu dedik Dr bile gülmekten işini yapamadı:D bide orta parmağım çıkmıştı ona daha çok güldüler her grupta Bi çıt kırıldım olur ya o bendim:D
(3,982 puan) tarafından
Hahaha geçmiş olsun canım parmak neler çekmiş senden
(14,468 puan) tarafından
Sağ elimin bütün parmakları çıktığı için istemsiz solak oldum ve bu durumu ilk defa burda söylüyorum :D sağı kullanamayinca sola alıştım
(3,282 puan) tarafından
Parmak çıkmaktan helak olmuş ay yarıldım  ;)
0 oy
(9,388 puan) tarafından

Hahhaa kız vllh böyle bişey yapabileceğimi hiç düşünemem sende iyi akıl etmişsin ama...:D

(14,468 puan) tarafından
Lohusalik başa bela bir kaç post yukarıda hamile anımda var o daha komik onu oku :D
0 oy
(4,621 puan) tarafından

Benim değilde ablamın rezil anısı var onu anlatayım :D bu akşam iş çıkışı manitası ile buluşup cafe ye gitmiş sala.k ıshal olmuş o gün bu lavaboya gidene kadar altına yapmış beni arıyor pantolon getir gece saat 11 neyse babamdan güç bela kaçtım gittim o günde sinirliyim ama ablama cafeye girer girmez burda altına sıç.mış kız varmış lavabo ne tarafta diye bağırdım Ablam nasıl bağırıyor ama bana pantolu manitasının üstüne atıp kaçtım eve geldi Man.yak mısın l.an rezil oldum dedi daha o cafenin önünden değil sokağından bile geçmiyordu :D

(14,468 puan) tarafından
Ay valla sezaryen dikisim acıdı gülerken bu ne :D

Ablamın da sevgilisiyle var o zaman donla lastik gibiyiz o nereye ben oraya bunlar buluscak uzaktan gördük çocuğu bu saf yola atladı arabanın biri gel buna carp çocuk havada uçarken çöp konteynerine düştü ben yerlere yatıyorum ama gülmekten ablam ağlıyor çocuk dişim kırıldı diyip dis arıyor çöpte ablamda yardım ediyor ben o esnada altıma iseyene kadar güldüm:D
(4,621 puan) tarafından
Ben hiç sevmezdim o çocuğu ya
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Ay benim ki daha komik süslenip bir havalı havalı nikaha gidiyorum kendi nikahıma karşıya geçmemiz lazım ki o an babetlerim kaygan bir kaydım kaldırıma yapıştım eşimde yanımda etrafımdaki yabancılar hep benim etrafıma toplandı ben acıya mı yanayım düştügüme mii yoks nikah günü olduguna mı benim başımdan geçen trajik komik bir olay 
(14,468 puan) tarafından
Nazar etmişler sana kıyamam gülemedim:)

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,722 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,012 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 847 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,384 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 335 göst.
0 oy