0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar akülü araba aldık ulaşa geldi bugün emek emek kurdum ama binmiyor korkuyor başına gelen var mıdır 

12 Cevaplar

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Benim kız scoter la büyüdü:) bilgim yok post çıksın 
tarafından
Sağol canım scooter için küçük daha kız 19 aylık havlu ki araba içinde küçük galiba :D
(242 puan) tarafından
Zamanla alışır bizimki de öyleydi şimdi inmek istemiyor
tarafından
Hadi inşallah ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dert ettiğin şeye bak bana gönder kız hahhahahah
tarafından
Hahah valla bu gidişle öyle olur snsnan
tarafından
Hjhjhjhj
0 oy
(4,388 puan) tarafından
Evet kızım çok korkuyordu şuan kendisi biniyor sürekli 
(4,388 puan) tarafından
Evet canım 2 yaşındaydı korkuyordu sonra 2 buçuk yaşında alıştı dahada inmedi içinden şimdi 3 yaşında anne şarj edelimde çıkalım diyor
tarafından
Ayy valla ne iyi darısı bize
(4,388 puan) tarafından
Aglasada arada bindirin calistirmadan sonra indirin öyle öyle alisiyorlar bizimki başta motor sesi çıkıyor ya ondan korkuyordu
tarafından
Bizimki hiç ses soluk çıkmadan bindirdik ağlayarak kendini attı bir benle bindirdim işte ben inince geri ağladı ya bakalım
(4,388 puan) tarafından
Alışıyor canım ilk bizimkide öyleydi
0 oy
(71 puan) tarafından
Benim kızımda çok korkuyordu oturtunca ağlayarak inmek istiyordu şimdi de biz çıkaramıyoruz içinden :)
tarafından
Canım tam olarak kaç aylıkken alıştı aynısı resmen
(71 puan) tarafından
Ay olarak hatırlamıyorum da 2 yaşına doğru bi heveslendi şuan 3 yaşında asla inmiyor zaten aküsünü bitirdi rahatladık bizde hahahahah ama bende çok endişe etmiştim hani binmezse diye neyse ki alışıyormuş diğer kızım 1 yaşında şuan o da binmiyor mesela sizinde alışır merak etmeyin göre göre kendi isteyecek zaten
tarafından
Hadi inşallah
0 oy
tarafından
Allah Allah benimki iki gün sonra yaşına basacak. 1 hafta önce aldık hiç inmiyor üstünden. Sesinden falan korkmuş olabilir belki. Alışır ama zamanla
tarafından
Valla cano işte daha sesi soluğu yoktu çalışmadı etmedi bindi indirin diye ağlıyor 19 aylık benimkide :/ üzüldüm
tarafından
Alışır canım merak etme. Sürekli gözünün önünde olsun zamanla alışır
tarafından
Biz bayburta  dönecegiz ya Burda kalacak artık bilmiyorum
0 oy
tarafından
9.5 aylık bebeğim biniyor :) 
tarafından
Ayy maşallah benim oğlumda o aylarda öyleydi :)
0 oy
(8,146 puan) tarafından
6 ay sürdü alışması tam antrede durdu ilk 1 ay hiç yaklaşmadı 3 ay çalışmadan bindi 3 ayda sadece çalıştı hareket ettirmedik sonra sürdük 
tarafından
İşte aşkım biz Bayburt’a döneceğiz araba burada kalacak çok büyük götüremeyiz öyle seneye göreceğiz anca görürse de bilmiyorum nasıl alışacak
(8,146 puan) tarafından
Büyüyeceği için belki alışır ama görmeden de nasıl olacak bilemedim kuzum
tarafından
Çok hevesleniyorsun aslında çocukların arabalarına koşuyordu ağlıyordu izin verilmediği zaman falan annemle babam da heveslendiler aldılar kursağımızda kaldı valla :(üzüldüm
0 oy
(2,690 puan) tarafından
Biz kızım 1 yaşındaydı aldığımızda oda korktu binmedi. Evin içine koyduk sonra kendi merak etti evin içinde bindi alıştı. Şimdi 2 yaşında biniyor korkmuyor. 
tarafından
Valla canım şöyle bir durum var biz annemin evindeyiz şehirler ayrı götürmek imkansız seneye görünce artık ya da biz dönmeden alışır inşallah :/
0 oy
(2,541 puan) tarafından

İlk günler korkup binmeyebilir canım ama bı alışsın üstünden indiremeyeceksin :D

tarafından
Valla bunun bir ortası yok galiba :D
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Benim oğlan 13 aylık başta bi sesinden korktu babam doğum günü hediyesi aldı şimdi inmek istemiyor mxmdmdö zever sakın satma 
tarafından
Balla benimki de 19 aylık ya darısı bana diyelim kız
(2,375 puan) tarafından
İnşallah sevince indiremiyorsun canım ama yolda gördüğü her akülü arabaya koşuyor :)
tarafından
Aslında o yüzden almıştık bizde kendine alınınca işte
(2,375 puan) tarafından
Biner biner siz sürekli gösterin sürün evde
0 oy
(20,731 puan) tarafından
Bizimki direk zıpladı gezdirdi babası 
tarafından
Ayy nerde keşke
0 oy
(692 puan) tarafından
Benim kızımda yegenimde görmüştü ödü kopmustu.snra parkta bı kız binmisti artık kıskandımı ozendimi nolduysa akuiü araba istedi durdu ,şimdi güzel suruyo istiyo.,11aylik oğlum görünce can atıyor :)),birinde görürse yada zamanla alışır sever ,ilkin olur
tarafından
İnşallah canım ya bizimde kuzenler va tonlar kullanır da biner inşallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 406 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Gulsahh. (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 138 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde 110607 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 443 göst.
12 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 254 göst.
30 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Leyla042 (1,283 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,748 soru

23,684,126 cevap

310,448 kullanıcı

...