0 oy
324 göst.
Aile kategorisinde (2,717 puan) tarafından

Kızım 4 yaşında geçen hafta enfeksiyondan yattı hastanede bugün de kontrole gittik öğlen geldik çok yorulduk hastane uzak hemen yattık.

Neyse görümcem aramış telefonu sessize aldım ben mesaj atmış aradım açmıyorsun ? diye sanki ben elimde görümcem arar kaynanam arar diye bekliyorum kaynanam da böyle aradı mı hemen accan ya ben zaten çalışıyorum her zaman açamam onlar sanıyor ki ben hazır ol da bekliyorum her zaman telefonu açayım ben gelcem dediler de mi müsait olayım :Dd

5 Cevaplar

0 oy
(1,706 puan) tarafından
Benimkiler de öyle, kaynanam da şikayet ediyor eşime ariyorum açmıyor diye eşimle birbirimize girmistik
(2,717 puan) tarafından
Biz de çok kavga etmiştik önceden sonra bı gün adamla kavga ettik senin dediğin gibi ben her zaman hazır ol da beklemiyorum asker değilim dedim ben çocuk da değilim sana.sikayet etmesin beni yiyorsa gelsin bana konuşsun dedim o gündür şikayet etmiyor :D
-Reklam-
0 oy
(106 puan) tarafından
Memlekete geldim ben 1 ay oldu geleli hiç aramadım ben aramam da o ararsa 1 ini aciyorsam 5 ini açmıyorum. Görüntülü ariyor açmadım mi normalden ariyor ee açmıyorum zorun ne daha. Geri de dönmüyorum dönmem de böyle güzel kafam rahat laf mı ediyor etsin umrumda değil eşime de dedim çok fazla görüşmek istemiyorum. Oda sen nasıl rahat edeceksen dedi. Hamilelikten mi neyse kaynana görümce lafından kişilerden nefret etmeye başladım verseler bir kaşık suda boğacam
(2,717 puan) tarafından
:D acmayinca tekrar tekrar aramaları zaten yildiriyo insanı
0 oy
tarafından

Eee yaniii sonuç:angel:

(2,717 puan) tarafından
Sonuç derken :D
tarafından
Ağzının payını vermedin mi:) cevap vermemişsen müsait değilsindir neyin hesap sorması bu
(2,717 puan) tarafından
Verdim kız uyuyordum hayırdır yazdım oda kızı sormak için aramıştım müsaitsen sana gelcem dedi gelme biz uyuyoz dedim bende :D
tarafından
Ahhahahaha kudurmuştur
0 oy
tarafından
Kaynanamın okur yazarlığı yok olsana rahatsız etmez ama ben avantaj görüyorum birisi ararsa açar sadece
(2,717 puan) tarafından
Ne güzel benimki açana kadar zır zır da zirzir bir ara eşimi arayıp şikayet ediyorlardi ikisini de kalayladim o günden beri cesaret edip edemiyorlar
tarafından
Benim kaynanam benim yanımda eşime şikayet ediyor cuma günü kandil günü aramıyor diye eşim kimsenin lafıyla laf demez bana
(2,717 puan) tarafından
Benimki de demez şükür. Müsait olunca ararız herhalde böyle yapıyorlar sonra gelinler kötü
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Ay niye her şeyi devlet meselesi haline getiriyosunuz ki güzelce izah edin ne olmuş insanlar arasa suç aramasa suç. Ben de bazen dönemiyorum duymuyorum herkes biliyo çocuğum var görürsem ya da müsait olursam bakıyorum. Bakamazsam da ya kusura bakma aramışsın da müsait değildim demek zor olmasa gerek. 
(2,717 puan) tarafından
Öyle dedim zaten canımm mesele o değil zaten. Arayıp da hemen acmamizi beklemeleri saçmalık hemen hazır ol da beklemiyorum ben. Düşünmesi lazım bunu .
(2,387 puan) tarafından
O da saçmalık herkes özel hayata saygı duymalı. Sen iyi yapmışsın da onlar kendilerini yetiştirememiş
(2,717 puan) tarafından
Malesef kuzum uyuyorduk sessizde 3 kere aramış bı kere ararsın acmiyorsa bı daha aramazsin yani sonra da yazmış neden açmıyorsun diye dedim uyuyordum sesini kapattım
(2,387 puan) tarafından
Valla etrafım hep çocuklu birini arayacaksam sadece1 kere 5 snden fazla çaldırmıyorum ben de hiç sevmem böyle şeyleri. Umursama valla bak. Sert yorum olduysa da hakkını helal et
(2,717 puan) tarafından
Yok kuzum ne demek helali hoş olsun helallik bı durum yok . Varsa da helal olsun :))<3
(2,387 puan) tarafından
❤️❤️ canımsın
(2,717 puan) tarafından
Kız niyeyse kanım cok kaynadı sana:Dd burcun ne
(2,387 puan) tarafından
Yengeç canım senin ne :)
(2,717 puan) tarafından
Terazi :) Büşra ben de eski üyeyim aslında da telefonu değiştirince diğer hesaba giremedim çocuk düşünüyorum tekrar alışkanlık olsun diye bide özledim çok buraları ondan geri geldim :D takıldım çıkamıyorum artık burdan :D
(2,387 puan) tarafından
Özlem ben de memnun oldum Rabbim hayırlısıyla bir evlat daha nasip etsin iyi yapmışsın hoş geldin :)
(2,717 puan) tarafından
Amin canım inşallah tek duamız o :) 1 buçuk yıldır deniyoruz olmuyor artık ümidimiz tükeniyor . Çok şükür bı  tane var ama insan kardeş istiyor bide yanına:(
(2,387 puan) tarafından
Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur belki gelecek miniğin de doğru zamanı bekliyordur :) rabbim kucağını yeniden doldursun inşallah
(2,717 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun inşallah öyledir:)
(2,387 puan) tarafından
Olur olur inşallah soğan kürü denedin mi hiç
(2,717 puan) tarafından
Denedim gecitigimiz ay ama hamile kalmadım canım çocuk hastanede yattı ayıptır söylemesi düzenli ilişki olmadı ondan mı bilmem adet oldum bugün bitti adetim tekrar mi içsem diyorum soğan suyu çünkü tam 15 gün yapamadım. Yapma diyorlar rahimi etkiler 6 ay sonra dene diyorlar bilemedim :((
(2,387 puan) tarafından
Yapmışsan biraz ara ver canım çocuk için de gün aşırı ilişki gerekiyo zaten biliyormuşsun miniğinin nesi var iyidir inşallah
(2,717 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu bide boğaz enfeksiyonu bir arada ateşi düşmek bilmedi canım ondan yattık çok şükür şimdi iyi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 394 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Mavi Rüya (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 437 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 825 göst.
13 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Adasun (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 301 göst.