0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (1,113 puan) tarafından

image

kızlar oğlum 7 aylık bugün bu mamadan aldım gece yatarken vermek için ama arkasında formül mamayla hazırlanışı var ben emziriyorum formül mama vermiyorum siz nasıl hazirliyorusunuz bunu 

5 Cevaplar

0 oy
(153 puan) tarafından
Suyla hazırla ben suyla yapıyordum
(1,113 puan) tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bunları suyla hazırlıyorum ama bu paketi bitince irmikli tercih et canım pirinçli ürünleri doktorlar önermiyorlar 
(1,113 puan) tarafından
Tamam canım suyunu ne kadar ve mamadan kaç kaşık koycam bide bu pişiyor mi yoksa ilik suya koyup koyulasana kadr karıştırmak mi gerekiyor
tarafından
Arkasında kaç kaşık yazıyor meeela hero babylerde 4 çorba kaşığı yazar ben muhallebi kıvamına gelinceye kadar göz kararı döküyorum
(1,113 puan) tarafından
Tamam canim  4 kasik yaziyor pişirme yok demi ılık suya yapcm
tarafından
Sıcağa yakın ılık suyla hazırla :)
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Yeni başladıysan 4 kaşık fazla gelebilir onceleri ne veriyosan biraz ondan biraz bundan olacak sekilde ver mesela birkaç gün 3 kaşık falan ver canım sonra artırirsin ben ilik suyla göz karari hazirliyordum 
(1,113 puan) tarafından
Yorumunu önceden görmüş olsaydım keşke 4 kaşık yaptım fazla geldi yarısını zorla yedi :)
(1,037 puan) tarafından
Neyse olsun hem ne kadar yedigini görmüş oldun hepsini yeseydi ağır gelebilirdi iyi durdurmuş kendini
0 oy
(744 puan) tarafından
Ben 4 aylıkken kullanmıştım hiç sevmedi sonra hero baby kullandım onu çok sevmisti şimdi zaten artık yemek yiyoruz 17 aylık 
(1,113 puan) tarafından
Yani çok değil ama az bisey sevdi bizimkide
0 oy
tarafından
Kilo aldırir mi bu mama ve nerden aldın 
(1,113 puan) tarafından
Migrostan aldım canım kilo aldırır mi pek bilmiyorum ki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
27 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylul & Erva (3,068 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...