0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
Cuma günü kızımı banyo yaptırdık kulağına su kaçtı galiba gece sancılandı yavrum aldık acile gittik dedik durum böyle böyle baktı kulaklarına biraz kızarıklık var dedi boğazına baktı hafif bi enfeksiyon var dedi neyse ben içeride bebeğimin üzerini düzeltirken eşim doktorun yanına gitti doktor antibiyotik veriyim kullanın dedi eşimde hocam daha üç aylık uygun olurmu antibiyotik dedi doktorda aa ben beş aylık zannettim calpol verin dedi ben gittim yanlarına evde calpol var dedim tamam dört saate bir verin dedi. Yaa Allah aşkına dört saate bir ben küçücük bebeğe ne diye şurup veriyim eşim o an uyarmasa antibiyotik verip içittirecekti çocuğa Allahım korusun bişey olsa sorumluluk almayacak doktorlara hiçmi hiç güvenmiyorum sürekli dua ediyorum bebeğim hasta olmasada götürmesem diye. 

12 Cevaplar

0 oy
(16,818 puan) tarafından
Sandım ne demek ya dalgınlığna gelmiş. Ama Allah'tan esin demiş 
(114 puan) tarafından
Sormadıda kaç aylık falan diye eşim demese ben diyecektim zaten.
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Aman allah korusun cnm iyiki fark etmişsiniz
(114 puan) tarafından
Aynen bide antibiyotik konusunda çok pinpirikliyimdir.
0 oy
(10,039 puan) tarafından
Valla çocuklarımız Allah'a emanet:/
(114 puan) tarafından
Aynen öyle valla çok korkuyorum doktora götürürken hele geçen okudum Ali Emir bebeğin annesinin yazdıklarını çok etkilendim.
0 oy
(1,184 puan) tarafından
3 aylıkta olsa yeni de doğsa çok gerekli durumlarda antibiyotik kullanılabilir canım bilgin olsun. Gerekli oldupunda antibiyotik kullanımı çok kötü bişey değil önrmli olan kar zarar ilişkisi
(114 puan) tarafından
Tabiki hak veriyorum acil doktoruydu belliki çocuk hastalıklarında bilgisi yok kullanılır ona diyeceğim yok ama kaç aylık diye sormadı bile eşim demese benimde o an aklıma gelmese sormak bilinçsiz bir şekilde kullanmış olacaktık Allah korusun zararı olacaktı belkide.
(1,184 puan) tarafından
Evet tabiki yaşına göre antibiyotik kullanılır zaten zorda kalmadıkçada kullanmamak en güzeli. Sizin doktorun yaptıgı yanlış zaten ya veryorsa gerekliyse söyleyecek gerekli değilsede niye veriyosun zaten . Kaç aylık olduğunu zannettim diyerek söylemesi de ayrı bişey
(114 puan) tarafından
Aynen öyle canım.
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Al bi ihmal daha yine ki esin fark etmiş çok garip ya zannetmek ne demkse. 
(114 puan) tarafından
Muayne ederken zannetti sanırsam.
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Bebeğimde demir eksikliği çıktı sonuçlar için eşim gitti 9 aylık olduğunu söylememiş, günde iki ölçek şurup vermiş benim de içime sinmedi bi tanıdığıma sordum saglikci o araştırdı günde bir ölçek vermek gerekiyormuş kime guvenegiz bilmiyorum.. 
(114 puan) tarafından
Hiç güvenilecek gibi değil valla bende bişey olduğunda bir doktora bağlı kalmam başka doktorlarada sorarım.
0 oy
(2,172 puan) tarafından
2aylikken benim kizim antibiyotik aldi 3gun gerekli oldugunda veriliyo canim calpolda atesi oldugunda 4saatte verebilirsin sorun yok ama doktorun tavri hos degil 
(114 puan) tarafından
Evet calpol verdim iki öğün dün ama atesi falan yok kulak enfeksiyonu ve boğazının enfeksiyonu içinde kullanmak pek doğru değil diye vermedim bugünde ya bide emmek istemiyo acaba enfeksiyondan kaynaklı olabilirmi.
(2,172 puan) tarafından
Kulagi agriyosa emmek istemez canim sen bi doktora daha gotur ama cocuk doktoruna acildeki doktorlar anlamiyolar
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Doktor belli ki işinin ehli değilmiş. Ama gerekli durumlarda antibiyotik kullanabilir bebekler
(114 puan) tarafından
Sanki yeni görevr başlamış bilgisiz bi havası vardı.
0 oy
(15,979 puan) tarafından
Şimdi açtığım başlıkta yazdım canım ben de 5 aylıkken bana parol yerine farklı serum taktılar eşim fark etti hemen müdahale etti açıklamaları dalgınlık, gebeye bu da zararlı değil falan... Allah a emanetiz resmen
(114 puan) tarafından
Aynen ya iyileşslim diye gidiyoruz dahada beter edip gönderiyorlar araştırmak bilgili olmak gerekli bu konularda.
0 oy
tarafından
cogu ezbere ilac yazıyor
(114 puan) tarafından
Tamda öyle baştan savma.
0 oy
(113 puan) tarafından
Valla okuyunca korkuyorum ama iyiki de yazıyorsunuz biz bebek bekleyenlere örnek oluyor cahillik edip vermeyiz aklımızda olsun. Ya onun işi hayat kurtarmak nasıl bir dalgınlık nasıl sormaz kaç aylık diye Allah korusun bişey olsa umrumda mı o doktorun 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
İnan ki artık Doktor kavramı da yok gelişigüzel ilaçları verip gönderiyorlar Allah'a emanet yavrularımız

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,190 göst.
+1 oy
20 cevap 393 göst.
+3 oy
6 cevap 365 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,944 puan) tarafından soruldu
+5 oy
30 cevap 1,571 göst.

Kategoriler

1,492,304 soru