0 oy
1,027 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,332 puan) tarafından
Evet kızlar günlükte nasıl makyaj yaparsanız, hangi malzemeler kesinlikle olmalı diyorsunuz bakalım kim en çok malzeme kullanıyor :) sohbet muhabbet gırgır olsun 

40 Cevaplar

+7 oy
(392 puan) tarafından

Abdest suyu <3

(2,332 puan) tarafından
En huzur vereni ❤
(3,292 puan) tarafından
Of kalbimi bıraktım ❤️
(1,094 puan) tarafından
+++++++++++ladim
-Reklam-
+1 oy
(1,301 puan) tarafından

Düğüne giderken veye özel bir yere giderken yaparım makyaj niye hergün cildimi kirleteyim:D Bu benim fikrim yapana saygı duyarım

(2,332 puan) tarafından
Bende yapmıyorum yapana saygım var çünkü gerçekten vakit işi birazda elde yatkın olmalı yoksa rezil oluyorsun badana gibi yapıyorlar bazen amaç sohbet muhabbet olsun :)
+1 oy
tarafından
Hergun yapamam yaparsam eğer fondöten rimel kapatıcı ruj bronzer allık olmazsa olmazım:))
(2,332 puan) tarafından
Kız sen bayrağa vakit harcıyorsun ozaman yataktan kalkmaya üşenirim özel gün olmadıpı sürece yada büyük kusurlar bende  zor :)
tarafından
Yok ya bazen hiç yapasım gelmez bazen de yaparım. Eşimde makyaj yakışmıyor cildim parlak ve pürüzsüz neyin varda böyle yapıyorsun diyor. İnsan kendini mutlu hissettiği şeyi yapmalı. Bazen abiye makyajı yapıp evde oturuyorum hahaha
(2,332 puan) tarafından
Hahahhah makyaj perileri basıyor demekki arada sıkılınca :)
+1 oy
(20,615 puan) tarafından
Namaz kıldığım için makyaj yapamıyorum ama bakım ürünlerm var bence doğal daha güzel :)
(2,332 puan) tarafından
Bakım ürünleri bana makyaj gibi geliyor nedense bende çok severim yenilenmiş hissi harika :) makyaj mı bakım mı bakım kesinlikle
(20,615 puan) tarafından
:) kesinlikle
+1 oy
(7,772 puan) tarafından

image

Hergün evde böyle geziyorum:D:woot:

Hahahhahah

(2,332 puan) tarafından
Doğruyu söyle kocan her geçen gün birdaha aşık oluyor demi :)
(7,772 puan) tarafından
Tabikiiiii çok aşık çokkk :D hahha
(2,332 puan) tarafından
Hahahahah :))
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Günlük makyaj yapmam bir yere gideceğim zaman yaparım onda da sadece biraz fondöten ve rimel sürerim :)
(2,332 puan) tarafından
İki sevdiğim ikilidir kusurlar varsa hele ama yıkaması 10 yıllık halı yıkarmış gibi hissettiriyor :)
0 oy
tarafından

image

Anlık ; Daha gözlerimi açamıyorum ne makkajı ağğbiiii :D

(1,441 puan) tarafından
Oo şu güzelliğe bak ♥️♥️
tarafından
Gecesiyah evet aşkım benim ❤️
Alena öyle denk geldi aslında mor aşkı yok siyah aşkı var bende :D
RecoCo'mm aşkımmm teşekkür ederim ❤️❤️
Filizimm çok teşekkür ederim ❤️❤️
Baharımmm teşekkür ederim canım ❤️
(2,055 puan) tarafından
Bende 1 ay gibi bir süreçte yoktum
Daha geldim neden yok diyordum
Gayet aktiftin:-)
tarafından
Kız bende hesap sildirip uzun zaman gelmedim :D sonra açtım hesap
(2,055 puan) tarafından
Neden sildin!?
0 oy
(18,292 puan) tarafından
Sadece rimel ve göz kalemi o da günlükte değil ayda yılda bir en sevdiğim rimel ama 
(2,332 puan) tarafından
Ahh kirpiklerin canına okumasa okadar güzel bir icat ki :)
0 oy
(281 puan) tarafından
Hiç yapmam yapmadimda yüzüm temiz beyaz niye kirletimki makyajla düğünde bile makyaj yapmam tabi sürme hariç evdede genelde sürme çekerim çok severim eşimde sevdiği için arada sürme çekerim onun haricinde makyaja ihtiyacım yok 
(2,332 puan) tarafından
Zevk meselesi yapanada yapmayan da saygım var ama malesef yüzü mahvettiği bir gerçek  bazen  bu tarz konularda makyajdan yardım almak gerekiyor herkes şanslı değil mesela ergenlik zamanımda yüzüm konusunda şanslı olamadım çok tedavi aldım ama makyaja tabi kalmak zorunda kaldım şuan Allah'tan o dönemler bitti sadece bakım bu yüzden çok mutluyum
0 oy
(2,864 puan) tarafından
Hiç yapmam gerekde duymam kendi güzelliğim yeter eşimde sevmez bende sevmem düğünlerde bile yapmam çok yakınımin düğünü olmuş hariç yada bı sürme sürerim ki zaten hamam takımımda bile almadım gerek duymadım almaya namaz kılıyorum zaten onnla uğraşamam 
(2,864 puan) tarafından
Takar canim zaten düğün masrafı gibi bı masrafta ona ödüyorsun ☺️☺️☺️
(2,332 puan) tarafından
Biraz gereksiz geldi ama zevk meselesi bizde çeyiz vs yoktur isteyen alır isteyen almaz bi bavulla evlendim sadece ondada kendi eşyalarımdı :)
(2,864 puan) tarafından
Olur herkesin fikri kendine ben aşırıya kacmamistim gerekli olan şeyleri aldım sadece gecelik takımına bile şuan pişman oldum keşke almasaymisim bı takım pazardan güzel bişe alirmisim o gecelik takımınin yerine en büyük pismanligim o oldu sadece 1 kere giydim üstüme şuan hamileyim başka gecelik takımı Alaçam kendime zaten tesettürluyum eşime karşı olsa bile aldığım gecelik takımları bana göre değilmiş☺️☺️
(2,332 puan) tarafından
Evet ya gecelik takımını herkes hevesle alıyor sor kaç kere giyildi çok sayılıdır yani bilsek işte ona göre alırdık
(2,864 puan) tarafından
Evet ya çok saçma o zaman bilseymisim almazdım bı de orda çalışan kızın agzinà baktım büyük beden aldım dedi ben evlendikten snra kilo aldım bence büyük al bende xlaldim üzerime olmuyor bile
0 oy
tarafından
Çok nadir makyaj yaparım ondada sadece rimel ve kapatıcı kullanırım
(2,332 puan) tarafından
En temiz en sade makyaj tipi hem bi nebze doğal hemde aman aman zahmeti yok
tarafından
Aynen öyle sevmem makyaj yapmayı
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Göz altı kapatıcısi benim olamzsa olmazim makyaj yapmayı cokkkk seviyorum,allık aydınlatıcı özellikle bayılırım
(2,332 puan) tarafından
Hayatı ışıltılı yaşayanlardansın :)
(3,146 puan) tarafından
Hem de nasıl ahhah
(2,332 puan) tarafından
Işıltın hiç sönmesin :) bu ışıltılı hayatı sen seçtin :)
(3,146 puan) tarafından
Hepimizin :))
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Okurken hergün makyaj yapardım ama sıkıldım sanırım. Sadece özel günlerde full makyaj yapıyorum. Dışarı falan da çıkarken kapatıcı, maskara, lip balm
(2,332 puan) tarafından
Bende ama herhalde artık üşeniyorum :) birde fiyatlar abowwww
(2,704 puan) tarafından
Hevesini alıyor insan zamanla
0 oy
(4,362 puan) tarafından
Hiç makyaj yapmam düğüne giderken bile o derece makyaj malzemesinden de anlamam makyaj yapmayıda beceremem :)
(2,332 puan) tarafından
İstermiydin jilet gibi bir eyeliner çekeyim  :)
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Makyaj yapmam butonuyum ❤️ 
(2,332 puan) tarafından
En iyisi :)
0 oy
(986 puan) tarafından
Özel Bi yere giderken eyeliner fontofen kapatıcı higlighter rimel far ruj :D normal Bi yere giderken bb krem lip balm sadece evde de sade e güneş kremi
(2,332 puan) tarafından
Evde güneş kremi gerçekten fayda sağlıyor mu lip balm favorim taze hissettiriyor ve kuruluk hissi gidiyor :)
(986 puan) tarafından
Ben aşırı beyazım evde dahi surmesem kızariyorum balkonda pencerede
0 oy
(273 puan) tarafından
Öyle her gün her gün yapmam ama haftada üç dört yapıyorum genelde arko fondöten eyiliner maskara göz kalemi kaş kalemi dudak halemi allık 
(2,332 puan) tarafından
Dudak kalemi mi ben çekemem bülent ersoyun küçük kardeşine dönüyorum el becerisi olanlara hayranım :)
(273 puan) tarafından
Allah seni kızz
(2,332 puan) tarafından
Öyle ama 40 tl para verir hevesle alırım eve gelirim Bülent'in kardeşi olurum dolandırılıyorum ama doymuyorum :)
0 oy
tarafından
Güneş kremı nemlendırıcı olmazsa olmaz gerısı allah vergısı makyaj varmıs gıbı yüzüm :) dudaklatım kendılıgınden kızarır yüzümde doğal allık ruj var oh bır rumel bazen o da makyaj malzemesi minimum bır ruj rımel bır küçük palet far asla kullanmadıgım:) 
(3,530 puan) tarafından
Ya bak nasıl güzel bi kadın bu böyle aman yarabbiimmmmmmmmm:)
tarafından
Yaaa eser demıııı ama :) :) jdjsjsn
(2,332 puan) tarafından
Sus kız kuruluktan kızarmış dudakların hiç kıskanmadkk hıh. :)
tarafından
Hahahah yaaa demı z:) :)
0 oy
(3,530 puan) tarafından

Genel olarak makyaj yapmıyorum yazılmış valla ben yapıyorum çok da seviyorum:) 

(2,332 puan) tarafından
Her zaman değil zararlı ama insana kendi iyi hissettiriyor keşke buruş buruş olmayacağımız malzemeler olsa :) bağımlı olmak yada olmamak meselesi tam olarak
tarafından
Ama kızı görsen ne kadar güzel hıc ıhtıyacı yok yapamayınca güzel yapınca da ayrı güzel ama hep bal
(3,530 puan) tarafından
Yaa ahahahahaha canımın içiii:) sensin güzel beeee❤️
0 oy
(13,352 puan) tarafından
Yüzünü yıkayıp güneş kremini sürerek okula geçen ben :) nadiren kapatıcı ve eyeliner 
(2,332 puan) tarafından
Çok taze hissetirmiyor mu :)

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 97 göst.
0 oy
4 cevap 286 göst.
0 oy
4 cevap 352 göst.
28 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 930 göst.