0 oy
773 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

o kadar uzun zamandır disiri çıkmıyoruz resmen özgürlüğümü ozledim biran önce birde şu virus yasaklar :( sanki birdaha eskisi gibi olamiyackmisiz gibi geliyor 

9 Cevaplar

+1 oy
(14,164 puan) tarafından
Bende annemi çok özledim aylar oldu:(
tarafından
Ay çok geçmiş olsun canım sağlık olsun da inşallah yasaktan sonra kavusursn annene
(4,910 puan) tarafından
Bende 1 sene olck goremıyorum annemlerı hamılelıgımı goremedıler bebegım dogdu 5 aylık oldu daha gormedım cok ozledım cok uzaktalar
(14,164 puan) tarafından
Nere gelin gittin
(4,910 puan) tarafından
Aslında aynı sehırde 20 dk mesafedeydık. Annemler İstanbul a tasındı ben marastayım ınsaallah havalar ıyıce ısınsın gıdecegım.
(14,164 puan) tarafından
Gel canım bekleriz ailenle kavuş inşallah yasak bitsin bende gideceğim anneme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnde Antalya'dan gideceğim  ay sonu  gezeemeden bir daha ne zaman gelirim beli değ  il tadini çıkaramadım buranın 
tarafından
Ahh kuzum ben burda yasiyorm ama inan virüs çıktığından beri çarşıya adımımı atmadım ne bir AVM ne başka bir yer hep evdeyiz o kadar özledim ki çıkıp dolaşmayı sahile gitmeyi
tarafından
İns biter virüs
0 oy
(1,863 puan) tarafından

Öyle valla canım evde bıktım artık bı deniz dağ havası almak istiyorum artık insan içine çıkıp rahat rahat maskesiz gezmek istiyorum offf :ermm:

tarafından
Bende kuzum bende ne arkdslarmla gorusebiliyorm ne bir çarşı ya gidebiliyrm virüs çıktığından beri adımımı atmadım çok zorunlu olmazsm markete bile gitmiyorm
(1,863 puan) tarafından
Bende valla yaa bunaldık iyice bi bitse artık
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Burasi neresi canim bende antalyadayim çok ama çok özledim antalyayi doya doya gezmeyi çocuklarımla 
tarafından
Evet kuzum doğma büyüme Mazıdağı dayım başka yerde yapamıyorum çok severm bak şimdiden Antalya da vakalar düştü diyorlar geçen senede aynısı oldu kışın arttı yazın düştü vakalar azalacak tabi yoksa sezona turist nasıl gelecek! Bak gör yasaktan sonra Antalya da vaka sayısı çok azaldı diyeckler
(3,074 puan) tarafından
Aynen öyle canım derdi para adamın ölen ölmüş hastalanan hastalanmış umrunda degil rezilliği bizim insanlarımız çeker tek temennim biran önce normalleselim
tarafından
İnan ki ben bizleri geçtim artık da ıssız kalan dükkan kapatan esnafı dusunuyorm rabbim yardımcıları olsun bugün haberde okudum Manavgat'ta bir esnaf kokerec satan bir adam 3 gündür siftah yapmadım diyip bügun evinin önünde intar etmiş
(3,074 puan) tarafından
Aaaaaa duymadım o haberi offf
tarafından
Bu yasaklar devam ettikçe çok duyarız bu haberlerden kuzum insanlar kira ödeyemiyor coluklari çocukları var rabbim hepimizin yardımcısi olsun
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Ayy Türkiye'de yken kafayı yemek uzereydım resmen psikolojim bpzulmuştu şuan Kazakistandayum herkes bıebırıne sarılıyor maskesiz dip dibeler oğlumla istediğim yere gidiyorum şaun eski gunleri yaşıyorum bır aynsonra Turkıyeye gelmem lazım sanırım orda aşırı zorluk çekeceğim Rabbim yardım etsin insanın psikolojisi bozuluyor 
tarafından
Ben anlamiyorm zaten yasak koyuyorlar da millt hep dışarda kılıfına uyduruyorlar tam kapanma diyorlar ama herkese izin veriyorlar evdeki insanları yaşlıları kapattılar gerisi aynı devam disarda
(3,074 puan) tarafından
Kaynanam psikolojik hastalığa yakalandi surekli yasak çocuklara ve yaşlılara veriliyor sen adam gibi yasak koyamıyorsan ve nerde gariban bulsalar hemen ceza onların paralarıyla zengin olacak
tarafından
Canm valla virüs yok demiyorm var ama bilinçli çıkarıldığını dusunuyorm yeni dünya düzeni olark cikarldi kesinlikle kendiliğinden olduğunu çıktığını dusunmuyorm
(3,074 puan) tarafından
Orası öyle bu grip gibi bisey degildi bilinçli yapıldı kesinlikle
(1,939 puan) tarafından
Ben de şunu merak ediyorum tamam vırus var ama burdakiler e yok mu herkes el ele sarılıyor bıebırıne bı suru cocuk parklarda tıklım tıklım AVM ler kapalık ve hiç kimse de maske yok
0 oy
tarafından
Evet banada öyle geliyor sanki hiç bitmeyecek 
tarafından
Eskisi gibi olamiyacz sanki valla neler bekliyor bizi hiç bilemiyorum
0 oy
(177 puan) tarafından
Millet tatile geliyor biz korkumuzdan denize bile gidemiyoruz kızım 2 yaşına geldi 1 kere denize anca girdi
tarafından
Aynen öyle valla kuzum parası olana koymuyor yasak masak otel villa kiraliyip tatil yapıyorlar yada turistler biz evdeyiz onlar keyfini çıkarıyor benm kız 1 yaşına geliyor cocugm daha 1 kere park yüzü gördü virüs çıktığından beri hiç cikmiyorm markete bile çok zorunda kalmzsam gitmiyorm inşallah artık normale döneriz kafayı yicez yoksa
(177 puan) tarafından
Aynen öyle canım parka zaten hiç götürmedim markete hiç bilmiyor desen olur en son gittiğimizde 6 aylık anca vardı bir an evvel bitsede kurtulsak bu virüsten
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Dısarı cıkıp yuruyus yapmayı bile ozledım küçükte bebegım olunca aylardır cıkamıyrm artık midem bulanıyor evden
0 oy
tarafından
Olamicaz zaten hindistan da vaka sayısı 400 bin günlük ve çift mutasyonlu virüs var orda Türkiye de de 5 kişi de görüldü çift mutasyonlu virüs yayıldı mı herşey daha kötü olacak allahım sen bizi koru ya rabbim 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 609 göst.
17 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 631 göst.
19 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
20 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zzzzzz (1,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
14 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,529 soru

12,349,116 cevap

40,351 kullanıcı

Kategoriler

...