0 oy
812 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından
Ben boşanalı 1 bucuk sene oldu ve bşr oğlum yeni bir evlilik yaptım bir hafta oluyor eski eşim boşanmadan sonra cocugun yanına gelmedi ve hiç ilgilenmedi en son da evlendikten sonra numaranı vermezsen nafaka yollamayacagım dedı bende nafaka ıle babalık yapılmıyor yollama dedım ve yollamadı şimdi amcamı arayıp görüşmek istedigını söylemiş cocukla siz olsanız ne yapardınız çocuk ta cok etkileniyor gelip düzenli göreceksen hep gel diyorum ama o kafası estikçe davranıyor ne yapmalıyım cok yoruldum 

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bence yine de göstermelisin. Aksi takdirde mahkemeye verebilir seni. Babası sonuçta 
(141 puan) tarafından
Ben gösteriyorum kendısı gelmıyor gelınce de cocugun psikolojisini bozup gıdıyor
-Reklam-
+1 oy
(13,442 puan) tarafından

Babası olduğu için görüştürmek zorundasın ama amacı sana ve evliligine zarar vermekse tedbirinide al bacım yeni bir yuva kurmuşsun ne güzel Allahim mutlu mesut etsin 

+1 oy
(4,604 puan) tarafından
1. Babasi gorusmek zorunda. Eger aileni ve cocugu etkileyecek hareketleri varsa yine mahkeme araciligi ile cozmeni tavsiye ederim.

2. Nafaka hakki cocugunun. O adamda vermek zorunda. Mahkemeye numarami almadigi icin gondermek istemiyor diye belirtmelisin. Aksi halde ekmegine yag surup suclu konumuna dusebilirsin, nasilsa o dedi gonderme diye.
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Nafakanı al neden almıyorsun o çocuğunun hakkı.. bence görüşmesine de müsade etmelisin sonuçta babası kötü de olsa çocuğuna sevgisini göstersin ilerde çocuğun aklında kalır bu olanlar 
(141 puan) tarafından
Gösterse canıma minnet bacım hep bahanesi var ben gidip ayagına götürsem ancak
0 oy
(8,485 puan) tarafından
Yanlış anlama sormak istedim sadece evlendiğin kişi ne diyor bu durumlara 
(141 puan) tarafından
Yani cocugu ıstedıgı zaman gelıp gorebılır diyor tabıkı bende o sekılde sorun 7 ay gelmıyor sonra geliyorum dıye cıkıp geliyor ve oglumun psikolojisı fazla etkileniyor yoksa tabıkı babası gelsin görsün ama psikolojisini cok zor topladım ve onunla ne zaman görüşse başa sarıyor
0 oy
(3,645 puan) tarafından
Canım her ne olursa olsun düzenli sen göster varsın o görmesin ayrı 

Eşimin eski hanımı kızını göstermemek için İstanbul'dan Ankara'ya taşındı 

Eşim dava açtı az kalsın kızını alıyordu 

Ki eşim sadece devletin yazdığı nafakanın daha fazlasını verir. Helal hoş olsun da

Avukat tuttu eşim hakime kadar uzadı iş 

Eski hanımı korktu düzenli göstermeye başladı 
(141 puan) tarafından
Ben gösteriyorum göstermiyorum degıl sız yanlıs anlamışsınız herhalde kendısı yok o işim var bu işim vsr dıye gelmıyor 7 aydır gelmedi birden gelesi geldı bende kendisine dedım düzenli gel cocuk etkileniyor suan unuttu babasını aramıyor dahı ben böyle olsun istemedim kendısı gelmedı
(3,645 puan) tarafından
Anladım canım benim
Ama sende artık göstermeyi düşünmüyorum demiş sin
Evet eski eşin düzenli görmüyor olabilir seni anlıyorum
Böyle insanlar zordur gülüm
Bu sefer de
Yok göstermiyor demeye başlar
Eline fırsat verme
(141 puan) tarafından
Tek istegım oğlumun psikolojisini bozmasın yeter
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Mahkeme gün saat vermedimi öyle kafasına göre görebiliyor mu.dedigin gibi çocuk bekler bekler babasını yani yazık.hayalet baba resmen
(141 puan) tarafından
Gelmıyor malesef Yanı bır geliyor sonra gelmıyor ve cocugum psikolojik olarak bitik durumdaydı Yenı toparlıyorum suankı esımın destegi ile
0 oy
(280 puan) tarafından
Ver numaranı neden vermiyorsun ki. Araya insanlar sokup iletişim kuracagina direk onunla muhattap olursun. Sonuçta ortak çocuğunuz var mecbursunuz çocuğunuz için bir araya gelmeye. Eğer yeni eşin istemiyorsa kimse kusura bakmasın seninle çocuğunun olduğunu bilerek evlendi engelleyemez görüşmeni. Ama eski eşin pislik yapiyosan engelle numarasını önemli bişey olduğu zaman engeli kaldırır ararsın 
(141 puan) tarafından
Kendısı de evliydi ve numaram yoktu onda eşi istemiyor diye ve ben
Rahatsız etmiyordum gorus gunleri var evı biliyor gelıp görebilir eşim istememekte hakli cunku canı sıkılınca arıyor ve bunu gızlı yapıyor cocuk adına arayıp türlü türlü durumlar anlatıyor yeni eşini falan kusura bakmayın eşim bunları duydu ve bu yüzden istememesi dogal aıleme soyledıgın de ben onla iletişime gecıyorum ve adam akıllı babalık yapsa ben yıne cabalarım ama gelmiyor ihtiyaclarını karsılamıyor
(280 puan) tarafından
Haklısın canım o zaman dediğim gibi pislik yapiyosa demistim pisliğin alâsini yapiyomus boşver o zaman
0 oy
(2,723 puan) tarafından
Gistermiyirum ben benim çocuğum onun oyuncağı değil bizimkisi bir kere geldi oğlum üç yıl atlatamadi etkisini 
(141 puan) tarafından
Aynı durumu yaşıyorum alıp benden kacırdı bıle
0 oy
tarafından
Cocugun babası ise gostermeniz gerekir ama numaranızi istemis bunun icinde sizin yeni evliliginize sorun olusturabilir yedek numara acıp o numarayi da eski esinize verebilirsiniz cocukla ilgili durumlari ordan gorüsursunuz 
(141 puan) tarafından
Numaramı vermemi eşim sorun etmedi aslında ama bır takım durumlar oldu cocuk harıc hersey için arayıp dakikalarca anlatıyor yanı yeni eşine ve onun hamilelıgo cinsiyetine kadar bunlar olunca bana korkutucu geldı
tarafından
O sekilde davranmasi da sacma amacsiz yani

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 259 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 988 göst.

413,786 soru

12,455,501 cevap

46,467 kullanıcı

Kategoriler