Olmaz cnm. Adetin 2 veya 3. Günü önce kadın doğuma gidip, ben 1.5 yıldır hamile kalamıyorum. Hormonlarıma baktırmak istiyorum diyeceksin. Ve aç git. Sonra hormonlarına bakılacak. Bir sıkıntı var mı yok mu fsh hormonun nasıl? Amh hormonun nasıl? Prolaktin hormonu, tsh hormonu hepsine bakılacak. Hormonlarda sıkıntı yoksa doktora de ki ben yumurta geliştirici klomen ve çatlatma iğnesi kullanmak istiyorum. Doktor yine bir sonra ki ay adetin 2 veya 3. Günü seni çağıracak. Önce ultrasonla sen adetliyken vajinal muayene yapıcak. Amaç kistin var mı? Eğer temizse sana klomen ilaç tedavisine başlayacak. Adetin 5. Günü günde 1 veya 2 tane bu ilacı içeceksin. Doktor kaç tane içeceğini söyleyecek. Toplam 5 gün ilaç kullanacaksın. Doktora tekrar gidiceksin yani adetin 11. Günü falan. Doktor bakacak Yumurtan yeterince büyümüş mü? Veya kaç yumurtan oluşmuş? Duruma göre sana gün verecek. Mesela diyecek ki yarın akşam çatlatma iğneni yaptır göbekten. İğneni yaptırcan, sonra da 36 saat sonra yumurtan çatlayacak ve ilişki yaşayacaksın. Yumurtan ne zmaan çatlayacak doktor hepsini söyleyecek. Yumurtanın çatladığı saat o gün ilk ilişki olsun. Ardından hemen 2. Gün ara vermeden 2.ilişkin olsun. Sonrasa yine ara vermeden 3. Gün 3.ilişkin olsun. İlişki sonrası ayaklar havada duvara yasla yarım saat bekle. Hemen duşa girme. Folik asit ve vitamin içeren ocuan mumyy kullan çok iyi bu ilaç. Fiyatı 350 tl. Ardından ilk ilişkiden 12 gün Sonrada gebelik testini yap. Hayırlısı inşallah. Dediklerimin hepsini uygula. Hatta bak yerinde olsam ilk hormon testi için değil onu devlette yaptır. Ama yumurta takibi için özele gidersen çok da güzel ilgilenir doktor. 1 muyene ücreti ödersin 10 günlük kontrol hakkın var. Ben en son bu şekilde hamile kaldım. Darısı sana inşallah