0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından
Ne zaman gorsek ne zaman bizim eve gelse zorlandıgimizi görse para için bana gelmeyin diyip duruyor. Artık kendi hayatımı yaşayacam para için kimse bana asla gelmesjn diyor. İstemediğimiz halde asla beş kuruş yararı olmadığı halde ne zaman görse bunu diyor ya. Biz onlara gitmiyoruz bize ne zaman gelse böyle saçma sapan konuşup gidiyor. Abimlerin yanında da böyle konuştu en son çok zoruma gitti. Ben bu adamın bizle muhatap olmasını nasıl kesebilirim gercekten HasbinAllah yani gına geldi 

6 Cevaplar

0 oy
(5,749 puan) tarafından
zaten istedik mi dese esin . isteyince reddedersin daha istemeden ne maaanaaaa yani
(338 puan) tarafından
Psikolojimi bozdu artık ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Konuşarak. ..
(338 puan) tarafından
Direk gelme diyemem lanet olsun ona ya bıktım
tarafından
Gelme deme zaten. İsteyen mi var çok şükür bizim sizin paranıza ihtiyacımız yok de
0 oy
(16,868 puan) tarafından
Kimse tenezzül edip sizden para isteemez zaten herkesi sizin paranızın peşinde sanmayın biz kendi kendimize yetiyoruz çok şükür deyin
(338 puan) tarafından
Kaç kere dedik
0 oy
(10,685 puan) tarafından
Valla ben olsam takilmam kendi baban olsa derdim baba ne demek istiyosun bi kere geldik istedik mi hem istesek sikisir ki isteriz biz senin evladın değil miyiz de derdim ama kayinbabam diyosun o eşinin sorunu bence hiç takılma o düşünsün 
(338 puan) tarafından
Bana diyor ama sürekli psikolojim bozuluyor
(10,685 puan) tarafından
Esin bişey demiyo mu sana niye diyo Allah Allah
(338 puan) tarafından
Bıktım ondan nefret ediyorum evime gelsin istemiyorum bıktım
(10,685 puan) tarafından
Canım burda eşinin arkanda olması lazım niye sana soyluyo yani o zaman sen söyle sakın bi dille biz senden para mı istek ikide bi bunu soyluyosun de
0 oy
(1,679 puan) tarafından
Bir ekmeğe muhtaç olsak senden istmeeyiz de sende. Sürekli neden bunu söylüyorsun de. Olmaz mı?
(338 puan) tarafından
Kaç kere söyledik inan kaç kere
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Ah canm ah benm kayinpederimde ayniydi biz kurus almadik onlardan dugunzmu falan kendjmkz yaptik bide ekstra onlarin borcunu odedik kayinpedermde kendi yapmis gibi anlatrdi hep ben yaotm ettm falan diye bigun patladm dedimki sen daha bana bi altin takamadn kardesinjn karisindan emanet aldin dugunmuzu nasil yaocaktin acaba dedim.kaynanamda ayni onada dedim senin borcunu odemekten helak olduk kendi suclarini bize ne ayiyon dedim.birdaha asla ses yok asla susmam konusurm esimde susmaz oda konusjr soyler herseyi herkezde haddini bilmek zorunda esinde sende susarsan daha cok konusur be bacim.bende nefret ediyorm bu tip insanlardan sanki onalra ihtiyacmz var.kopekler
(338 puan) tarafından
Çok fazla haklısın gerçekten k. Opekten farkları yok keşke hepsi bir anda yok olsa

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 492 göst.
4 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 502 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 512 göst.
0 oy
21 cevap 427 göst.
25 Şubat 2022 Aile kategorisinde Biriiste (453 puan) tarafından soruldu

404,842 soru

12,127,651 cevap

36,490 kullanıcı

...