0 oy
106 göst.
Aile kategorisinde (20 puan) tarafından
Merhaba 4 gundur koyde kaldigim icin dogum konrrol hapini almayi unutmusum buralarda ne eczane var ne de aldrma imkanim esim yok zaten bi sure 12 gun arayla tekrar adet oldum neden boyle oldu acaba duzelirmi acaba bir sonraki ay  adetim  bu arada koye gelmeden hemen once esimle birliktelikde oldu

2 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından
Kanama olur ama kullanman gerekir. En kısa zamanda. Ben hiç kullanmadım ama arkadaşım da bir ara alamadı kanaması oldu yine yanlış yönlendirmek istemiyorum. Kullanınca kanaması geçti bir gün içinde 
(20 puan) tarafından
Ama suan alma.imkanim.yok 1 hafta buradayim aldircak kimsede yok aksi gibi eve donmeyi beklemem gerek bu arafa koye gelmeden hemen oncesinde esimle birliktelik oldu suan adet olduguma gore herhalde gebelik olusmamistir yada olusmaz demj
(1,914 puan) tarafından
Hapı kullanana kadar eşinden uzak dur bence hahahaha. Yok canım olmaz herhalde. Umarım şanslı günündesindir hapı kullanana kadar kanaman olacaktır zaten. Onu bilemeyiz sprial ile gebe kalanlar var burada. Ama korkma bişey olmaz umarım
(20 puan) tarafından
Umarim insallah ya hapi cantama koydumu sandim koye gelince herzamanki  aksam icecegim saate bi baktim bulamadim almamisim yaa
-Reklam-
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Hapa devam edersen hemen düzelir merak etme ama adetliyken kullanırsan adetini keser
(20 puan) tarafından
Ewt ogun ilacinu ismistim
(1,017 puan) tarafından
Tamam ozaman sıkıntı yok inş canım adet de olmuşsun üzerine ama adetin bittikten sonra ilacı içmeden aman ha dikkat et
(20 puan) tarafından
Aynen dikkat ederim insallah bir sonraki adetim duzenli olur korktuk ya duzensiz olurum diye
(1,017 puan) tarafından
Sen hapı kullandığın sürece adet düzeninde değişme olmaz
(20 puan) tarafından
Anladim tesekkurler rahatladim biraz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
22 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Misafir123456 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
22 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Misafir123456 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy