0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Kızlar duşa kabin buğulu cam gibi bişey benim desen var ortasında. Olanınız vardır belki bu model.kireç için ne yapabilirim. Porçöz kireç şökücü kullanıyodum. Sık temizliyodum ama artık işe yaramıyor çünkü eskisi gibi sık sık yapamıyotum. var mı bir ürün zorlamadan çıkartan karışım yapamıyorum deterjanları  uzun uzadıya vaktim olmuyor hemde emziriyorum bebeğim var. Sular dehşet kireçli iki  kere duşa girsek1aydır temizlenmemiş  gibi kireç oluyo. Bebekli eskisi gibi olmuyor ev işleri. pratik çözüm gerekiyor. kullancagım birşey var mı sıkıp bekletip temizlesem ne işe yarar ki  var mı güzel tavsiyeleriniz 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben selsil kullanıyorum canım 
(436 puan) tarafından
Aspetoks mavi hiç bir işe yaramıyor dbuzlu duşakabin camıma. Bazen cif döküp hunharca lifliyorum. Çokta etkili olmuyor ama temiz oldugunda emin oluyorum
tarafından
İşte ben selsille birleştiriyorum ek kimyasal :D
(191 puan) tarafından
Selsille denicem  bakalım. Çok özendim :)

Zeynepagd  bende  süngerle yaptım çizdim  başta.tül lif geldi aklıma sonradan onunla ovalıyorum . Camı temizliği göstermiyo valla
(436 puan) tarafından
Selsil ke silerken birgün fotosunu atar mısın canım. Doğru camdan mı bahsediyoruz emin olalım ona göre alıcam ben de.
tarafından
Bak sana foto atayım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Asperox mavi güç 
(1,900 puan) tarafından
Bim de varmi asperox mavi güç acaba
tarafından
Var canım
(1,900 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende yarın bakayım
tarafından
Benim kurtarıcım vede musluklarda parlıyor sıkıyorum sungerle köpukluyorum şu döküyorum
(1,900 puan) tarafından
Ohh mis :)
0 oy
tarafından
Bimde aks bril var odaa güzel ben bugun dusakabin duymak istemiyorum yaa kenardaki silikonlari kazidim karardi diye seytan dedi komple sök at eski usül yikan nefretlik resmen banyoda doğuracaktım ☺
tarafından
Benimde etkili bi ilac almam lazım dene bakalim
(3,685 puan) tarafından
Duşa kabinin kalitesiyle de alakalı bence. Benim ki çok çabuk kireç tutuyor
tarafından
Benim camlar cok tutmuyo buzlu tarzda ama sular  cok kireçli haliyle oda normal bizim o silikonlar sararmisti daha bugun kazidim yarin kurutup yenisini cekicez bakalim oda nefret sebebi
(191 puan) tarafından
Valla nefretlik tam o kadar temizliğe uzun süre de temiz kalmıyo. Bana kalsa söküp atarım çok gereksiz bide su sızdırmaya başladı bi o eksik gibi
tarafından
Silikon lazim iste kuzum ömür tuketiyolar anca
0 oy
tarafından
Dış macunuya ovalasana o çok iyi diyolar 
(191 puan) tarafından
İki banyo valla macun yetmez :))
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Emine deliigoz youtubede bı karışım var doğal ondan yap.vskit bulsmiycak bişey yok beş dkni almıyor .ben hep böyle yapıyorum valla ilk gordugimde şok geçirdim ne yaptimsa geçmeyen kireç hepsi gitti misss gibi hep banyom
(191 puan) tarafından
Hadi ya. Bakayım bakalım neymiş bi tane öyle buldum ama kendine hayrı yoktu . İnşallah bende memnun kalırım teşekkürler.  Tercihim doğal olanı  soluyoruz çünkü
(2,546 puan) tarafından
Aynen canım diğer market ürünleri resmen adam öldürüyor tikaniosun.ben ilk tasindigimda katranlasmis kireç vardı resmen denemediğim şey kalmamıştı takı o karışımı görene kadar Allah'ım yapandan razı olsun
(191 puan) tarafından
Eşimde kızıyor çamaşır suyu başka ürünler kullanınca üstüme siniyo emziriyosun çocuk bile çamaşırsuyu kokuyo diyo.  Valla işe yarar inşallah hemen bakcam . Denemekten zarar gelmez
(2,546 puan) tarafından
Evwt bayag rahatsız ediyor ilk evlendigimde hep başardım çamaşır suyunu az daha bayılıyordum dışarı zor atmıştım kendimi.o gün bugün dikkat ediyorum
0 oy
(20,224 puan) tarafından
Geçen gün bı video izledim. Kadın poşeti eline aldı. Poşetin ortasına karbonat döktü. Üzerine bulaşık makinesi parlatıcısı döktü. Onunla sildi dusakabini. Sadece parlatıcı da yetiyor. Ama bu yöntemi deniycem ben de hala denemedim
(191 puan) tarafından
Bulaşık parlatıcı ilk defa duydum. Normal camlara işe yarar ama benim buğulu cam aynı fayda olur mu acaba
(20,224 puan) tarafından
Bilmiyorum ki. Bı dene istersen
0 oy
(4,456 puan) tarafından
Diversey markasinin clonet urunu tek gecerim.
(191 puan) tarafından
Clonet e baktım akşam denk geldi çevremde olmadığı için emin olamadım wc si falan da var.   İnsanın kendi alsa kaliteli alır ama hazır evler malum iyi olmuyo.  Wcler leke tutmaya başladı 2 yıldan sonra çamaşır suyu bekletiyorum bir gece o bile etki etmiyor. Wc ürününğ de kullandım mı iyi mi oda
(4,456 puan) tarafından
Ikisini de kullandim ikisi de cok iyi ama cloneti senelerdir kullanirim kirec sokucuyu
0 oy
tarafından

Benim camlar böyle kaplama 

image

0 oy
(1,542 puan) tarafından
Beyaz sirke bebek şampuanı ve parlatıcı bunları karışım yapıp fiş fıs şişesine köy sirke bir bardak yarım bardak kadar parlatıcı iki yemek kaşığı kadar şampuan göz kararida olabilir gerisini su doldur dusakabine sık bezle sil ister ben fircaliyorum.sonra duruluyorum dene çok meemnun kalırsın uzun zamandır dışardan almıyorum bunu kullanıyorum hemde geç kireçlenme oluyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 631 göst.
0 oy
15 cevap 889 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde NurAsel09 (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 572 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu