0 oy
1,053 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,345 puan) tarafından
Evet kızlar günlükte nasıl makyaj yaparsanız, hangi malzemeler kesinlikle olmalı diyorsunuz bakalım kim en çok malzeme kullanıyor :) sohbet muhabbet gırgır olsun 

40 Cevaplar

0 oy
(3,248 puan) tarafından

Cildim çok kuru kaç çeşit krem aldım süreyim die ama 2 günden sonra unutuyom :angel: nemlendirici sürsem şükredecem yani. Zaten makyaj yapmıyorum hiç ürünümde yok öyle 

(2,345 puan) tarafından
Sen bensin :)
-Reklam-
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Ooo ben çok kokosum susumden pusumden ödün vermem. Namaz kıldığım için günlük yapmam fönümü çekerim o kadar. Gezmelerde bayramda düğünlerde kimse yanımdan geçemez ortamın gözdesi ben olurum 
(2,345 puan) tarafından
Hahhaha oyyyy bayağa iddialı en son saçımı dün taradım :)
0 oy
tarafından
Günlük sadece güneş kremi 
(2,345 puan) tarafından
Yaşlanınca lekesiz cilt kategorisine eklendiniz :)
0 oy
(561 puan) tarafından
Fondöten kullanmayalı seneler oldu galiba:) ama evde  bende yapmam zaten işten güçten insanın hâli mi kalıyor.. Dişari çıkarken olmasa olmazım güneş kremi biraz allık birde rimel bazen kendimi iyi hissedersem eyeliner de çekerim evde de güneş kremi bazen göz kalemi öyle
(2,345 puan) tarafından
Bazılaro saatlerce hazırlanıyor bizim pilimiz bitmiş :)
(561 puan) tarafından
Bana da iki çocukla bakımlısın süslüsün derler hahaa :)
(2,345 puan) tarafından
Hahahahhahaha onlar demekki sen gibi bakım yapamayınca süslü gördüler :))
(561 puan) tarafından
Galiba öyle :)
0 oy
(719 puan) tarafından
Sabah yüzümü yıkamayı unuttuğum oluyor kaldı ki günlük makyaj bilmem ne :D
(2,345 puan) tarafından
Benden sana hepsi grubundan güne açan çiçekler gibiyiz yalannnn gelsin :)
(719 puan) tarafından
Ahahahahahahah
0 oy
(2,257 puan) tarafından

image

Bb krem göz kalemi rimel bu kadar özel birşeyse daha yogun çalışırım göz farı allık ruj eklerim. 

(2,345 puan) tarafından
Gözler ateş her türlü makyajı kaldıracak kadın tipisin renkli gözlü kadınlarda göz makyajı efsane :)
(2,257 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım :)
0 oy
(1,441 puan) tarafından

Günlük olarak sadece yüzümü yıkıyorum:D

(2,345 puan) tarafından
Hahahahah onuda zar zor demi :)
0 oy
(2,732 puan) tarafından
Günlük olarak saçımı tararsam şükrediyorum:) bir güneş kremi sürüyorum saçımı taramasam da olur :) akşam yatmadan öncede yüz temizleme jeli ile yüzümü temizliyorum nemlendirici sürüyorum kapanış yapıp yatıyorum:):)
(2,345 puan) tarafından
Sen tam bir bakım kadınsın :) ne güzel
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Özel zamanlarda genel makyaj yaparım  ve dışarı çıkarken sadece yaparım bebek gibi cildim siyah noktam sivilcem yok rimel ve eyeliner olmazsa olmazım. Rimelsiz dışarı çıkmam 
(2,345 puan) tarafından
Neden böyle cildim yok isyan nnn :)
(2,377 puan) tarafından
La roche posssay effeclar jel ve bakım kremi kullanıyorum bak bu ikisini kullan diğer tüm ürünlerini çöpe atarsın o kadar diyorum sabah akşam düzenli yıkarım güneş kremsiz gezmem yaz kış evde olayım olmayayım her zaman sürerim
(2,345 puan) tarafından
La Roche possay doktorum tavsiyesi aldım ama benim cildim ürünü kabul etmedi malesef vedalaştık
0 oy
(3,478 puan) tarafından
Makyaj sevmeyen ben :D düğünümde bile uyardım hafif olsun diye. Zaten fondöten vs kullanmıyorum. En fazla allık göz altı kapatıcı rimel ruj ve far. Genel şeyler yani :)o da anca ayda 1 filan. 
(2,345 puan) tarafından
Düğününde yinede o klasik badanayı yaptılsr de mi :)
0 oy
(304 puan) tarafından

Önce makyaj bazı 

Bb krem

Fondöten

Highliter

Ruj 

Rimel 

:D

(2,345 puan) tarafından
Aşamaları kaçırmayanlardansın bu ışıltılı hayatı sen seçtin :)
(304 puan) tarafından
Evet aynen öyle :) :) :)
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Her gün işe gittigim için hafif makyaj yaparım baz bb krem allık rimel kaş sabitleyici ruj bu kadar
(2,345 puan) tarafından
Baz ve BB krem gerçekten uzun süre kalıyormu
(3,568 puan) tarafından
Cildine göre degisir bende kaliyor zaten pürüzlü bir cildim yok yetiyor yani
0 oy
tarafından
Kasımı biyigimi almaya vakit bulaman ben elendim 
(2,345 puan) tarafından
Hahaha yanlız değilsin :)
0 oy
(1,583 puan) tarafından
Ben sadece ise giderken gunes kremi rimel nude ruj surerim
(2,345 puan) tarafından
Nude ruj çok severim :)
0 oy
(6,940 puan) tarafından
Fondöten maskara göz kalemim var sadece onuda günlük yapmam önemli bir yere giderken ve çoğu zaman düğünlerde 
(2,345 puan) tarafından
Klasik malzemeler az ve öz ama kurtarıcı :)
(6,940 puan) tarafından
Aynen öyle :) eşim buna bile kızıyor sade halinle daha güzelsin der bende yemezler onu diyorum
0 oy
(976 puan) tarafından
Kapatıcı ve arada kalem oda dışarı yada özel günlerde 
(2,345 puan) tarafından
Az oran makyaj güzeldir her zaman :)
0 oy
(623 puan) tarafından
Günlük evdeysem nemlendirici ve güneş kremi ve rimel sürerim. Eğer dışarı çıkacaksam pure beauty CC krem ve ruj surerim :)
(2,345 puan) tarafından
Sadece cilt seviyorsun demekki cc krem işe yarıyormu ben sürdüğümde anlayamıyorum
(623 puan) tarafından
Ben çok memnunum fondöten gibi ağır değil cilt tonunu esitliyor kapaticiligi da var
(2,345 puan) tarafından
Fondöten resmen abiye kıyafet giymek gibi bir şey belli dönemler akne atakları geçiriyorum kızarıklık vs kapatma konusunda bi nebze olsa BB mi cc mi sizce
(623 puan) tarafından
Eğer çok fazla değilse bence CC krem. Bende de kızarıklıklar oluyor gayet güzel esitliyor
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Günlük okul makyajim güneş kremi,göz altı kapatıcı , transparan pudra,eyeliner,rimel allık..ruj sevmiyorum
(2,345 puan) tarafından
Sende bayağa bu ışıltılı hayatı seçenlerdensin yakıştırıyorsan ne güzel çok zaman alır ama :) sen nasıl mutluysan önemlisi o
(1,136 puan) tarafından
Aslında saydıklarım sadece göz makyajı..bakınca hiç makyaj yapmıyorum gibi ki.oyke sürdüğüm birdeyde yok:))
(2,345 puan) tarafından
Evet bazı insanlarda sadece göz makyajı yapınca ne kadar yaparsa yapsın belli olmuyor bazılarıda ne kadar az yaparsa yapsın abartı duruyor seviyorum göz makyajını her ne kadar yıkaması en zor bölgelerdende olsa
0 oy
(5,183 puan) tarafından
Ben olmadıgım kesın :?)  en fazla gunes kremı surerım yüzüme özel gunler de dahıl. 
(2,345 puan) tarafından
En güzel makyaj malzemesi olabilir
0 oy
(305 puan) tarafından

image

Kızlar ayıptır söylemesi sadece duştan sonra krem sürüyorum, o da cildim çok kuru o yüzden. Yoksa onu da yapmam herhalde hahaha. Evde bir tane bile makyaj malzemem yok. <3

(2,345 puan) tarafından
Vallaha çok sağlıklk duruyor cildin bakıma devam :)
(305 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 286 göst.
0 oy
4 cevap 352 göst.
28 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 930 göst.
+1 oy
17 cevap 585 göst.