0 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde (655 puan) tarafından

Başlık sapık gibi oldu biraz kızlar : ) 

Ben eşim olmadan ilk defa kalacağım evde normalde evlendiğimizden beri birlikteyiz alışmışım ama tek kalmak brni biraz korkutuyor. Siz tek kalabiliyor musunuz

42 Cevaplar

0 oy
(292 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Eşim vardiyalı o yüzden haftada birkaç gün yalnız kalıyorum. Hatta bebeğim 20 gunlukken ise dönmüştü. 
-Reklam-
+1 oy
(74 puan) tarafından
Asker eşi olan ben be görevde olan eşim… yazacaklarım bu kadar
0 oy
tarafından
Bir hafta kaldım. Kardeşim geldi yanımda kafa dinledim biraz iyi gelmişti :-)
0 oy
tarafından
Ev güvenlikli ise kalınır elbette güvenlikten kastım bulunduğunuz semt mahalle, çevredeki insanlar evin yapısı yani mustakil mi ettagunda yakında birileri var mı yoksa apartman mi vsvs 
(655 puan) tarafından
Apartman yeni taşındık semte pek alışkın değilim ama iyi gibi duruyor
0 oy
(676 puan) tarafından
Eşim işi gereği evlendiğimde hep giderdi ben takılırdım yanliz aman kafa dinlerdimm valla
0 oy
(1,397 puan) tarafından
Asker eşi olunca korksan bile mecbur alışıyorsun hergün tekim bugünde olduğu gibi aşkım korkma dua et gözünü kapat uyursun hemen
(869 puan) tarafından
Ben hiç bilmediğim şehirde hiç kimsem yokken tek başıma 15 gün kaldım eşim eğitime gitti plansız oldu çokta uzak ankaralıyım hakkaride yanlızdım iki çocuğumla
(1,397 puan) tarafından
Ayy canım benim Allâh yardımcın olsun bende aynıyım 3 ay kaynana ve annemlerde kaldım eşim dış karakoldaydı diye ama olmadı eşimin olduğu ilin merkezine geldim kızımla tek kaldım ama sonunda oldu eşim merkeze geldi tek sıkıntı komandoda ve dağa falan gidiyor nişancı olduğu için
0 oy
(267 puan) tarafından

Tek kalamam herhalde yaa ;)

0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ah keşke gitse bir iki ay yokolsa .kızımla daha iyi vakit geciriyoruz
(566 puan) tarafından
;))dimii
0 oy
tarafından
Eşim vardıyali calistigi için üç günde bir geceleri tekim canım ☺️ ilk evlendigimizden beri hamileykende kaldım çocuk varkende içini ferah tut hiçbir şey olmaz Allahın izniyle :)❤️
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Kaldim oglumda uyuyordu erkenden kendimle vakit geciriyodum 
0 oy
(9,052 puan) tarafından
3 sene oldu ilk 10 ay evime kolay kolay çıkamadım alışmam zaman aldı ne zamanki oğlum büyüdü o zaman tamamen evime geçtim smdi evimdeyim tekim oğlum uyuyunca tek kalmak bazen çok yorucu oluyor çünkü ben konuşmayı çok seven biriyim tek kalınca çok agliyom
(948 puan) tarafından
Keşke komusum olsan bende seviyorum arkadaşlık sohbet benim elimde tir şoförlugune cikiyor
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Ben kalıyorum ya çok şükür
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Gece tek kalmadım hiç ama işi gereği bazen gece 1 de gelir. Gün içinde hep tekim, 32+5 hamileyim de, alıştım. Önceden 2 saat tek kalamazdim biraz korkagim da :D
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Sürekli tek kalıyorum mecburen alıştım:)
0 oy
tarafından
Korkutuyorsan bakara suresi aç  geçer inşallah
0 oy
(3,361 puan) tarafından
Eşim vardiyalı bir hafta gece yalnızım bir hafta akşam evde oluyor artık alıştım 5 yıldır böyle 
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Eşim 24-72 çalışıyor. Haftada iki gün oğullarımla kalıyoruz. O gün partiliyoruz.sjjsjsjs ama eksikliği çok belli oluyor. Hatta hep derim evde ol hiç konuşmasan bile nefesin yeter diye. Allah başımızdan eksik etmesin
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Depremden önce kalırdım ama depremden sonra korkmuyorum...ilk defa geçen hafta kaldık eşim.hastanede annesinin yanında.kaldi.diye
0 oy
(9,571 puan) tarafından
İlk zamanlar ben kalamıyordum ablamda kalıyordum felan ama sonrasında baska apartmana geçtik orada güvendeydim gitmedim bir yere. Şimdi de güvenlikli bir sitede oturuyoruz kapım pecem kapalıysa korkmuyorum. Kızımı yanıma alıp yatıyorum :) 
0 oy
(374 puan) tarafından
Asker eşi olarak sürekli tek kalıyoruz alışkınız ilk başta korkuyorduk ama şimdi alıştık 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 6,063 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 106 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 296 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 624 göst.