0 oy
529 göst.
Aile kategorisinde (302 puan) tarafından
Kızlar cidden ben ne yapicam bilmiyorum kafayı yemek üzereyim. Eşim beni asla gezdirmez hadi sende çık evde bunaldın demez. Ben evde otursam keyfine daha iyi gelir benim sürekli evde olmam iş yapmam onu mutlu ediyor çünkü. Edindiğim arkadaşlara hep kötü arkadaş görüşme diye engel koyuyor herkese aynı b.ku yapıyor. Arkadaşımla görüşcektim zaten çok küçük bir ilçede yaşıyoruz. Burda Park var parkın orda cafe felan var. Arkadaşım dedi hadi gel azicik gezelim. Oda hafta içi çalışıyor pazar günü müsait ben evden dışarı çıkan biri değilim keyfe gezmem. Dedimki hadi beraber çıkalım benide arkadaşın yanına bırakırsın 1-2 saat dururum çok durmam dedim . Başladı hayır gidemezsin ne işin var onunla görüşme etme. Kadın zaten evli 2 tane çocuğu var. Birbirimize girdik yine dedim senin arkadaş çevren cokmu iyi . Kendisi dışarda saatlerce gezerken bişey yok bana gelince böyle . Boşanma sebebimiz olucak bu gerçekten ben bu kadar sıkıya gelemiyorum . Ne yapabilirim lütfen bana akıl verirmisiniz .

14 Cevaplar

+1 oy
(577 puan) tarafından
Sence tek boşanma sebebin bu mu? 
(577 puan) tarafından
Bize kalitesiz mi dedin?
(4,545 puan) tarafından
Ahahahah :D ama bak dalga geçildiğinin farkında :D
(577 puan) tarafından
Fazla Zekisin bacım sen, biz seninle baş edemeyiz:)
(302 puan) tarafından
Ben burda dert postu açınca Meryem sürekli boşan diyo bana evet haklida olabilir. Ama inanın evlilik binada bitemiyo ben bitirsem ailem 2. Gün sonra beni baristirmaya çalışıyorlar keşke boşanmak kolay olsaydı.
(4,545 puan) tarafından
Gamzecim o zaman sürekli boşanmaktan bahsetme kuzum
-Reklam-
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Yani seni neden böyle kısıtlıyo bana yapsa hayırdır güvenmiyor musun bana derim yani. Sürekli evde de olmaz sürekli dışarda da olmaz akıllı ol derim ben yani 
(302 puan) tarafından
O kendisi saatlerce çıkıyor geziyor geceleri eve geliyor görüştüğü arkadaşlarida arkadaas olsa hepsi ***. Üstüne bekar arkadaslariyla bile görüşüyor. Ben biyere çıksam böyle yapıyor.
0 oy
(2,407 puan) tarafından
Geçimsiz eşle geçinmeye çalışmak zor imtihan Allah yardımcın olsun 
0 oy
(3,663 puan) tarafından
Sen bireysin ondan ayrı bir birey onun çıkip çıkma demesiyle haraket edemezsin bunu kabul etmiyorsa evet bosanabilirsin evlenip çocuk sahibi olduğuna göre yetişkin bir bireysin ondan izin alacak değilsin senin ebeveynin değil aaa bu boşanma sebebi değil diyenler olacaktır özgürlüğünun kısıtlanması en büyük boşanma sebebi 
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Gaza getirmek gibi olmasın ama 

Gerçekten sinir bozucu 

 Acaba para gider diye mi izin vermez hani kafe demişsin ya

Yada sana mı güvenmiyor 

Ciddi şekilde konuş bunu 

Sinirle değil sakin oturun konuşun 

Sürekli evde de olmaz ki 

İnsan bazen kafasını dağıtmak ister
(302 puan) tarafından
Yok cnim ya paradan değil. Güvenmiyorsun deyince ne alaka der. Benim biyere çıkmam onu rahatsız ediyo. İnan sürekli evdeyim.
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler. Kesinlikle tahammül edebileceğim bir durum değil. Bu durumda ben hep şöyle düşünürüm, kendisi dışarıda neler yapıyor ki demek ki benim de aynısını yapacağımı düşünüyor. Konuşmakla çözülmüyorsa ve tartışsan bile sonunda onun dediğini yapıyorsan çözüm bulman imkansız.
(302 puan) tarafından
O kadar haklısın ki....  Zaten telefonunuda benle paylaşmıyor.
0 oy
(718 puan) tarafından
Yani önceki postlarınızı da hatırlıyorum. Kişi kendinden bilir işi demek geldi içimden kusura bakmayın, yani siz de eşsiniz annesiniz bir bireysiniz evde olacağınız zamanı da dışarı çıkacağınız zamanı da kimin iyi kimin kötü olduğunu da ayırt edebilirsiniz ha bu kapasiteyi göremeyip kendince SİZİ KORUMAYA çalıştığını iddia ediyorsa (hani tüm arkadaşlarınız kötü ya) o zaman evlenmeseymiş sizinle. 
(302 puan) tarafından
Herkes kötü gözünde ya bu bahane. Bana güvenmiyorsan bitsin dedim . Eğer sorun buysa. Bu zamana kadar ona hatam olmamıştır. Onun aksine bana hatası oldu birkere affettim ben. Şimdi telefonlarını bile paylasmiyo benimle. Ve bana bu mualemeyi yapıyor okadar zoruma gidiyor ki. Gitmiş yatmış bide. Bende hazırlanıp alcam cikcam oğlumu. Ne olcaksa olsun ben çok bunaldım zaten bu evlilikten.
0 oy
(389 puan) tarafından
Zamanında evlenmeden önce yani imam nikahlı iken eşimde aynısını bana yaptığı için arkadaşım kalmadı . Böyle hayat mı olur eşinde yeri gelir gezer sende yeri gelir gezersin yeri gelir ikiniz geçersiniz böyle saçmalık olmaz 
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Canm bana kalirsa  2sebebj var ya para giymesinden hoslanmiyor yani sana belli etmiyor ama isine gelmiyor olabiljr yada sana guvenmiyor yada soyle diyim cok guzel olabilirsn belki kiskancligmdan yapiyor ama nolursa olsn asla kabul edilemez bi durum.nasil olsa evde dursn cikmasn ev temzlensn yemek hazr önune gelsin gecede tatmin etsn oh resmen mutlu sondaki otel odalari gibi.ozman kendjde cikmjcak arkads bukadr basit.yani hic dinlemiyorsa sende dinleme cik gez elbet bi iki bagrio cagrir sonra kabullenmek zorunda kalir ama boyun egersn sadece seni kolesi sanar 
0 oy
(148 puan) tarafından
Benim eşimde önceden öyleydi vala birgün aldım başımı çıktım aradı dddim disardayim gelme dedi birdaha tm dedim o gün bugündür geziyorum çevrem oldu kiskananlar  patlasin her eş öyledir vala Allah yardım etsin ama kabul etme
0 oy
(558 puan) tarafından
Ben çıkamıyorsam sen de çıkamazsın derim.Çıkarım derse ben de çıkıyoruö bir iki saate gelirim der giderim.Oldu kendi istediği gibi çıkacak ama ben evde varmı başka isteğin !
0 oy
(742 puan) tarafından
Sen neden izin alıyorsun izin yaşını geçtin evine davet et kafelerde buluşmak yerine küçük yer ya o yüzden diyorum hem eşin de karışamaz 
(302 puan) tarafından
Zaten  sürekli evde oturuyorum.... Bide evemk davet edeyim. Az hava almak istedik ak tarafı.
0 oy
(2,799 puan) tarafından
Sende çıkıp geziceksin zincirleri kir yoksa gittikçe bastırır kendi geziyosa sende gezersin ona noluyo 
(302 puan) tarafından
Bugün öyle yaptım. Surat yaptı eve gelme dedi geldim. Sonra çarşıda karşılaştık eve geçince görüşecez dedi. Bende hiç takmadım. Hele bir dokunsun direk kadese basacam.
(2,799 puan) tarafından
Hicbisey yapamaz korkma kiz o gezince sende eve gelme de eve gelincede hic ilişme emin ol ağzını açıp bisey demez
0 oy
(916 puan) tarafından
O dışarı çıkarken senden izin istiyor mu?

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 614 göst.
0 oy
40 cevap 683 göst.
16 Mayıs 2022 Aile kategorisinde BsrByr (846 puan) tarafından soruldu

382,995 soru

11,464,291 cevap

35,059 kullanıcı

...