0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından
Clio almaya karar verdik nasıl araba yakıt ne yakar ve sorunsuz mu

Otomatik vites

2020 model

Benzinli 

14 Cevaplar

0 oy
(975 puan) tarafından
Halam kullanıyor clio sorayim bir 
-Reklam-
0 oy
(1,875 puan) tarafından
Kimse bu şekilde arabadan anlayamaz canım araba sıfırsa bir nebze 2. El se birsürü şeye bayılması gerekiyor dıştan güzeldir ama içini bilen birinin görmesi gerekir. Bizde eski model uno arıyoruz fotolar mükemmel ama gel gelelim ki arabaların sorunları büyük masrafta masraf. Biraz temiz olsa neden olmasın
(726 puan) tarafından
Ekspertize giricek araba zaten.
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Yeni kullanmaya başlayacaksan ideal bir araba. Direksiyonu falan sert olduğu için acemiler için daha kullanışlı. Benzinli yerine dizel tercih etseniz daha iyi olur çünkü benzinli araba daha çok yakar. Küçük olduğu için park etmesi falan daha kolay tabi
(726 puan) tarafından
Dizel arabanında bakımları daha masraflı. Yılda 10 bin km den fazla yapıyorsan öneriyolar dizel veya lpg
(5,301 puan) tarafından
Biz yapmıyoruz 10 bin km ama yine de eşim alırken dizel olmasına özen gösteriyor. Tabi kendi tercihiniz. Ekstra bir masraf çıkardığını görmedim henüz:)
(726 puan) tarafından
Masraf derken 15 bin bakım veya ağır bakımları oluyor ya işte benzinli arabadan daha pahalı oluyor yani
0 oy
(1,543 puan) tarafından
2009clio var bizde çok seviyorum valla ehlieyti aldım onda alıştım kullanması felan kolay bana göre.ama bizimki manuel babamda otamatik 2022 model vardı çok iyidi araba kayıyor resmen sürüşü çok güzel yakıt az harcıyor tasarruflu araba güzel bakarsan sanayide pek işi olmaz bizimki sanayi yüzü görmüyor   kaç senedid bizimle gayet memenunuz
(1,543 puan) tarafından
Bizimki  benzinli değil ama ondn az yakıyor benzin yakar
(726 puan) tarafından
İşte aradığım cevap....
0 oy
(122,491 puan) tarafından
kucuk araba yaa uzun yolda yetersiz kalir
0 oy
(9,760 puan) tarafından
Ben seviyorum renault serisini ya bizimki de fluence rahat oluyor kullanması :)
0 oy
(967 puan) tarafından
Cliolar yakıt konusundada sanayi konusundada cok iyidir cok uğraştırmaz güzel arabadır 
0 oy
(1,807 puan) tarafından
Abimin Clio bizim Dacia şöyle bakarsak Clio çok güzel rahat bir araba küçük mesela öyle çok kalabalık aile degisleniz size yeter ama kalabaliksaniz küçük gelir size abim çok memnun benzini az gidiyor öyle çok gitmiyor sanayi yüzü de görmedi alacaksanız ya Dacia yada Clio ikisi genel olarak güzel ama Clio küçük bana göre 
(726 puan) tarafından
Bir kızım varb3 kişiyiz
0 oy
(3,297 puan) tarafından
Km kaç değişeeni var mı boyası macunu var mı hava yastıkları aktif mı muayne sigortası yapılmış mı diğer muayne sigortası tarihine kaç gün var 
(726 puan) tarafından
Sahibinden de hiç gözükmüyor yine ekspertiz e sokucaz arabayı. Galeriden alıcaz
0 oy
(680 puan) tarafından
Kaç binde canım oda önemli 
(726 puan) tarafından
72 bin
(680 puan) tarafından
Çokta yüksek değilmiş iyi bu konuda . Diğerini tam anlamıyorum:D
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Temizse yıllarca sanayiye gitmeden sizi götürür. 

Az yakar. Parçası başka markalara göre uygundur ve her yerde bulunur. Hayırlı uğurlu olsun. 
(726 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(722 puan) tarafından
Sürüş yol  tutuş ve sağlamlık konusunda  waav bir marka olduğunu düşünmüyorum.  Artı yönleri park konusunda kolay görüş açısı iyi. 
0 oy
(146 puan) tarafından
Benzinli alma ya çok yakıyo ya benzin lpgli al yada dizel al motoru en az1/4 olsun 
(726 puan) tarafından
1.3 motor
(146 puan) tarafından
1.3ler çok çekmiyor ya yokuşta özellikle uzun yolda sıcak havada klima da açınca arabanın hızı iyice düşüyo
0 oy
(4,785 puan) tarafından

BENİM KENDİ ARABAM CLİO TIKIR TIKIR TAM BİR BAYAN ARABASI AZ YAKIYOR UFAK KULLANIŞLI PARÇASI UCUUZ:D

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 485 göst.
9 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Emmarose (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (521 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde My Rose (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 289 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,098 soru

12,105,681 cevap

36,425 kullanıcı