0 oy
230 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (215 puan) tarafından
İzmir Seyfi Demirsoy devlet hastaneside eşim uyutularak endoskopi cekilicek gidecek kimse yok yaninda çocukla beni kabul ederler mi bilgisi olan var mı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Karışamazlar çocuğa sonuçta kimseniz yoksa
(215 puan) tarafından
Çocuğa bakacak kimse yok eşimle gidecek kimsede yok yarın eşim tek gidecek beni çocukla kabul ederlerse arıcak gidecem etmezlerse Allah kerimdir
-Reklam-
0 oy
(610 puan) tarafından
Ben kürtaj oldum kızımı kabul ettirene kadar göbeğim çatladı 
(215 puan) tarafından
Anladım canım geçmiş olsun teşekkür ederim cevap için
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Çocuklar için hastane ortamı riskli diye kabul etmiyolar. Ablam beni ziyarete gelmişti görüş için bile almamışlar yeğenimi 
(215 puan) tarafından
Anladım teşekkürler
0 oy
(13,631 puan) tarafından
yani bazı hastaneler ziyaretçi olarak bile çocuk kabul etmiyor ama bırakacak kimseniz yoksa sorun etmezler inşallah. 

aslında endoskopide aman aman refakatçiye de gerek yok
(215 puan) tarafından
Uyuttucakdi  canım gittik geldik kabul  ettiler
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ben kaldım kızımla ama zor oldu bayağı.kim karışacak ki sadece dediler ki çocuğa mikrop bulaşabilir bırakacak kimse yok mu falan dediler yok dedim dikkat edin dediler çok şükür bişey olmadı 6saat durdum ama ben.kizim iki yaşındaydi ozaman
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Benim kızımda geniz eti ve bademcikten ameliyat olacak kalacak mı bilmiyorum ama anne yanımda sen dur diyor illa 3 aylikta bebem var napacaz bilmiyorum :(
0 oy
(4,552 puan) tarafından
Bence yanında gitmenize bir şey demezler. Çünkü çok da refakatçi gibi olmuyorsunuz endoskopide. Eşim geçen sene yaptırdı, kendine gelmesi yarım saat sürdü. Çıktık geldik. Kendisi tek bile gidebilir eşin. 
0 oy
tarafından
Almıyorlar kuzum maalesef. 
0 oy
tarafından
Bende izmirdeyim bırakacak kimsen yoksa kabul ederler daha önce eşimin dedesinin yanında kabul etmişlerdi 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 403 göst.
29 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (935 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 835 göst.
19 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Arzuhann (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 247 göst.
0 oy
2 cevap 38 göst.

411,614 soru

12,391,411 cevap

43,824 kullanıcı

Kategoriler

...