Kızlar biz kaynanamin evinde kalıyorduk bizi çıkardılar kiraya girdik onlar evlerine yerleşti taşınırken ev temizliği yapılırken düzenlenirken kimse yardıma gelmedi iki küçük çocuğumla yalnız yaptım gelmesinler ama keşke dilleri de dursa biraz sürekli bana pinti damgası vuruyor kaynanam ve görümcem kaynanam balkonundan iki gün çıkılmaz temizliğe girilse demişti küçücük balkon iki üç şey içinde bıraktım diye bugünde kalan eşyamı almaya giderken eltim ve görümcem temizlik yapıyordu görümcem eltime duvar simsiyah dedi mutfak duvarına geçen de kardeşim gelmiş tertemiz etmişti mutfağı aşağı indim bişey demedim ama içimde kaldı yukarı çıktım niye öyle diyorsun dedim çünkü öyle dedi ben senin iki küçük yeğenine bakarken kim gelip el atıyor gelip yardım ediyor musunuz hiç dedim beni ilgilendirmiyor dedi ozmaan buda ilgilendirmicek dedim iyiliğe konusmuyorsunuz kötülüğe de konuşma ozmaan dedim çık bu evden dedi terbiyesiz dedim insanın kalbi kirli olmasın dedim bağırdım yüzüne falan tabi oda bağırdı ama çok zoruma gitti kızlar hemen de eşimi de aramış eşim de beni aradı benden özür dilemeyene kadar onların evine gitmicem