0 oy
242 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (154 puan) tarafından
Kız bizim buradan 400 falan valla bana pahalı geldi kullanmak gerekli mi onun yerine başka ne kullanabilirim

11 Cevaplar

0 oy
(11,648 puan) tarafından
folik asit tabii ki önemli ama şart mı değil tabii ki.

bebeğin omurilik sağlığı açısından önemli. 

takviye ilaçlar biraz pahalı evet ama daha uygun fiyatlısı vardır muhakkak. zaten 12.haftaya kadar kullanıyor
(154 puan) tarafından
İşte olsa Alicam canim
(11,648 puan) tarafından
ben hamilelik öncesinde kullanmaya başlamıştım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım yanlış yönlendirme olmasın ama ben kullanmıyordum çünkü deli gibi kusturuyordu :/
(154 puan) tarafından
Tamam canım bir bakalım bende nasıl bir etki edecek
0 oy
(127 puan) tarafından
Evet canım şart ilk 3 ay kesinlikte kullanman lazım 
(154 puan) tarafından
Tamam canım mecbur artık alicaz
0 oy
(774 puan) tarafından
Bizim burda da 600₺ ama kullansan faydası var tabii ki hiç bişey bebeğimizin sağlığından önemi değil
(154 puan) tarafından
Aynen canım Alicam
0 oy
tarafından
Folik asit gebelikten önce 2- 3 ay kullanılmalı asıl. Ama ülkemizde pekçok kişi bilinçsiz hamilelik geçirdiği için gebelik sonrasında başlıyor. Olması gereken planlanan gebelikten 2-3 ay önce başlamak. Belki okuyan birilerinde faydası olur.
(154 puan) tarafından
Evet canım çoğumuz bilmiyoruz
0 oy
(410 puan) tarafından
400 gene iyi bn 90 li 600 e aldım bebek için önemli ya bnce alın 
(154 puan) tarafından
Alicam canim benim dediğim 28 falan sen hangisini kullanıyorsun
(410 puan) tarafından
Folidevit  90li canm
(154 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(722 puan) tarafından
Canım ben kullanmadım çünkü beni Cook kötü bulandiriyordu. Bir kacgun kullandım bıraktım. Fakat ben beslenmeme aşırı dikkat ettim. Haftada 2 balık yiyordum et sebze meyve... Bir sıkıntıda olmadı şükür.yani dışardan onu tamamlayabildim. Fakat bu herkeste böyle olacak diye birşey yok. Folik asit eksikliğinden bebek gelisiminde ciddi sıkıntılar olabiliyor ve ben bunu 5. Ayında ogrenmistim. Çok korkuyordum çok uzulmustum icmedigim için. Yani karar vermeden önce mutlaka olumsuz olumlu yönlerini araştır. Hele düzensiz besleniyorsan iyice dikkat etmek gerekiyor. 
(154 puan) tarafından
Ben de yeni öğrendim ama ceviz badem ve et yeterli oluyor ama dediğin gibi kullanmak gerek
0 oy
tarafından
Evet şart kimi dr hamile kalmadan önce baslatiyor, kullanilmazsa bebekte ciddi sorunlar olabilirmiş 
(154 puan) tarafından
Bende yeni ogrendim canım alicaz artik
0 oy
(5,699 puan) tarafından
Doktor ilk üç ay öneriyor canım. Sonrasını bilmiyorum.
(154 puan) tarafından
Evet canım ilk üç aymis
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Evet çok onemlı  bende kullanıyorum  hamılelkten önce basladım
(154 puan) tarafından
Anladım canım bende Alicam artik
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Ben oglumda kullandim simdi yine kullaniyorum. Benim kulalndigim 28 tane var icinde 200 Tl gibi bir fiyati var
(154 puan) tarafından
İsmi ne canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
5 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde YiğitAli'm (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 235 göst.
20 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ben geldm (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 36 göst.

405,838 soru

12,162,791 cevap

36,609 kullanıcı

...